Hvem vil på date med min ven, Flot veluddannet høj mand på 46 År?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19377
  Aries
  Deltager

  Hej Tøser.

  Ja jeg ved at det måske lige er over stregen det her, men jeg læser med g ser jo at her er mange søde smukke kloge singlekvinder i deres bedste alder herinde.

  Jeg har en super dejlig ven som savner en date og meget gernet et long term forhold. Han er journalist 46 år, pæn, 194 cm høj, atletisk, hår på hovedet, skilt på 5 år. 3 døtre på 15, 17 og 19 år. Styr på økonomi. Han er klog, kærlig følsom, stærk. han er desuden god til at tale om følelser og er alt andet end en træmand.

  Jeg kan fortælle jer, at kvinderne ikke opfører sig ret meget bedre end mændene ofte i dating cirkus. Så jeg spurgte min ven og jeg måtte støve mit netværk af, netop for at komme væk fra alle de dating apps og sites og han sagde Ja – Han vil super gerne på date med en dejlig kvinde… Skriv endelig, man ved aldrig hvor kærligheden gemmer sig 🙂

  Aries

  #19389
  lillehjerte
  Deltager

  Ja der er sikkert mænd der også oplever ambivalente kvinder.Eller kvinder der ikke kan kommunikere ud, men kager rundt i det.
  Jeg ville nu også ønske jeg mødte manden som ville dele livet med mig og ikke kiggede sig over skulderen efter andre kvinder eller konstant var styret af ekskonens intriger og dramaer. Jeg håber du finder den helt rette til ham.

  #19392
  Aries
  Deltager

  Ja – det er saftsuseme mange underlige scenarier derude i cirkus dating. Hold nu op det er en stor fri legeplads for useriøse, uafklarede sjæle. Hveken mænd som kvinder har noget at lade hinanden høre for. Damn det er et ærgerligt show…

  Aries

  #19405
  trunte
  Deltager

  Hej Aries
  Du er sikkert druknet i henvendelser til din ven, men ellers er jeg blevet interesseret.
  Bidrager gerne med min livshistorie, og en bid af verdenshistorien😁.
  Håber at høre fra dig…nå ja er kvinde på 51….ved jo ikke om han synes det er for gammel at være😏
  Har tidligere datet en der var 10 år yngre i et par år.
  Kh
  Trunte

  #19406
  Aries
  Deltager

  Hej Trunte. Jeg hører ham ad 🙂

  Aries

  #19414
  Sunshine1969
  Deltager

  Hej Aries

  Jeg er frisk på at møde din ven.

  Er selv 47 år, fraskilt, 2 døtre på 19 og 21, godt job og fornuftig økonomi samt et efter sigende ganske pænt ydre.
  Så er spørgsmålet, om det trækker op eller ned, at jeg er jyde og også bor i Jylland 😉

  #19446
  Aries
  Deltager

  Hellow Girls. Tak for jeres fine henvendelser. jeg har forelagt min ven jeres profiler. Hans tilbagemelding er: Han dater helst ikke kvinder ældre end ham selv og så skal de bo på sjælland, da han ikke orker et lang distance forhold. Men jeg skulle hilser jer mange gange og sige tak for jeres interesse 🙂 Det er hermed gjort 🙂

  Aries

  #19453
  Sunshine1969
  Deltager

  Held og lykke til din ven 😉 Lang distance forhold er også yderst drænende – been there done that. Så forstår ham godt og er helt enig.

  #19455
  lillehjerte
  Deltager

  Ja det er jo fristende med en mand med den beskrivelse. Jeg søger selv en kæreste og intet mindre. Jeg er selv ikke i fyrrerne endnu. Men jeg har nok altid foretrukket mænd der var over fyrre. Måske er jeg heldig at finde ham i et andet datingfora. Kan dog ikke helt lide tanken om at miste min anonymitet.
  Det er dog helt fantastisk hvordan jeg selv har fået fat i den lange ende siden jeg skrev herinde første gang. Hvis man tager nogle af de råd til sig kan det føre meget godt med sig.

  #20861
  MAGISK
  Deltager

  Hej Aries

  Søger din ven stadig en date? Eller er han blevet snuppet i mellemtiden?

  Jeg bor midt i KBH, er veluddannet og med godt job. Har ingen børn, og intet ønske om at få mine egne, men tager gerne imod hans 🙂 Er midt i 30’erne – og finder oftest kemi med mænd midt i 40’erne.
  Er efter sigende meget køn. Men det beror jo på øjnene der ser.

  Jeg er åben for en kop kaffe, hvis han er.

  -M

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.