Hvad vil han egentlig?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25502
  Enigma
  Deltager

  Kære Brevkasse

  Jeg var heldig at møde kærligheden i sommers. For lidt over et år siden blev jeg inviteret ud at sejle af en fyr. Vi havde skrevet sammen lidt on/off i et års tid, men havde ikke fundet tid til at mødes, da jeg bl.a. havde travlt med flytning og studiestart. Men så skrev han til mig en dag og spurgte, om jeg ville med ham ud at sejle. Vi havde en dejlig dag ude på vandet, og senere tog jeg med ham hjem. Allerede dagen efter skrev han til mig og ville gerne se mig igen. Jeg var nok lidt i tvivl i starten, da han var noget anderledes end de tidligere mænd, jeg havde datet. Jeg har tidligere faldet for de der lidt “utilgængelige” typer, men det har sjældent ført noget godt med sig. Men jeg syntes, jeg var et sted i mit liv, hvor jeg gerne ville give plads til noget nyt. Så jeg valgte at give det en chance. Vi fik set hinanden en del i løbet af sommeren. Jeg oplevede ham som en varm og kærlig person, der hvilede i sig selv. Han var omsorgsfuld, og det virkede ikke til, at min introverte personlighed var noget problem for ham. Det var dejligt at møde en, som virkelig ville mig.

  I starten af august tog han til Norge for at færdiggøre et studie, han tidligere har gået på. Det ville tage et år at gøre det færdig. Vi holdt kontakten på SMS og Facebook. Han besøgte mig to gange i løbet af efteråret/vinteren. Det var dejligt at se ham igen, og jeg kunne mærke, at jeg blev mere og mere glad for ham. Desværre blev jeg senere sygemeldt fra mit studie og måtte tage fri for at komme ovenpå igen. Det var hårdt ikke at have noget at stå op til samtidig med, at jeg vidste, der ville gå lang tid, før jeg fik ham at se igen. I april flyttede han tilbage til Danmark, da hans studie var lukket ned pga. corona. Han besøgte mig en aften i påskeferien. Alt var som det plejede. Vi spiste aftensmad sammen og hyggede os. Dagen efter tog han ud for at lave båd. Jeg spurgte, om han kom hjem til aftensmad. Det gjorde han ikke, da han havde en anden aftale. Det skuffede mig lidt. Resten af dagen hørte jeg intet fra ham. Jeg tænkte, at han nok havde travlt ude på båden, og jeg ville ikke forstyrre ham. Om fredagen skrev jeg til ham og spurgte, om han kom hjem til mig senere. Pludselig fik jeg en lang besked fra ham om, at han ikke følte det samme for mig som tidligere. Jeg havde ikke gjort noget forkert, men han følte ikke længere, at vi kunne have en romantisk relation. Han håbede, at vi stadig kunne være venner, og han ville stadig gerne sejle med mig. Det kom som et stort chok. Jeg har svært ved at forstå, hvordan han har kunnet træffe den beslutning på så kort tid. Vi havde ikke set hinanden i tre måneder, så det er vel naturligt, at man lige skal finde hinanden igen? Vi har efterfølgende snakket om det, men jeg synes ikke rigtigt, jeg er blevet så meget klogere. Han siger, at han har ændret sig, at han ser anderledes på tingene osv. Det er en stor sorg for mig, selvom det ikke har noget med mig som person at gøre. Jeg føler, jeg har mistet noget meget værdifuldt.

  Vi skriver jævnligt sammen og har en positiv kontakt. Men jeg oplever, at han sender blandede signaler. I marts lagde han to billeder op på sin Tinderprofil. Dengang tænkte jeg ikke rigtigt over det, men nu går det mig virkelig på. Før han lagde dem op, havde han skrevet, at han glædede sig til at se mig igen. Hvordan skal det tolkes? Jeg føler lidt, det stritter i to forskellige retninger. For ikke så lang tid siden spurgte han, om vi skulle finde en dag at ses. Det sagde jeg ja til og skrev, hvornår jeg kunne. Men han har ikke fulgt op på det. Jeg holder meget af ham, og jeg vil gerne bevare et venskab med ham. Men jeg synes, det er svært, når han skifter mellem at virke interesseret og afvisende.

  Er der nogen, der har prøvet noget lignende?
  Hvordan skal jeg forstå hans adfærd?
  Er der nogen som helst chance for, at jeg kan få ham tilbage igen?

