Hvordan er serbere?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8500
  Afroditte
  Deltager

  Jeg er begyndt at date en sød serbisk mand, som virker seriøs, men hvordan er serbiske mænd? Jeg tænker, at de generelt er playere, og man skal dele dem med flere andre kvinder. Han logger på flere gange om dagen, for det har jeg lagt mærke til på den dating-side, vi har fundet hinanden. Alene det gør mig usikker, om han spiller på flere heste 🙁

  #8502
  eddieline
  Deltager

  … hmm… nu vil jeg ikke generalisere.. hverken omkring mænd eller serbere… 🙂

  MEN læs lige de sidste mange indlæg, hvor kvinder (deriblandt mig) har begrædt, at vi ikke har lyttet til vores intuition tidligt. Hvis din fornemmelse siger dig, at der er noget galt, så er der sikkert noget galt.

  Om ikke andet, så synes jeg, at du skal spørge ham!!!

  #8503
  Afroditte
  Deltager

  Jeg vil ikke spørge ham, hvorfor han er så tit online, for det virker som om, jeg holder øje med ham, og det gør jeg også pga. tidligere dårlige erfaringer. Jeg stoler ikke på en eneste mand, man finder via netdating, men jeg håber dog, at der findes en my chance for at finde en, der er seriøs. Jeg lader ham kontakte mig og så valser jeg bare videre, hvis jeg ikke hører fra ham. Men en veninde har fortalt mig, som heller ikke selv er dansker, at serbiske mænd er forfærdelige og slet ikke til at stole på.

  #8506
  Kattemor
  Deltager

  Helt ærligt.. en mand er en mand… om han taler dansk, serbisk eller russisk, det har da ikke noget med hans væremåde at gøre…

  #8508
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg tror heller ikke det har noget at sige, at han er serber.
  Men jeg kender godt den usikkerhed med, at man kan se, at de er online.
  For nogle tror jeg også at det er en dårlig vane. Man skal lige se om der er sket noget.
  Hvor mange gange har i set hinanden.

  Jeg var også på en første date med en som bor 100 km fra mig for et par uger siden.
  Vi mødtes hos ham privat (hvilket jeg normalt ikke gør), men jeg havde tjekket ham ud i forvejen.
  Han havde helt sikkert regnet med , at jeg blev og overnattede med videre. Men det gjorde jeg ikke.
  (Min måde at teste dem lidt på)… Han har spurgt efter en ny date og det har vi aftalt.
  Altid svært at vide om de bare er ude efter sex… Og jeg passer på mig selv. Vil ikke såres. Men svært.

  Er enig i at dating måske er medvirkende til, at man ikke helt stoler på folk. Der er mange som ser mere end en. Det er møgsvært.

  #8509
  chokoladefro
  Deltager

  Nå ja og jeg har faktisk tidligere datet nogle, hvor jeg kunne se, at de var online ofte. Jeg aflyste faktisk 2. møde med dem pga det – men fik af vide af begge, at de ikke så andre. Så måske man bare er nødt til at være afslappet til at begynde med og se om det fortsætter. Men svært at åbne hjertet.

  Har også selv prøvet at date en et par gange, hvor jeg var i tvivl om han var noget… Og valgte så at tage påsken første date med en anden samtidig med min 3 date med den første… Jeg droppede så ham jeg havde været på 3 dates med efterfølgende, da jeg godt vidste, at jeg ikke var interesseret nok – eftersom jeg havde lyst til at gå på en date med en anden. Skal siges at jeg på ingen måde havde været intim med nogen af dem. Det ville jeg ikke, netop fordi jeg ikke ville såre nogen. Men har ellers ikke praktiseret at date flere påmønstrede gang…

  Men jeg er også Obs. Rigtigt mange mænd ser flere kvinder på engang før de beslutter sig. Det er min erfaring. Så man skal passe på sig selv.

  #8510
  chokoladefro
  Deltager

  Beklager et par stavefejl i ovenstående. Der skal ikke stå påske og heller ikke påmønstrede.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.