Hvordan får jeg kontakt.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19473
  annrya28
  Deltager

  Jeg er en kvinde sidst i 40’erne, og har været single i 4-5 år. Jeg er nu blevet meget opmærksom på en mand, som er træner i min søn’s fodboldklub. Jeg kender ham ikke, har aldrig talt med ham, har tit set ham i klubben, og ved en del om ham fra fælles bekendte. Han er single og har været det i flere år. Han ved til gengæld ikke hvem jeg er.
  I lørdags ansøgte jeg ham om venskab på Facebook, som han ikke var længe om at acceptere, og vi “vinkede” til hinanden på messenger, hi hi….. Jeg har ikke gjort mere for at komme i kontakt med ham – endnu, da jeg er lidt tilbageholdende med at skrive, af frygt for at blive afvist og for at virke for teenage-agtig. Det nemmeste ville selvfølgelig være at springe ud i det og bare skrive til ham, men jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal skrive uden at det virker akavet, og jeg ved jo i realiteten heller ikke om han overhovedet er interesseret i noget
  Nogen der har et godt råd, hvordan jeg kommer videre, og nogen der har erfaring med noget lignende?

  #19474
  Eva Marie
  Deltager

  Jo da ha ha – han ved da godt hvem du er 🙂 Ellers tror jeg ikke han havde accepteret din venneanmodning!

  Hvorfor skriver du ikke bare til ham? Det værste der kan ske er at du bliver afvist — og hvad så – Hvor intet vover – intet vinder…

  Jeg ville bare skrive, hej, har set dig i fodboldklubben, synes du ser sød ud, har du lyst til en kop kaffe eller en øl en dag?

  #19475
  Aries
  Deltager

  Jeg Ville skrive således: Hej du fremmede på fodboldbanen, det her kan ikke blive ved, nu må jeg have styret min nysgerrighed. Skal vi sige på Lørdag på café X til minimum én Drink? Kh XXX

  Aries

  #19661
  annrya28
  Deltager

  Hejsa
  Mange tak for jeres respons. Nu er der gået 1 mdr., og jeg synes lige jeg vil fortælle, hvordan det er gået.
  Jeg tog simpelthen mod til mig og med svedige håndflader skrev jeg til ham, en fredag aften, efter et stort glas rødvin. Bare en lille sød besked, om at jeg synes, at han dagen før havde sendt mig et dejlig smil, og at jeg synes, han ser ret sød ud. Ikke noget med date eller kaffe, bare lige en lille føler. Og så hørte jeg så ikke en skid….ha ha….! Men jeg opgav ikke håbet, tænkte, at han nok ikke vidste hvad han skulle stille op, og at det var kommet bag på ham!
  Ugen efter mødte jeg ham til kulturnat, og han sagde, at han ikke var så god til at svare på sådan nogle beskeder, simpelthen ikke havde vidst, hvad han skulle svare (han har været single i 8 år). Men han var blevet helt vildt glad for at jeg havde skrevet, og havde efterfølgende gennemgransket min FB-profil, og han vidste at jeg skulle til kulturnat og havde håbet at møde mig der!
  Vi har nu set hinanden siden, altså i en lille måned nu, og han er det sødeste og dejligste, og jeg er bare så glad, og kan mærke, at det er gensidigt. Så sent som her den anden dag, sagde han, at han var så glad for at jeg havde taget initiativ til at skrive til ham.
  Men, mens jeg så svæver rundt på denne her lyserøde sky, så kommer usikkerheden bragende…..hvis han ikke lige skriver eller ringer som lovet eller (jeg synes) der går for lang tid……og måske gider han mig ikke alligevel og hvis og hvis……….men jeg tænker det er helt normalt, at få de følelser, når man er forelsket og bange for at miste, det man lige har fået!?
  Prøver hele tiden at berolige mig selv, ved at tænke, at der er forskel på mænd og kvinder og at sådan er mænd nok bare……thi hi…….de har nok ikke det sammen behov for kontakt hele tiden!?

  #19663
  Tintin
  Deltager

  Fedt at høre!

  Som jeg altid siger, så skal man som pige ikke være bange for at tage kontakt. Jeg her endnu ikke oplevet, at en fyr (en af min kammerater) har afvist en pige, som han finder sød.
  Man skal blot være naturlig og ikke stalke fyren … og forsøg gerne 2 gange, som du gjorde 😀

  Så….@annrya28 lad være med at stresse og fodre det grønne monster. Man ved inderst inde godt, om en fyr er glad for dig, og behandler dig rigtigt. Prøv at vende den om. Hvis det går godt nu, så er han jo også glad. Hvorfor skulle han så ikke blive ved med med at ønske at være din?

  Folk er forskellige, så du skal naturligvis respektere hans person, men jeg kan ikke se, at der sker noget ved at italersætte, hvis der er noget, som du har svært ved. Hvis han er glad for dig, så sker der ikke noget ved at tale om disse ting, hvis man ikke prøver at kaste “skyld” på den anden person.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.