Hvordan få jeg en fyr til at blive?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21379
  AyeshaB
  Deltager

  Jeg er en ung og smuk 27 årig sygeplejerske studerende.
  Jeg har i over 2 været single dog har jeg haft meget korte “forhold” i løbet af de 2 år men ikke noget som bliver ved, og det så her jeg har bruge for råd eller har brug får at vide hvad der er galt med mig ? Jeg har altid været god til at date og problemet er ikke i at finde en fyr men problemet er hvordan får jeg dem til at blive altså ; Hvordan kan jeg få dem til at blive ved med at være intertesant nok til at de kan se noget mere seriøst i mig ? Hvad gøre jeg forkert ? Jeg har næsten prøvede alt, fra at vente 3 måneder med at være intime og til at kast mig ud i det 2 date. Hvorfor kan fyr ikke se mig som en potentielt kæreste eller se noget seriøst i mig ? Jeg håber at jeg ikke er det eneste med det her, og at i kan måske give mig noget indsigt i hvad problemet kan være ! 🙂 kh

  #21420
  lillehjerte
  Deltager

  Det er måske ikke dig der er noget der skal ændres ved men måske d du dater ikke er de rette ? Måske er de bare ikke til noget fast eller kan de ikke finde ud af at fordybe sig i en?

  #21421
  Kide
  Deltager

  Man kan ikke få nogen til at blive, det er noget de selv vælger.
  Når jeg ser en fyr, sørger jeg for at give ham masse af plads, lade være med at være “needy” og sørge for også at leve mit eget liv.
  På trods af det, er jeg single. Jeg tror at det for mit vedkommende handler om, at de få fyre der slår benene væk under mig, desværre ikke “er der”. Jeg har set fyre, som var helt vilde med mig, men dem har jeg ikke kunne se noget længerevarende med. Jeg vil ikke være sammen med en, som jeg ikke er vild med. Derfor synes jeg at det er svært at finde “den helt rigtige”. Har det heldigvis okay med singlelivet
  🙂

  #21422
  Tintin
  Deltager

  @AyeshaB

  Jeg kan fint forstå din frustration. Hvem vil ikke gerne finde kærligheden?

  Når det er sagt, så synes jeg måske også, at du er lidt urealistisk. Ægte kærlighed er en sjælden ting. Det er ikke nemt at finde guld.
  Jeg er i midten af 40’erne, og jeg har kun elsket 3 piger, men kendt rigtig mange.

  Efter af have prøvet at sætte det hele lidt i perspektiv, vil jeg men, at der kan være 1000 ting “galt” (udover at du blot ikke har mødt den rigtige), så det er lidt svært at givet andet end generelle råd.

  Jeg synes, det er rigtig godt, at du kysser en masse “frøer”. Det er den eneste måde at gøre det på. Man skal ud og møde en masse mænd, før man møder den rette. Så der er du allerede halvt i mål.

  Du virker, som en frisk og åben pige, så jeg vil råde dig til at spørge dine kvindelige og mandlige venner, om hvordan de opfatter dig i rollen som kæreste. Måske har de nogle guldkorn. Det kunne være at du måske “klistrede” for meget, eller at du var for passiv. Deres feedback vil jeg alene bruge til eftertanke. Man skal altid arbejde på at være den bedste udgave af sig SELV. Omvendt, og det er meget vigtigt, så må du ikke lave om på dig selv, så du ikke hviler i dig selv, da der rette fyr netop skal elske dig, som du er.

  Du skriver, at du har eksperimenteret hvornår i forholdet du har sex. Hvis du skal reducere antallet af husar, så vil jeg lade der gå lidt tid.

  MEEEEEN jeg er af den klare opfattelse, at møder man den rette, så betyder alt dette ikke det store. Så går det nemt. Lig dertil, at der er 1.000 veje til kærlighed, så ……

  Mit råd er derfor, og det er et råd som alt for rå lever efter, at når du finder den store kærlighed, så skal du huske på hvor fantastiske og sjælden det er, hvorfor du aldrig må tage det for givet, men skal blive ved med at være en lækker, sød, sexet, flirtende, klog etc. lille sag overfor din kæreste. Og han skal huske det samme….