  #25503
  lillehjerte
  Deltager

  Han viser dig slet ikke at du har værdi for ham. Derfor er mit råd at du giver helt slip på ham og går ud giver andre gode mænd(og dig selv) en chance for at møde dig

  #25504
  lillehjerte
  Deltager

  Tænk engang hvor meget af dig selv du spilder på ham. Du fortjener en som investerer i relationen med dig. Lige nu holder du dig selv fanget i et spin hvor du kun møder afvisninger og kold luft.

  #25505
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis du er til Matthew Hussey vil jeg anbefale at se hans videoer. De har givet mig meget og jeg har pludselig fået øjnene op for noget som jeg ikke tidligere vidste var vigtigt.

  #25538

  Hej Enigma

  Det lyder som et trist eksempel på, at forelskelsen er fordampet hos den ene af parterne i et forhold, men ikke hos den anden. Tværtimod har dine følelser for ham fået mere fat. Og så er vi mænd jo så tilpas konfliktsky, at vi ikke fortælle sandheden om, hvad vores manglende interesse består i. Gudskelov har han været så ærlig at sige, at han ikke er romantisk interesseret i dig. Det skal du tage alvorligt. Desværre har den slags det med at gøre en del kvinder endnu mere hooked på fyren. Og hvis man ikke kan lade være, så må man jo hænge på lidt. Måske indtil han begynder at betro sig omkring hans næste alvorlige forelskelse. Jeg vil anbefale dig at sige til ham, at du ikke kan ses med ham som ven, fordi du ønsker noget mere. Det betyder naturligvis, at du så skal holde op med at ses med ham. Men hellere det end at sejle lidt for meget i høj sø af adskillelsesangst og håbefuldhed. Som regel holder mændene sig til, fordi de nyder enten den følelsesmæssige eller kropslige intimitet, der uforpligtende (for ham) kan falde af hen ad vejen. Men igen… det er jo svært at give til ham i den aktuelle situation, hvor du ikke længere er hans kæreste. Så hold fast i dig selv. Det er den bedste chance for, at han kunne finde på at ændre mening.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #25602
  Enigma
  Deltager

  Tak for jeres svar 🙂

  Han skrev til mig søndag aften og spurgte, om han måtte komme og besøge mig. Jeg var ikke hjemme på det tidspunkt, så jeg spurgte, om han havde tid senere på ugen. Det havde han. Et par dage efter skrev jeg og spurgte, om han kunne ses torsdag. Han svarede, at det troede han godt, han kunne, men han ville lige tjekke sin kalender. Onsdag aften skrev han og spurgte, om jeg var hjemme. Jeg svarede ja, og han spurgte, om han måtte komme forbi. Jeg undrede mig lidt over, at han ville se mig kl. 23 om aftenen. Jeg spurgte, om han kunne komme dagen efter. Igen skrev han, at det mente han godt, han kunne. Hmm, ok, tænkte jeg.
  Han besøgte mig i går om aftenen. Det var dejligt at se ham igen. Jeg havde en fornemmelse af, at han måske havde fortrudt, men jeg ville ikke gøre mig for store forhåbninger. Han begyndte at nusse mig, og vi endte med at have sex… Senere på aftenen tog han afsted igen. Det var lidt underligt, for vi har altid sovet sammen. Hvordan skal det forstås? Havde han brug for at tænke over tingene, er han stadig i tvivl om sine følelser? Eller kom han bare for at få sex?
  Jeg holder virkelig meget af ham, men jeg synes, det er svært at finde ud af, hvad han vil lige nu? Bør jeg skrive til ham eller vente på, at han tager kontakt? Jeg ved, det er ham, jeg vi have, så jeg vil gerne spille mine kort rigtigt.

  #25604
  lillehjerte
  Deltager

  Umiddelbart kunne det godt lyde som om han udnytter dig lidt. Hans adfærd får mig til at tænke på bootycalls. Både i den der måde han pludselig tager kontakt på og så måden i at han ikke bliver og overnatter men tager af sted igen. De fleste mænd ved godt hvordan de skal få en kvinde til at hengive sig med at starte ud med lidt nusseri. Hvis han også er klar over at du har følelser for ham, er det nemt for ham at overtale dig til sex uden at han skal arbejde for det.

  #27618

  Hej Enigma

  Ja, jeg er helt enig med lillehjerte. Han lyder mest af alt som en, der kun er interesseret i at have sex med dig. Og han har fundet ud af, at du gerne vil noget mere med ham og derfor hænger på, selv om han hele tiden går efter at komme sent… når han har lyst til sex… og nu også begynder at gå kort efter, som om han havde været på massageklinik. Jeg ville holde mig langt væk.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.