Hvad vil han mig?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6817
  sunbird
  Deltager

  Kære brevkasse.
  Håber på råd herfra , da jeg ser , ‘nisser og spøgelser’i mit forhold til min kæreste og alt for ofte! Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det, for jeg har endnu ikke fået bekræftet at jeg har haft begrundelse for de tanker og følelser ! Jeg er åbenbart super følsom og opmærksom på de mindste signaler som taler imod at min kæreste vil mig , og jeg bruger meget energi på at samle mig sammen og at tro på det, og på ham! Jeg kan få tanken at hans følelser for mig enten er eller vil ændre sig og at det så vil ende med at han ikke vil mig mere! Jeg blir så ked af det og det er tungt at gå rundt med eller at vente på vil ske! Det er små signaler som gør mig opmærksom, det kan være hvis jeg hører irritation i hans stemme i en samtale med mig, det kan være hvis han virker uinteresseret i noget jeg fortæller eller gerne vil snakke om, det kan være bare det at han lukker døren til toilettet lige som jeg går forbi, det kan være at meget af hans tid går med hans arbejde, at tale om jobbet, og meget af hans opmærksomhed som går med at opsøge arbejde, projekter , at tjene penge på! Jeg ser og hører jo at det gør ham glad at have mange bolde i luften som det hedder, men jeg er begyndt at tænke, hvor kommer jeg lige ind i billedet, hvad vil han med mig? Jeg har ikke noget job, har ikke ret mange penge, sørger for alt herhjemme. Jeg flyttede sammen med ham i hans bolig og ind i hans liv og ikke omvendt. Jeg kan godt se at det var den eneste måde hvis vi skal dele et liv sammen, men det er så på den måde mig ,som har fået den sårbare position, og det vil være mig som har alt at miste hvis forholdet ender. Han vil kun miste vores forhold, mig. Hvorfor har jeg overhovedet de tanker? Han har været den sødeste, rummeligste, kærligste og dejlige mand jeg endelig har mødt og som jeg har drømt om i mange år. Jeg gør alt hvad jeg kan for at lette hans hverdag, og at han så ikke skal tænke på andet end det han gerne vil, og for at være der for ham. Jeg har spurgt ham direkte om hvad han vil med mig, og han har kun bekræftet at han elsker mig. Dog har han ikke noget ønske om at gifte sig igen, det har han været er hans svar og holdning. Jeg er aldrig blevet gift, men har altid haft den drøm i behold om en dag at få lov til at opleve et rigtigt ægteskab , og fordi kærligheden er gensidig og ligeværdig! Jeg ved nu at sådan har han ikke tænkt eller følt med mig, og jeg kan ikke lade være med at tænke hvad vil han mig og fremtiden. ? Jeg er bange for at stille ham flere af mine tvivlende spørgsmål , at han så tænker at jeg ikke stoler på ham, men det handler jo også dybest set om tillid. Hvordan undgår jeg at få de negative tanker, at være på vagt og tolke når jeg ikke har grund til det?

  #6833
  sissi
  Deltager

  Det lyder på mig, som om du kun lever og ånder gennem ham:) Det bliver kedeligt i længden for jer begge.

  Har du nogle interesser, veninder, eller andet der fylder dig op udefra?
  Er han udadvendt – og du indadvendt?

  #6836
  lillehjerte
  Deltager

  Når jeg læser det lyder det til at du er af sensitiv natur og det vil jeg lige starte med at sige at det er en kæmpe gave at være det. Men i den sensitive natur ligger der også at man kan være meget opmærksom på den andens signaler… det er lige før man næsten er tankelæser(uden at være det dog- men jeg tror du forstår hvad jeg mener). Det er nu du skal trække et enkelt skridt tilbage og som sissi er inde på ændre fokus til nogle af dine interesser. For ja nu bor I sammen. Men hvis du er så meget ovre i ham bliver både du frustreret og han får en fornemmelse af ikke at have plads til at være sig selv, for du følger intenst med i hans reaktioner.
  Mht bryllup så forstår jeg godt hvad du mener og dine drømme. Det tror jeg vi er rigtig mange kvinder der drømmer om en mand der vil os med hud og hår og som ultimativt frier og ægter sig med os….og så den bryllupskjole og al den kærlighed*suk* ja jeg forstår dig.
  Men det er ikke nu han lige har det i tankerne. Det er ikke pga dig- hans fortid har på en eller anden måde en indflydelse læser jeg dit indlæg som. Det kan jo være han skal have lidt tid til at komme i dybden med dig og forholdet og det at I er flyttet sammen er et kæmpeskridt for ham i sig selv. Men giv det hele tid.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.