Hvad vil han??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11711
  cmbc
  Deltager

  Så jeg er i den situation at jeg skal mødes med denne her fyr til middag på fredag hvor efter han gerne vil videre hjem til ham og se film.. Og jeg er i tvivl om han i virkeligheden kun er interesseret i sex med mig?
  Han siger godt nok at jeg skal stole på ham og at det ikke kun er sex han er ude efter, men jeg har stadig mine tvivl, for vi har jo endnu ikke være på date før, så hvordan kan han vide om vi er noget for hinanden endnu? Det skal lige siges at vi heller ikke kender hinanden så godt endnu, men at jeg godt kunne være interesseret i ham (-:

  Det er heller ikke så længe siden at en anden fyr fik mig med til sex, hvor det faktisk kun var sex han var ude efter, så jeg vil virkelig ikke have endnu en episode hvor jeg bliver holdt for nar…

  Denne her fyr kender så godt til episoden med den anden fyr da jeg fortalte ham om det og i starten var han meget afvisende overfor mig da han ikke gad en pige der gjorde sådan noget med alle fyre – der gik det så op for mig at han faktisk måske var interesseret i andet end venskab.
  Han brugte så en uges tid på at tænke over det, som han siger, hvorefter jeg får en besked med om jeg ikke vil komme hjem til ham. Siger så nej da jeg ikke kan nå det, men vi aftaler så at mødes her nu på fredag. Sagde så til ham at det gjorde mig i tvivl at han havde ændret mening, men at han gerne ville mødes fordi han værdsatte at jeg havde været ærlig og selvom han lover at han ikke er ligesom ham den anden, så gør han mig i tvivl, for han er begyndt at snakke mere og mere omkring at han vil nusse og kysse osv på fredag. Han spurgte også ind til hvad jeg havde prøvet før og lovede at han nok skulle sørger for at jeg fik en fantastisk aften (det skal så lige siges at jeg mistede min mødom til ham den anden fyr og det ved ham her også godt).

  Burde jeg sige til ham at jeg altså stadig er i tvivl om hvad han vil eller får det bare mig til at virke som en usikker type? I virkeligheden vil jeg bare gerne have at han er ærlig over for mig, hvis det bare er sex så må han godt sige det i stedet for at kalde mig alt muligt sødt og få mine forhåbninger sat op efter noget mere.
  Og er det i det hele tager bare en dum ide med sex på den første date? Personligt er jeg ret uerfaren på dette emne – har kun haft 1 date, som var med ham dem anden fyr jeg har fortalt om…

  #11712
  AnneM
  Deltager

  Det lyder næsten som om, du har haft sex med den tidligere fyr i håbet om, at han så ville indgå i et forhold. Altså at du havde sex uden egentlig at lyst.

  Du kan sagtens mødes med fyren på fredag, for din krop er din krop og et nej betyder nej. Det er dig der skal være tro mod dig selv og det løfte du har givet dig selv om ikke at have sex på fredag. Det ansvar på du ikke lægge over til fyren. Ansvaret og beslutningen er din. Vil du gerne vente med sex til du kender ham lidt bedre, så stopper du ham bare, hvis hans nusseri bliver for meget. En god og interesseret
  fyr vil respektere din beslutning uden at blive sur og fornærmet.

  #11714
  rikbau
  Deltager

  I kunne jo gå i biografen istedet for hjem til ham, hvis han gerne vil se en film på jeres date. Ville jeg klart forslå, for så har du ingen bekymringer i den retning.

  #11716
  Per
  Deltager

  Du lyder til at være ung og hvis fyren også er ung og han allerede udtalt glæder sig til kys m.m. så, tjaeh…
  Han burde kunne regne ud at det nok er det sidste han burde snakke om, hvis han ikke vil gøre dig nervøs.

  Jeg vil spørge om han virker interesseret i dig, i din personlighed og interesser, familie etc.
  Hvis sex er det eneste han har tænkt sig vil han nok ikke bruge særligt meget tid på ting, der ikke interesserer ham på den lange bane (fordi der ikke er nogen længere horisont i hans univers – med dig i hvert fald)

  Hvis han er interesseret i dig, må han også være nysgerrig efter at vide mere om dig og dit liv generelt.

