Hvordan får jeg hende videre?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12761
  Euroman2015
  Deltager

  Dette er en historie har påvirket mit liv dybt de senere næsten 12 måneder.

  Jeg er 33 år og arbejder til daglig som gymnasielærer. En gang imellem tager jeg imod en enkelt privatelev, som jeg så mødes med typisk på det lokale bibliotek.

  Jeg bliver i efteråret 2014 kontaktet af en ung kvinde på 19 år, som er ved at tage et suppleringsfag. Jeg aftaler at mødes med det lokale bibliotek. Hun foreslår om jeg den efterfølgende gang vil komme hjem til hende. Det indvilliger jeg så og her starter lavinen. Hun forsøger at dreje vores samarbejde over i noget hen over de næste gange, så vi skal være mere end blot privatlærer og privatelev. Jeg føler så at jeg bliver nød trække i nødbremsen og siger det her går ikke. Jeg stiller hende så det ultimatum, at vi kan altså ikke der her..Og det er enten eller. Det vil hun ikke forholde sig til. Og jeg afbryder så samarbejdet.

  Henover foråret og sommeren har jeg indtil flere run-ins med hende og ved det første forsøger jeg en dialog, og ønsker hende held og lykke med fremtiden. Men dette formidler hende ikke, finder jeg senere ud af.

  Hun har så sent som i forgårs været næsten direkte aggressiv overfor min mor da hun mødte min mor i et center..Ikke fysisk aggressiv, men ved at være aggressiv i kropssproget. Dette var hende og og hendes mor tidligere i år. Påtrods af min mor aldrig har haft noget med hverken hende eller hendes mor at gøre.

  Noget ide til hvorfor hende min tidligere elev bliver ved ?

  #12767
  tjaa
  Deltager

  jeg tænker hun vel har været forelsket i DIG, og når du siger det ikke går osv bliver hun vred hun har jo haft en forstilling om mere eller haft en bagtanke med at skulle have noget hjælp i håb om mere. men bare min tanke. det minder ret meget om en film jeg så for en del år siden..

  #12770
  Euroman2015
  Deltager

  Hvad gør jeg ?

  #12771
  Tintin
  Deltager

  Jeg ville tage en “hemmelig” samtale med hendes forældre. Som gym-elev er hun vel under 18 år.

  Så kan I ligge en plan.

  Alternativt lave hende være. Det er det bedste. andet kan give hende håb, og holde gang i hendes tanker. En kold tyrker er tit bedst.

  #12772
  Kattemor
  Deltager

  Tintin…hun er 19 står der..

  Jeg tror du skal være meget klar i nogle udmeldinger til hende…
  Sig klart at du ikke er interesseret og du ønsker ikke kontakt…

  Og så skal hun ignoreres…det stopper jo på et tidspunkt..

  #12775
  Tintin
  Deltager

  Sorry. 19 år. Well så deler jeg Kattemors råd.

  #12776
  Tusindfryd
  Deltager

  Hmm der er vel en grund til, at hun opfører sig sådan. Har du flirtet lidt med hende ?
  Hvis ikke, så har du jo rent mel i posen og ingen grund til videre bekymringer. Jeg ville tage en samtale med hende og helst hvor der er en ekstra person til stede og spørg hende, hvorfor hun opfører sig på denne måde ? Mon ikke hun vil blive lidt flov så og lade dig være. Det tænker jeg.

  #12777
  lillehjerte
  Deltager

  For det første : jeg tænker at du skal lade være med at mødes på et bibliotek alene med unge elever. Når du nu er en yngre lærer kan det tilsyneladende godt give forkerte signaler til en ung kvinde hvor hormonerne bobler og måske kunne det være en ung kvinde som i det hele taget ikke har fået megen kærlig opmærksomhed/positiv opmærksomhed. Så møder du med hende hjælper hende med nogle ting og hun har din fulde opmærksom hed – og bang, så sker forelskelsen.

  Jeg synes det du skal tage samtalen med hende over enten en telefon eller et sted hvor hun rent fysisk ikke kan lægge an på dig. Der skal ikke andre med til samtalen, da det jeg synes det er meget forkert at udstille hende. Hun er i sine unge følelsers magt og du risikerer at efterlade hende i en form for skam som blokerer for et godt selvværd fremover.

  Du spørger hvorfor hun bliver ved? jeg ved det ikke, men jeg gætter på at hun er forelsket i dig og såret over måden du har håndteret det på og jeg tænker du har sendt nogle signaler ud som hun klynger sig til, fordi hun måske savner den kærlige opmærksomhed andetsteds. Så jeg tænker at det er vigtigt at du håndterer det med hende på en værdig måde og så må du virkelig prøve at ransage endnu engang og også spørge hende hvad du kan have gjort siden du har vækket denne reaktion hos hende. Hvis du lytter til hende og anerkender hende, så kan det være hun giver slip. Det er jo kendt at en anerkendende dialog kan løsne op for meget.

  #12778
  Euroman2015
  Deltager

  Men det er en svær situation, men jeg tror jeg vælger at lade som ingen. Det er nok det bedste for alle parter.

  #12784
  Kattemor
  Deltager

  Jeg ville bestemt ikke mødes med hende… det vil bare sætte hendes tanker i gang..
  Du skal skrive til hende at hun skal holde sig væk..!!

  Hun er sur på din mor, fordi hun ER din mor og minder hende om dig…

  Min x svoger kunne ikke se på mig i et år, fordi min søster rendte med en anden..han havde det så dårligt at han ikke kunne holde familien ud, og jeg kan godt forstå hvordan han havde det…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.