  Den måde jeg håndterer dating markedet (der er sikker andre og geniale metoder) er ved at være åben, opsøgende og om mig. Jeg flirter alle steder. Jeg kaster om mig med invitationer til kaffe mm.
  Men jeg gør det KUN når jeg tænker hun kunne være fantastisk. Pigen skal vække noget inden i mig.
  Jeg dater kun een pige af gangen. Eller tror jeg ikke på, at man kan mærke hinanden. Hun får min udelt opmærksomhed.
  Er hun ikke pigen for mig, er jeg benhård og er videre.

  Jeg spilder ikke tiden på piger, som jeg ikke kan se mig selv med om 100 år.

  Ligeledes “spilder” jeg ikke tiden med useriøse piger, piger som har “problemer”, piger som ikke vil det samme, piger som ikke afser nok tid, etc. Jeg skylder nok at forklare hvad jeg mener med “piger med problemer”. Jeg bruger ikke tid på piger med en psykisk lidelse, eller piger, vis virkelighedsopfattelse afviger fra normen, eller piger som selv føler, at de har et uoverstigeligt problem (og ikke rigtig vil lukke mig ind). Men møder jeg en pige, som har problemer, som hun er åben omkring, og som hun oprindeligt ønsker at løse.

  Hvis jeg var dig, og jeg mødte en kæreste, som var meget pigeglad (meget opsøgeoverfor andre piger), en badboy (som tænker mere på sit ry end dig), eller en drengerøv, så var jeg sku smuttet. Man kunnen fortsætte på den måde med eksempler. Fortæller han, at han er en dårlig kæreste, at han altid sårer sine kærester, at han tit er utro etc. så vil jeg igen løbe for livet. En psykolog vil sige, at fortæller en fyr dig, at han er verdens dårligste kæreste, så er han typisk en dårlig kæreste.

  Jeg bruger min dating til 2 sideløbende ting.
  1). Skabe/udbygge en tiltrækning
  2). Forstå den andens person, karakter, normer og værdier.

  Jeg har tidligere droppet piger som tændte mig sindsygt, men som ikke ramte punkt nr. 2. Sjovt nok, så falder tiltrækningen, hvor punkt nr. 2 ikke er der.

  Jeg har næsten altid kunnet mærke, om pigen var ægte glad for mig, gennem hendes ord, handlinger, gestik og blik.

  Du spørger, hvad skal jeg gøre for at fastholde dem? Jeg synes ikke, at du skal gøre ret meget. Måske det modsatte. Skynd dig videre til den næste.
  Du skal være dig selv.

  Husk på, at mænd tiltrækkes af forskellige typer. Du skal finde en som kan lide dig.

  En man kan lide en genert pige andre kan lide festens midtpunkt.

  Men de fleste tiltrækkes af en pige som hviler i sig selv. Som er tro mod sig selv. Derfor skal du ikke “løbe efter en mand”, men have selvtillid nok til at skodde ham, hvis HAN ikke leverer varen.
  Men skal jeg frem nogle specifikke ting. Så skal min pige kunne tage initiativ. Jeg vil kede mig, hvis jeg skulle starte alt. Hun skal kunne udfordrer mig (det er ikke alle mænd, som ønsker dette).
  Du må gerne være åben, smilende, positiv, give plads, have empati, prioriterer forholdet. Du tænker måske, at det er en selvfølge, men det er på ingen måde tilfældet.

  Min venners højeste kompliment er ikke, at en pige er “smuk”, men at hun er “sød” eller order “dejlig”, som indeholder begge begreber.

  Så ved jeg godt, at “sød” er noget en hund er, og at “sød” er angiveligt kedeligt. Men her der det så, at jeg må komme med min mening. Min venner, som har en “sød” kæreste, der de venner, som hviler i sig selv. Dem som har “trofæ-koner”, eller altid er i et drama, er dem som ikke hviler i sig selv.
  At man er sød betyder ikke, at pigen ikke kan tage initiativ, være klog, have interesser, være sexet, etc. Det betyder blot, at at hun har et sødt væsen. Men nogle mænd hviler ikke i sig selv, men higer efter den beskæftigelse, som de aldrig vil få af den mindre søde pige. De kan ikke klare den mindre søde piges afslag, men jagter dennes “godkendelse”. Den “søde” pige er uinteressant, fordi hun jo netop ikke afslår dem.
  Vil du have en kæreste, som kun kan føle kærlighed i dramaet (reelt intet med kærlighed at gøre), eller en søger en godt menneske, som hviler i sig selv, og som har nogle kvaliteter som gør hende interessant.

