Hvordan er italienske mænd?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15003
  Afroditte
  Deltager

  Jeg har mødt en super skøn italiensk mand, men jeg er i syv sind, om jeg vil noget med ham pga. det, jeg ofte læser og hører om mht. italienske mænd, at utroskab ser de meget ligegyldigt på. Men er der noget i det, og er der nogle af Jer, som har erfaring med italienske mænd?

  #15005
  AnneM
  Deltager

  Det tror jeg du har ret i. Læste ihvertfald på et tidspunkt en artikel som slog fast, at vi her i DK er noget mere hysteriske med utroskab, hvorimod mange andre lande i vesten ikke bliver helt så traumatiseret af det og har en lidt mere large holdning til emnet. Om der er noget om det, ved jeg ikke, men utroskab synes at fylde helt utroligt meget i danskernes bevidsthed. Måske er det fordi, vi som individer er så selvkørende og privilegerede i DK, at ingen behøver finde sig i utroskab.

  #15007
  Aries
  Deltager

  HUSK LIGE AT Danskerne er et af verdens mest utro folkefærd. Man kan da ikke skære alle over en kam. Der kan være tilbøjeligheder, men det enkelte individ er altså sin egen

  Aries

  #15009
  AnneM
  Deltager

  Det tror jeg ikke på, Aries. Jeg tror nærmere det handler om, at vi bare er mere fokuseret på utroskab i det daglige. Kigger man på statestikker omkring partnervold ligger DK højt på listen. Tolker man ensidigt på resultatet, kan det ligne, at danske mænd er mere voldelige end andre folkeslag. I debatten blev der så stillet det retoriske spørgsmål om resultatet kunne skyldes, at vi i DK bare er mere åbne og gerne indrømmer end andre landes befolkninger. I don’t know, men jeg tror ikke vi i DK er hverken mere utro eller voldelige end så mange andre. Jeg tror bare ikke vi finder os i det og gør som samfund et stort stykke arbejde for at fjerne tabuer. Deraf de høje udslag i statestikker.

  #15010
  Aries
  Deltager

  Nu findes der flere indikationer på at det faktisk forholder sig sådan. Om spændende undersøgelser og 200.000 profiler på Viktoria Milan, kan vel ikke bare gemmes væk. Åbenhed eller ej. Anonyme Randomiserede undersøgelser rundt om i verden må vel siges at give et vist sandhedsbillede.
  Lidt læsestof

  http://livsstil.tv2.dk/sex-samliv/2013-06-21-eksperter-derfor-er-danskerne-de-mest-utro-i-europa

  Aries

  #15011
  Afroditte
  Deltager

  Ja, det er rigtigt, at Danmark har den højeste score med utroskab i verden desværre. Men alligevel så tænker jeg, om man kan sammenligne sydlandske mænd generelt, at de generelt føler, at det er mere i orden med utroskab end i Danmark. Jeg har været i forhold til en serber, der havde endda en universitetsudd. både i udlandet og i Danmark med en høj stilling, der dobbeltdatede, fandt jeg ud af. Da jeg fortalte hende, han var mig utro med, så var hun bedøvende ligeglad, selvom jeg havde et hav af beviser. En tyrker har jeg også været i forhold til, som jeg nu også ved har en ved siden af, selvom han både kalder mig for skat, kæreste, elsker mig, savner mig og bla bla bla. Normalt fravælger jeg automatisk sydlandske mænd pga. netop det med utroskab. Men ham her jeg har mødt virker faktisk helt fantastisk og ikke som en type, der er sin kæreste utro. Jeg er bare så bange for at blive såret endnu en gang.

  #15012
  Aries
  Deltager

  Jamen der er jo slet ingen garantier for ikke at blive såret. Tør man kærligheden, risikerer man også smerten. Men det er da en del af livet. Jeg selv var gift med en skøn dansk mand i 10 år. Aktivt godt kærligt ægteskab og skønt sexliv. Men han havde da også masser af kvinder ved siden af og syntes åbenbart det var okay at være SEMI single. Måske er der noget kulturelt mere acceptabelt gemt, men så lad dog være med at date dem du ikke tænker kan nøjes med dig. Så Simple. Og ja jeg gik da min vej da jeg opdagede det. Jeg gider ikke dele min mand!

  Aries

  #15013
  AnneM
  Deltager

  @Aries, for mig validerer artiklen netop pointen for mig: At det har noget med danske kvinders selvstændighed at gøre. Hende sociologen, E V H, siger det så fint: Emilia van Hauen påpeger, at undersøgelsens resultater kan læses som et udtryk for, at kvinderne har taget ejerskab over deres egen seksualitet.

  Og tilbage til min pointe: Er danske mænd så også så voldelige som spørgeundersøgelser viser eller kan en del af forklaringen også være, at danske kvinders tolerancetærskel er så langt lavere, at vi reagerer langt tidligere end andre kvinder?! Jeg tror det. Vi danske kvinder behøver heldigvis ikke finde os i noget og derfor er vores definetion af utroskab helt sikkert også mere stram end kvinder i mange andre lande.

  Victoria Milan eller Ashley Madison. Same same

  #15014
  lillehjerte
  Deltager

  italienske mænd flirter mere end danske mænd. Det er ganske sikkert. Det er i hvert fald min erfaring. Jeg ved ikke om danske mænd er mere utro. Det kan da godt være den står lige. Men det er lidt svært at forestille sig, når danske mænd er så sløve til at flirte.

  #15015
  Salamina
  Deltager

  Det kommer meget an på den italienske mands alder.
  Er han 40-50 år eller er han yngre. Det er en væsentlig pejling du har der. Og hans livsstil i øvrigt.
  Hans værdi som score karl falder med alderen. Italienske mænd er som hovedregel ekstremt flirtende, grænsende til det anstrengende faktisk belastende, hvis du spørger mig, men for en italiensk mand er det nærmest en falliterklæring ikke at flirte, han er nærmest ikke en mand, hvis han ikke gør det. Men det er ikke det samme som, at han hopper i kanen med alle mulige.

  Du finder mange danske kvinder, som har og har haft et glimrende forhold til en italiensk mand. Det afhænger jo af manden selv og ofte til dels af hans familie – den følger ofte med i det Sydeuropæiske… Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og det portugisiske miljø, der kommer du sjældent udenom deres familie. De er normalt meget familiemennesker, så det er ret almindeligt, at familien følger med som det tynde øl. Jeg vil gå så vidt som til at sige, at hvis han har familie, og han holder dig langt væk fra den, så-ehh er det måske ikke verdens bedste tegn. Der har du endnu en pejling. Hvis han vil dig noget – lidt mere – så vil du fx i første omgang møde en søster, fætter, bror, kusine eller noget – typisk.
  Hvis du ingen familiemedlemmer møder, og han vel at mærke har familie han er knyttet til, og du end ikke møder dem ude i periferien, hvis han decideret ikke omtaler dig for dem, så ville jeg være noget forbeholden, hvis jeg var dig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.