Hvad ville du gøre her?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13035
  Tena
  Deltager

  Jeg fik et nyt job for 2 mrd siden.
  Chefen der ansatte mig var meget begejstret for mig.

  Jeg er glad for mit job trives. Nu er chefen begyndt at sende mere personlige mails til mig – og senest spurgte han om vi skulle tage en kop kaffe efter job og snakke lidt, da han har for travlt i hverdagen til at snakke.
  Jeg takker ja.
  Nu har han så skrevet på mail, at han er for travlt over ugen pga. mange møder, så han har inviteret mig på brunch næste søndag.

  Jeg bliver nu i tvivl om hans intentioner/agenda.. Jeg er ikke tiltrukket af ham som mand – bager han på mig? Hvordan tolker I hans søndagsinvitation??

  Og hvordan forholder jeg mig?

  #13041
  Kattemor
  Deltager

  Jeg havde høfligt meldt fra igen og herefter takket nej…

  #13042
  Tena
  Deltager

  Kattemor – er det en flirt i dine øjne?

  Jeg har sagt ja – men vil sige nej. Har bare svært ved det.
  Min intuition siger mig, at det kan skabe rod og uklare linjer og fucke mine jobmuligheder op!
  Tror jeg melder fra i morgen og siger at jeg er ramt af influenza, hvilket jeg faktisk også er- har ondt i halsen.

  #13045
  Kattemor
  Deltager

  Ja det tror jeg det er…

  Det er skidt at lave private ting med sin chef… Jeg havde for noget tid siden en flirt med en kollega… vi lavede ikke noget andet en et par krammere… men der sker et eller andet når man så skal arbejde sammen bagefter også selvom man er enig om at stoppe…

  #13048
  Salamina
  Deltager

  Hej Tena

  Jeg synes du skal tage til den brunch. Det hele afhænger dog naturligvis af, hvilken kultur der er i den virksomhed du er blevet ansat i.

  Hvis der er en uformel kultur med højt til loftet og flad organisatorisk struktur, så kan du sagtens deltage i den brunch, som det mest naturlige. Jeg havde gjort det. Men det er så skrevet i lyset af, at jeg primært har været ansat i virksomheder med uformel kultur og en tæt dialog med hinanden. Uden at vi taler under bæltestedet

  Mine bedste chefer og dem jeg har holdt mest af, har været både kvinder og mænd, som praktiserer den form for uformelle kultur. Jeg har været til mange sammenkomster i deres private hjem og alt muligt. Det er nok også lidt branchebestemt.
  Men det handler nok også om ledelsesstil. Og om man som chef engagerer sig i det hele menneske/medarbejder eller om fokus er på det strengt faglige.
  Mine bedste chefer har engageret sig i det hele menneske. Men for nogen medarbejdere vil det måske være grænseoverskridende, at have sådan en chef. Jeg har elsket det. Men det afhænger jo af kemi og ja, den tilgang man selv har også til sit arbejde.
  Jeg har sågar haft en chef, som sparrede mig med en af sine mandlige venner, fordi han mente vi var et rigtigt match og at jeg skulle sprede mine vinger lidt mere ud på det tidspunkt i mit liv. Det var da super sødt, syntes jeg, jeg tog også på en blind date med den ven. Det var super hyggeligt, vi var så bare ikke et match. Vi lignede hinanden for meget. Så det var logisk nok, at min chef mente vi passede sammen, men vi var for meget et match, det kan man jo også være. Der manglede noget ping-pong, men ellers var det godt set.

  Men den type chef der, deres faglighed fejer ikke noget, de ser bare på det hele menneske som sagt. Der behøver ikke være noget lummert i det. Chefer er jo også mennesker, og de har hver deres måde at se samarbejde på. Nogle har fagligheden alene i fokus, men de kan så være ret belastende på en række områder, fordi det kan blive for firkantet og kynisk. Andre er mere “omsorgsfulde”. De findes i alle mulige farver. Jeg har altid haft bedst kemi og trivsel med de omsorgsfulde, hvor andre måske vil synes det kan være grænseoverskridende.

  #13059
  Tena
  Deltager

  Salamina – du er inde på noget rigtigt- virksomhedskulturen betyder noget.
  Der er en forholdsvis åben og flad virksomhedskultur her så vidt jeg fornemmer.
  Jeg valgte at skrive til ham at det egentlig passer mig bedre at mødes til en kop kaffe kl.14. Det kunne han desværre ikke og svarede at vi bare måtte finde en anden dag.
  Jeg er på en måde lettet.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.