Hvad vil hun ??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11232
  Gandhi10
  Deltager

  Jeg mødte en dejlig kvinde på 35 år, for ca 2 mdr siden via Tinder..
  Vi besluttede at mødes på neutral grund 1. gang og da vi tog hjem hver for sig skrev hun at hun syntes rigtig godt om mødet og at der var kemi fra hendes side..
  Det samme gjorde sig gældende fra min side..

  1 uge senere mødtes vi hos hende og spiste sammen, drak vin, hyggede os mægtigt, og endte selvfølgelig i sengen (flere gange da det endte med at blive et weekendophold)..

  Jeg tog hjem med en rigtig god fornemmelse og fik samme svar retur fra hende..

  Vi skrev sammen hver dag og mødtes stille og roligt ugen efter igen..
  En uge senere kom hun hjem til mig og meget spontant fandt vi på at tage en tur til Hamborg hvor vi hyggede os med alt muligt i 2 dage..

  Dagen efter vi kom hjem fra Tyskland modtager jeg en besked fra hende om at hun er trist fordi hendes fortid spiller hende et puds.. Hun er blevet såret før, og hun føler ikke at hun slår til (udseende – osv) hvilket slet ikke er noget at klage over..

  Vi skriver lidt om det sammen men hun vil ikke rigtig lukke op og siger hun er bange for at være kæreste da det kunne ende der igen..

  Herefter siger hun at hun har brug for ro da hun er forvirret og hun ved ikke om “forholdet” til mig kan fortsætte.. Jeg giver hende ro, men spørger efter 1 uge i stilhed hvad det hele ligesom går op i, hvortil hun svarer at hun havde tænkt sig at lade den ligge der..??

  Fint tænker jeg når det ikke kan være anderledes, så må det jo bare være det..

  Efter 2 uger stilhed, kontakter hun mig så via sms med hej søde og knus samt kyssesmiley´s.. Hun er meget intresseret i hvordan jeg har det og at fortælle hun har det skidt pga fortiden og hun er ked af det gik ud over mig..

  Jeg er forvirret omkring hvad jeg så efterfølgende skal gøre her.. Jeg svarede hende men har nu igen intet hørt fra hende i ca 1 uge..

  Det skal lige siges at vi begge er 35 år og begge har barn..

  Hvad skal jeg gøre og hvordan..??

  #11236
  Tintin
  Deltager

  Jeg har en kammerat, som er psykiater. Han siger, at selv de mest syge mennesker er styret af følelserne. Måske får de ikke topkarakter for kunstnerisk udførsel, men de skal nok komme efter dig.

  Lad os blot antage, at hun er en knude, som elsker dig desperat, men ikke magter at satse på dig – endsige arbejde på problemet i samspil med dig. Hvad kan du bruge det til? Intet!

  Jeg vil enten sende hende nogle blomster, og et kort, hvor du på få linjer fortæller hende, at du vil støtte hende på rejsen, hvis hun vælger dig. ….
  Alternativ kan du blot høre om I skal ses igen.

  Men hvis hun ikke vil hænge med dig, og er indstillet på at lukke dig ind, så ville jeg bruge min tid anderledes.
  Hvis der forholder sig som hun fortæller, så er der ikke meget at bygge på – og intet hvis hun køre solo.

  #11241
  Tallie
  Deltager

  Jeg synes nogle gange, det kan gå lidt hurtigt med netdating, og det kan også være lidt forvirrende, fordi man hurtigt åbner op overfor et menneske, man ikke kender meget godt. Fx aner man intet om den andens omgangskreds, og hvordan vedkommende agerer i sociale sammenhænge. Alt bygger man på sin intuition og mavefornemmelse og her- og-nu kemi. Nogle gange kan man få åbnet for hurtigt op, og så kommer det alt for tæt på.
  Mit gæt er, at det er det hun oplever, og at hun ved, at du er der. Det kan være hun føler sig lidt overvældet indeni. Det lyder også, som om hun ikke rigtig får sat ord på – i hvert er der noget hun ikke får kommunikeret ud.
  Læg hende lidt på is og vær lidt kostbar. Det er ikke ok, at holde dig hen på den måde. Personligt svarer jeg temmelig hurtigt, hvis jeg er interesseret. Det kan ske, at hun ikke er interesseret og ikke rigtig ved, hvordan hun skal afvise dig. Men hvis du er lidt hard-to-get og hun ikke bare kan gøre, hvad hun vil, kan det jo være, hun kommer på banen igen. Måske skal I gå lidt langsommere frem.

  #11242
  lillehjerte
  Deltager

  Giv hende plads. Måske er hun ikke klar selvom I har været på et dejligt eventyr sammen. Men det kan være hun bliver klar på et tidspunkt- eller også gør hun ikke. Men lad være med at vente for meget. Gør lige som hvis du ikke havde mødt hende.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.