  Men igen så er vi tilbage til starten. Der er en kæreste som passer til og derude. Selv en spasser kan finden en kæreste. I går så jeg Paradise Hotel på TV3 med min niece. Så fik jeg et kig ind i hendes univers, lidt “kvalitetstid” og lidt god is. I serien var der en fyr med en masse tatoveringer, som hed Lenny, og som behandlede sin kæreste som lort, hvorefter han bollede en anden pige på nationalt tv. Der er mange Lennyer i enhver by, og jeg fatter slet ikke, hvad pigerne ser i dem. Han er en arketype, som enhver burder kunne gennemskue. Men hans pige græd og græd ……hmmm Men selv til Lenny er den en kæreste, som vil finder sig i at hans lort.

  Jeg ved ikke, om du er kropumulig, eller om det er fyrene, som er det. Men det kan du vel forhøre dig om, hvis du er usikker på dette. Ellers er der for mig alene et spørgsmål om tid, før du møder mr. right. Det er en spørgsmål om, at du tør være dig selv. I skal begge kunne mærke et sug i maven – elles videre. Du skal være bedre til at læse mænds følelser (det må ikke kommer som en overraskelse, når de smutter). Du skal kunne læse dem, så du ikke spilder din tid på en lunken “kop kaffe”.

  Du skal fortsætte jagten, men mæske skal du være lidt skarpere og lidt hårdere.

  PS! Det vigtigste glemte jeg næsten. Eftersom det er de færreste som passer perfekt sammen, så må man altså regne med, at de allerfleste falder fra i datingprocessen. Måske efter date nr.1. eller date nr. 20. Så igen vil jeg mene, at dine ambitioner lidt urealistiske. Du kan ikke undgå, at de falder fra til højre og venstre. Alt andet ville være unaturligt. Du kan alene være bedre til at skære fra, når der ikke er perspektiv i det.

  #21651
  kim45
  Deltager

  TinTin, du skræmmer den søde pige, jeg er 45 år og vil heller ikke stille mig tilfreds med mindre en true love fordi den findes, jeg har været forelsket 1 gang i mit liv men har også haft kvinder som jeg ikke var forelsket i, og at hun måske klister hvorfor skriver du det det er ikke din opgave at komme med bud på hvad du tror og du gør den søde kvinde med det store hjerte ked af det jeg blev i hvert fald ked af at læse at du skriver klogt men dine råd stinker, forhold dig til det hun skriver ikke din egen bagage og søde kvinde med det store hjerte du skal ikke give dig selv skylden du virker ærlig omkring dig selv men korrekt som andre har skrevet du kan ikke tvinge nogen til at blive, jeg tænker melder du rent ud at du gerne så fyren blev til mere end kaffe, fordi fyre inklusiv jeg selv er ikke gode til at læse mellem linerne vi skal have det råt, og du er nød til at sige det rent ud til fyren at du syntes han er kannon sød og om han kunne tænke sig at bygge videre, opfører han sig som en skid er utvetydig i sit svar så nævner du bare navne på jeres børn hvor i skal giftes og hans opgaver som din mand, så er han væk eller hvis han er som TinTin og jeg så bliver han hængende jeg er ikke enig i meget tintin skriver men vi har ens indstilling til forhold og hvad vi ønsker så søde pige med det store hjerte meld klart ud og held og lykke du skal nok finde lykken, det tror jeg fuldt og fast på havde du været lidt ældre havde jeg stået i din dør med min hoved pude sagt med de bedste intentioner og hold fast i at kærlighed skal få dit hjerte til at gøre ondt på en god måde jeg elsker når mit hjerte slår oven i hinanden fordi det betyder det er ægte det gør ondt som bar pokker men kærlighed gør ondt på godt og ondt og både tintin og jeg ænsker dig held og lykke og lad ikke tintin få dit humør ned jeg er lidt enig men han sagde det lidt for direkte til en kvinde som dig du er følsom og jeg tror ikke dit problem er du klister du prøver for hårdt og mener du skal sørge for han bliver det skal du ikke det sker af sig selv

  Hvis ord ikke slår til betyder det ikke du skal slå

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.