Hvor blev lykken af ?

 • Dette emne har 3 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af sissi.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5093
  Lykke2014
  Deltager

  Kære kloge mennesker herinde 🙂

  Måske I kan gøre mig klogere på mit dilemma eller ind imellem min store sorg.
  Jeg gik fra min mand efter 20 års ægteskab og 2 dejlige børn for et år siden. Ægteskabet var ikke et lykkeligt ægteskab og i mange år tænkte jeg på hvornår jeg bedst kunne forlade ham med øje for hvornår det var bedst for børnene. Måske dumt, fejt, spild af alles tid ….? men det blev sidste år. Konfirmationen for den mindste var gennemført og den ældste var 17 år og snart voksen.

  Jeg tog den store beslutning, fik sagt de svære ord til min mand og vi fik fortalt vores børn om den beslutning der var taget – sindsygt hårdt og en stærk følelsesmæssig oplevelse. Jeg gik ud af mit ægteskab med armene oppe over hovedet – Yes ! Jeg har for en gang skyld taget en beslutning for mig og mit liv – den rigtige beslutning. NU skal jeg ud og finde lykken med en anden mand – opleve forelskelse igen og mærke at jeg kan føle kærlige følelser for en mand. Jeg vil elske og elskes.

  Jeg oprettede en profil på en datingside og mødte en dejlig mand. Jeg indledte et forhold til ham, men det var ikke så ligetil. Jeg var klar og afklaret, men det viste sig hen ad vejen at han nok ikke var så afklaret alligevel. Vi har været sammen nu i 10-11 mrd, med et par afbrydelser, hvor han har trukket sig lidt. Sidste gang han trak sig var x konen et smut forbi og de forsøgte i en 14 dages tid at finde gnisten igen, men det lykkes ikke. Nu har jeg været “på” igen i en 3 mrd og vi har netop været på ferie, hvor hans voksne børn var on and off på ferien – og nu er han mærkelig igen.

  Han bliver lidt vrissen når jeg spørger ind til hans følelser osv – men min antagelse er at han stadig ikke er helt klar. Han lider stadig under at ægteskabet/familien er gået i stykker og jeg tror x konen stadig spøger i hans bevidsthed. Han er ikke nysgerrig på mig, taler ikke fremtid med mig og siger ikke søde ting til mig – så nu står jeg og føler mig ulykkelig igen. Jeg føler mig ikke elsket, men jeg er meget glad for ham for mange ting i hans personlighed – men hvor f….. bliver lykkefølelsen af ???? Vi skulle jo være nyforelsket og planlægge fremtid sammen og vi er jo ikke helt unge (51 og 55)

  Jeg har besluttet at give forholdet en chance sommeren over, men jeg er bange for at jeg ikke får sagt fra og bliver hængene i noget mellemlykkeligt noget og spilder mit liv og muligheden for at føle mig rigtig lykkelig.

  Giv mig gerne jeres kloge og dejlige input, tanker og gode råd.

  #5095
  sissi
  Deltager

  Din lykke ligger ikke i andre – den er i dig selv:) Du kan ikke tillægge andre at fylde dig op, og gøre dig glad og lykkelig:)

  Jeg læser at det er selvindsigt du skal arbejde med, og det skriver jeg ikke for at dunke dig i hovedet.

  Måske du skulle finde dig selv, helt alene først (først der finder du dig selv) – og ikke have en halv mand på sidelinien.

  #5097
  Lykke2014
  Deltager

  Kære sissi
  Jamen du har jo fuldstændig ret (-: Jeg er jo så vant til at sørge for alle andre og har helt glemt mig selv. Jeg tror at min lykke ligger i samværet med et andet menneske, der elsker mig, men derved lægger jeg også ansvaret for min lykke fra mig og over i den anden.

  Jeg skal nok mere bruge energi på hvad jeg vil med mit liv og hvad jeg kan gøre for mig selv og ikke så meget hvad min partner tænker, hvad han vil og hvor han er. Jeg må finde styrken i mig selv.

  Tak for dit input

  #5098
  sissi
  Deltager

  Det lyder som en god plan:)

  Der findes så mange gode bøger på biblioteket – oplagt til en stille stund i solen på terassen:)

  Bind ikke din fremtid op ham du ser nu… du skal have noget meget bedre:)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.