Hvordan er det at være i en relation med en med bipolar lidelse?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19478
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil gerne høre om der er nogle af jer der kan komme med overordnede erfaringer med hvordan det er at være i relation med en med en bipolar lidelse fra start til slut.

  #19479
  Laerke
  Deltager

  Er det dig selv der har mødt en m bipolar lidelse ?

  #19480
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ser ham ikke mere. Men har været sammen med en der havde det. Det kunne være rart at vide hvad I har tænkt om det.

  #19482
  Laerke
  Deltager

  Nå ok. Jeg har ikke selv personlig erfaring m det, men tænker, at det må være svært som pårørende i perioder m mani/depressioner. Havde du skrevet og spurgt, om du skulle indlade dig m en person, der havde det, ville jeg have frarådet dig det, nu hvor jeg har læst nogle af dine andre tråde hvor du har beskrevet, hvad du har oplevet i parforhold/m mænd.

  #19486
  lillehjerte
  Deltager

  Tak. Ja nu er jeg så blevet den erfaring “rigere”. Kan huske da han sagde at han havde en bipolar lidelse at det der ville jeg bare ikke. Men han var velmedicineret da jeg mødte ham. Pludselig var han ikke som han plejede, når han havde været i byen nogle dage i træk og fået alkohol de dage i streg. Ja jeg kan kun fraråde det der med bipolare. De der skift sårer meget.
  Nu trænger jeg bare til at være mig selv lidt. Så håber jeg snart jeg har lyst til at møde en rolig og yderst forudsigelig mand med et kærligt og venligt sind.

  #19487
  Laerke
  Deltager

  Du kan måske tænke over hvorfor du vælger at gå imod din første indskydelse? Stoler du ikke på den ?

  #19488
  lillehjerte
  Deltager

  Det plejer jeg at gøre. Men ham her virkede meget atypisk. Han havde en rigtig god facade hvor han virkede meget meget sympatisk og indfølende. Men ja fra nu sætter jeg gerne en mand i bås for at undgå den slags igen.

  Men vil utrolig gerne stadig høre hvis andre har erfaringer.

  #19489
  Laerke
  Deltager

  Nu når du ikke reagerede med det samme, fik du så spurgt ind til hvordan han selv oplevede det (mani/depression) hvor længe han havde haft det, om det havde givet ham problemer i parforhold før, hans tidligere parforhold mv ? Eller tænkte du “bare” at han tog jo medicin og virkede sympatisk, så derfor var der ingen grund til at spørge yderligere ind til noget, der lød som en lille alarmklokke ?

  #19491
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil ikke gå længere ind i detaljer og har ikke lyst at endevende mere af mig selv i det. Jeg vil bare godt høre hvad andre har haft af oplevelser omkring bipolare.

  #19492
  Laerke
  Deltager

  Helt fint. Det var nu ikke så meget møntet på din konkrete situation men mere fordi der er så mange der ikke får spurgt ordentlig ind i starten.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.