Hvad tror du?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5649
  Tena
  Deltager

  Jeg har tænkt over noget.
  Hvad tror du binder en mand mest til en kvinde i længden –
  Stærk seksuel kemi eller god dialog og forståelse?

  #5651
  Missing39
  Moderator

  Hej Tena

  Det er et godt spørgsmål!! Af mine to “store” forhold i mit liv indtil videre,har det ene været roligt og fredeligt,med enighed om det meste,men til gengæld ingen seksuel kemi overhovedet (bortset fra i forelskelsesperioden selvfølgelig). Det forhold varede 10 år.

  Det andet forhold var lige modsat,med stor lyst,passion og seksuel tiltrækning og kemi,men ingen enighed derudover om noget som helst. Det forhold varede 3 År,og var meget stormfuldt. Opslidende faktisk,men et forhold som var/er meget svært at slippe.
  Der er selvfølgelig mange forskellige nuancer af hvert sit forhold,til man kan stille det så firkantet op,men igen – et godt spørgsmål.

  Tjaa….

  #5653
  Sanne2
  Deltager

  Mit bud er, at det er en seksuel/ visueol/fyisik tiltrækning det hele starter med. Men når det er gjort og levet ud, så skal der mere på. Så er det personligheden, det er den energi man finder og genererer sammen, det er ikke mindst de oplevelser man får gjort sig sammen. Jeg tror at det at man ( manden ) bliver “set”, forstået, anerkendt som den han/ man er og får lyst til at vise mere af sig selv er en stærk katalysator for forelskelse og lyst til at få mere…

  #5655
  Henke
  Deltager

  Du spørger hvad der er vigtigst for en mand, seksuel tiltrækning eller dialog og forståelse.

  Først og fremmest tror jeg, at begge elementer skal være til stede, hvis det skal fungere. Men hvis jeg skal svare på dit spørgsmål, vil jeg mene at dialog og forståelse er vigtigst for mig. Jeg ville meget nødig undvære sexen, men det ville være endnu værer, at skulle leve sammen med en person, jeg ikke har kemi med..

  Normalt skal jeg altid være seksuelt tiltrukket af en kvinde, før jeg ligesom vil investere mere i hende, eller blive forelsket. Jeg har dog prøvet at blive forelsket i en person, hvor udgangspunktet ikke var seksuel tiltrækning. Det var en virkelig underlig twist.. -men den var god nok, jeg var vildt forelsket.

  #5658
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg giver sanne 2 ret- det er også min erfaring. MEN er det ikke mere interessant at spørge sig selv hvad man SELV ville bandt en til en mand i længden? På den måde tror jeg at man slipper for at lade en mand afgøre relationens udfald og i stedet får man selv taget aktivit stilling til hvad man har lyst til at være engageret i og byde sig selv.

  #5661
  Tena
  Deltager

  Jeg synes det er 2 sider man ønsker skal være tilstede med en og samme mand..
  Men bliver enigheden, forståelsen, den fornuftige dialog og forudsigeligheden for stor – dør lysten og passionen.
  Det har jeg oplevet i 2 lange forhold. Da lysten forsvandt blev vi som bror og søster.
  Elementet af mystik og uforudsigelighed er tilsyneladende vigtigt for at holde gnisten/begæret ved lige…
  Hvordan holder I gnisten ved lige i et længere forhold?

  #5676
  Tena
  Deltager

  Kan en mand der aldrig udtrykker følelser, godt føle noget alligevel??

  #5684
  Tintin
  Deltager

  Hvis der kun er god sex men ingen menneskelig attraktion, så er det jo blot sex, og hun bliver aldrig mere end en boldtrold. JEG vil tilmed sige, at jeg ønsker kun en b-ven som jeg siger mig noget som menneske.

  Kan man leve uden sex. Tjaaaaa. Det vil falde mig svært. Jeg er ikke pensionist. Jeg ve dikke om de råbolder eller om de lever uden sex (der er nok bladet). Men i lææææææægden er det nok den menneskelige kemi mere end den seksuelle.

  Jeg finder dog spørgsmålet lidt overflødigt – sagt med den største respekt – selvom jeg godt forstår, hvorfor du spørger. Det gør jeg, fordi jeg kan ikke forestille mig et forhold hvor begge aspekter ikke er i top. Eller er jeg videre. Hvorfor nøjes, når begge ting kan får i samme “pakke” ()bestemt ikke uopnåeligt.

  #5685
  Tintin
  Deltager

  “Kan en mand der aldrig udtrykker følelser, godt føle noget alligevel??”

  Nej han har ingen følelser. Han er en sten. En zombi. Han er ikke et menneske 🙂

  ….. jeg håber du kan se ironien drive ned at skærmen.

  Tenna min egen mening er helt klart, at man må acceptere, at mennesker er, som de er. Man kan bede folk om at ændre sig. F.eks. tale om følelser, MEEEEEEN kommer ændringen ikke hurtigt, så må man acceptere, at det vil aldrig ske. Derfor Er din mand ikke en det kan tale med dig, og har han ikke ændret sig efter efter 14 dage eller een måned, så må DU stille dig selv spørgsmålet. Kan jeg leve med det, og derefter aldrig mere brokke dig over det.

  Tenna jeg fornemmer at der ER vigtigt for dig. Så derfor er mit klare råd til dig. Find en anden mand hurtigt.

  Der er mange mænd som er gode til sex. Der er mange mænd, som er glade for at tale. Naturligvis vil du kunne finde en mand, som har alt de du søger.

  #5689
  Tena
  Deltager

  Tak Tintin,

  Jeg har truffet en beslutning om at stoppe kontakten helt til denne lukkede mand! Igen.

  Jeg vil ende som et tomt, nedbrændt og øde landskab hvis jeg fortsætter med ham.

  Hvad gør jeg næste gang han ringer eller smser??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.