Hvordan er det nu lige? :-)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7147
  Anna
  Moderator

  Hej Brevkassemedlemmer,

  har I nogle erfaringer med netdating, I vil dele med mig?

  Jeg er begyndt at netdate. I den forbindelse har jeg mødt 4-5 mænd.
  Med de første vidste jeg med det samme – nærmest i samme sekund, jeg så dem – at ham blev det aldrig.
  Med den sidste har jeg en anderledes virkelig god kemi, men jeg føler mig ikke umiddelbart erotisk tiltrukket (heller ikke frastødt) af ham indtil videre. Og så er det, jeg bliver lidt i tvivl om, hvad ‘man’ så gør fremover?
  Vi har været på to dates og skal mødes igen i næste uge. Og hvad så fremover?
  Det, der føles som svært for mig, er, at der er så meget fokus på, om man skal være kærester eller ej-agtigt. Situationen føles dejlig, men også lidt kunstig for mig.
  Normalt ville jeg jo vente med at gå i seng med en mand til jeg følte mig erotisk tiltrukket – og der plejer min krop at skulle kende min date lidt mere/være forelsket. Det gælder jo ikke helt for denne ‘måde, eller?
  Jeg er kommet lidt bagud med, hvordan man egentlig gør? 🙂
  Har I nogen erfaringer, I vil dele med mig?

  Kh Anna

  #7183
  Salamina
  Deltager

  Hej Anna

  Tjaehh, det er godt nok længe siden, at jeg – seriøst – kastede mig ud i noget netdating, vel nok nærved snart 8-9-10 år siden. Men umiddelbart vil jeg da synes, at du skal følge de samme instinker, som hvis du havde mødt manden ethvert andet sted, og hvis du normalt ville vente med at gå i seng med en mand til du følte dig erotisk tiltrukket, så ser jeg ikke nogen grund til at lave om på det fordi du er på netdating.
  Hvis dit spørgsmål går på omkring, hvad du lissom er forpligtet til eller føler dig forpligtet til, så er mit svar på det seksuelle plan, at du overhovedet ikke er forpligtet til andet end at tale imødekommende med manden, så længe du fortsat vælger at se ham.

  Mine erfaringer er virkelig dårlige mht. at gå i seng med en mand, hvor den erotiske tiltrækning ikke rigtigt er til stede 🙁 for min part i hvert fald, men vi mennesker er jo gudskelov så forskellige, nogle bliver vel også positivt overraskede, what do I know, eftersom jeg ikke har oplevet det positivt. Men hvis jeg skal rationalisere på det, så handler det nok også i bagklogskaben om, at min afsæt til sex bliver for halvhjertet, når den erotiske tiltrækning ikke er oppe at ringe, så at sige.
  Omvendt har jeg så også oplevet, at den erotiske tiltrækning faktisk er kommet over tid og ved nærmere bekendtskab med mænd, som jeg ikke umiddelbart fandt erotisk tiltrækkende. Og så er det jo himmelsk, når manden også vinder erotisk terræn over tid og hvis det så altså også er gensidigt fra hans side selvfølgelig.
  Det er vel ikke uden grund, at tålmodighed kaldes for en dyd 🙂 Det er vel ment som, at det kan lønne sig på sigt.
  Nogen gange lønner det sig faktisk også, at drikke sig lidt snaldrede sammen, fordi selvom man ganske vist ikke er sin sande personlighed, når man er halv- eller helfuld, så gør det ikke så meget, hvis det hviler på et fundament af flere samtaler i ædru tilstand og et relativt udvidet bekendtskab, hvor der vel at mærke har været den gode kemi. Så bidrager fuldskaben egentlig blot til noget afslappethed, som faktisk godt kan give mening i forhold til noget mere pejling.
  Jeg kendte i øvrigt ganske kort en fyr, det er flere år siden, som var sådan en rigtig James Bond agtig type, både faktisk i ydre og i hans attituder lige indtil jeg drak ham halvfuld, så sad han og vrælede over sin ulykkelige skæbne hele aftenen, altså jeg mener som i tudbrølede hele aftenen ham og jeg alene sammen, det var over hans barndom og hans arbejde og jeg ved fa’me ikke hvad, jeg gik sgu da helt i “turn off”… Jeg drak ham da sådan set halvfuld for at få noget sex ud af ham der Sean Connery, surprise surprise, manden sider og vræler hele aftenen. Det stod ret klart, at det sex kunne jeg vist da nok lede i Kraks vejviser efter. Så var problemet bare, at slippe af med ham på en måde som ikke var alt for kompromitterende for hverken ham eller jeg… Plus så ringede jeg til den veninde næste dag, som jeg havde mødt ham via, og hun fortalte: “nå, jamen, det gør han altid, når han får noget at drikke”. Nå men den korte version er, jeg så ham alt i alt 2-3 gange, de første par gange med fantastisk kemi imellem ham og jeg og laaange samtaler hos min veninde, sidste gang, med ham som tudeprinsen hjemme hos mig.
  Så det kan gå alle veje. Men det giver nu alligevel noget pejling.
  Sidste gang jeg lavede noget lign. virkede det helt efter hensigten men der var vi vist to om, at være enige om, at der skulle løsnes op. Det er ganske for nyligt, hvor jeg var på en konference i udlandet, hvor jeg møder en 70-årig dansk mand, som er på samme konference. Jeg er lige godt og vel 50 år selv og tænker, nej, jeg er selv ved at være sådan pisse-gammel agtigt efterhånden egentlig, jeg skal ikke falde for en mand på 70 år. Men det var lige nøjagtigt hvad der skete. Vi havde haft en lang række samtaler over mange dage med fuldstændigt total opslugthed af hinanden om en masse faglige ting og sager men der var også en enorm erotisk tiltrækning i hvert fald fra min side, jeg kan jo ikke helt sige, at der var det også fra hans, men det følte jeg, at der var, og jeg tror egentlig, at han var lige så skræmt af det, som jeg pga. aldersforskellen på næsten at han er 20 år ældre end jeg. Jeg ved det ikke helt, udover, at han efterfølgende har sagt, at hans tiltrækning var der fra starten ligesom jeg har fortalt ham, at min var der også, men at jeg var bange for den tiltrækning pga. vores forholdsvis store aldersforskel – men det var jo lige over for hans vedkommende, siger han. Og jeg anser ham ikke for en “løgner”.
  Men well, vi drak os snaldrede og jeg sagde bagefter, at jeg besluttede det, at der måtte en breaker indover, og han siger, nej, han besluttede det, at drikke mig halvsnaldret. Who cares, by the end of the day. Så var det nødvendigt for at vi kunne slappe af og danse, som en prins og en prinsesse. Og vi danser stadig – selv uden alkohol.

  #7193
  rikbau
  Deltager

  Hej Anna,
  Hvis der er god kemi skal du helt klart fortsætte med at date ham. Lær ham bedre at kende og se hvad der sker. God kemi kan sagtens udvikle sig til også at blive fysisk god kemi. Nogle gange skal der bare tid til at det udvikler sig der også.

  #7252
  Anna
  Moderator

  Tusind tak for svar, begge to! Har mægtigt travlt i disse dage, men vender tilbage, når jeg har været på date igen.
  Vil følge jeres råd om at lade tingene ske i mit eget tempo og fortsat blive ved med at være åben – det er jo også sådan, jeg føler indeni, men følte mig pludselig lidt stresset. Rigtig rart lige at høre jeres besyv!!
  Og tillykke med din nye prins, Salamina.
  Alt kan ske i vores liv 🙂
  Kh Anna

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.