  Husk bare at du ikke kan få en fyr til at forelske sig i dig ved at gå i seng med ham, vi fyre er forskellige fra kvinder på dette punkt… (ahem) det har jeg i hvert fald hørt… hehe

  #11719
  cmbc
  Deltager

  Vi er begge 20 år gamle (-:

  Altså jeg fortalte ham lidt om mine tvivl ang. hans hensigter og til det sagde han at ikke behøvede sex på fredag men at han gerne ville mødes fordi han synes jeg generelt virkede som en ærlig og god person som han gerne ville lære bedre at kende og se hvad vi kunne udvikle, men vores snak er stadig meget præget af flirt osv. med hensyn til fredag – og flirt er også i orden, det er jo en date vi skal på.
  Jeg er bare i tvivl fordi den tidligere fyr også lod mig få forventninger med hensyn til et forhold og ikke holdt dem.

  #11724
  Per
  Deltager

  Hvis du laver en aftale med dig selv om nul sex på første date, og overholder den, så får du mere tid til at teste hans intentioner.

  Mænd er bare mere motiverede, når det handler om sex og når man er 20 år og hormonerne raser i kroppen, så er det sgu svært at holde igen, når det bliver til kys og måske hænder under trøjen…
  men har fyren sagt at han vil mere end bare sex, så skal han sgu også holde ord. Jeg vil ikke kaldes et dumt svin af kvinder ude i byen fordi de har dårlige erfaringer med andre mænd.

  (du kan jo evt. selv træde et skridt tilbage og vurdere om du skulle være typen der tiltrækker de her charmerende bad boys med selvtillid, frække ord og en “knep dem og drop dem” mentalitet, når det kommer til sex.

  #11730
  cmbc
  Deltager

  Ja jeg tror, at jeg må love mig selv at holde fra mig sex indtil jeg kender hans motiver bedre..

  Jeg har dog et spørgsmål mere. Virker det skummelt hvis han vil have mig ude igen sådan ved en halv 10-tiden næste morgen fordi han skal noget? Kunne ikke selv lade vær med at tænke om det er fordi han vil af med mig hurtigst muligt igen?

  For at være ærlig ved jeg ikke hvilken type jeg tiltrækker, jeg ser mig selv som en meget stille og rolig pige, der stadig godt kan være pænt flabet (-:

  #11731
  Per
  Deltager

  Hmm, hvad laver du i hans lejlighed kl. halv ti om morgenen? Så det er en date med overnatning? Han har sgu overblik haha

  Jeg kender ham ikke men det virker rimeligt player-agtigt. Han lyder til at have det hele timet og tilrettelagt. (Og dog kan man da til tider læse herinde om overnatninger, der kun har involveret kys og kram…)

  Hvis du virkelig overnatter, så er din bedste sikring stadig at holde dig til “nul sex i aften” og se hvad den næste uge bringer.
  Lad være med overskride dine egne grænser
  Bemærk: Hvis du ikke kender dine egne grænser, så se at få sat nogen!)

  Du beslutter selvfølgelig selv om du giver ham hele godteposen på fredag, men hvis han så ikke viser sig at være “The One”, så tag det som en lærestreg og kom videre.

  Men hey, du er jo en stor pige og du skal lære at bruge din intuition og dømmekraft, når det kommer til det modsatte køn. Det vil ikke være alle slag, du slår der bliver til home runs.

  #11737
  Zoe2
  Deltager

  Bolle dig….

  Mit svar på dit spørgsmål. Pas nu godt på dig selv.

  #11738
  Tintin
  Deltager

  Om I skal have sex er op til dig – uanset om I sover sammen.
  Jeg forstår ikke din bekymring. Den del bestemmer du selv.
  Uanset om han er en player eller ej.

  Om han ser dig mhp sex. Tjaaaaa det kan man aldrig være helt sikker på.
  Men du kan lade være med at have sex med ham i en md eller 2. I mellemtiden kan du lære ham at kande. Du kan f.eks. vurdere hans interesse. Det ser man i øjnene, hans handlinger etc.

  Du skal blot tage det stille og roligt. Date ham. Hænge ud med ham. ….. uden sex!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.