Hvad tænker du?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3197
  Tena
  Deltager

  Jeg er som sagt på en kold tyrker fra en fyr. Det går nogenlunde – Jeg er dog faldet i et par gange – men fortsætter No-contact kursen. Nogle dage går det godt – andre dage er det et helvede af tomhed uden lige.
  Den del der higer efter at gentage mønstret, genoptage kontakten – er den instinktiv og ubevidst?

  For at skifte fokus er jeg begyndt at date.
  Lige et par spørgsmål i den forbindelse;
  Når man udveksler tlf numrer med en fyr og fyren bruger et døgn på at svare tilbage – er det så tegn på manglende interesse? Eller har han bare travlt???

  #3198
  Sanne2
  Deltager

  I min optik, er det manglende interesse. Hvis ikke det er manglende interesse, så er det en mand , som vil vise dig at han ikke er bange for at du forsvinder, mister fokus eller går en anden vej. Dårlig signal værdi og jeg vil sige – væk med ham. Det kan virke som om, at det ( hvis det blev til mere ) vil blive en situation med dig i vente position og hvor det er dig som skal sparke liv i tingene – det bliver du træt og trist af.

  #3203
  Aries
  Deltager

  Tena.

  Tag dating for hvad det er. Dating. Vi har alle mange forskellige indgangsvinkler til dating. Jeg kan være flere dage om at svare i opstartsfasen. Det betyder ikke at jeg ikke er interesseret. Men så længe i ikke har mødt hinanden, så slap af og start ikke med at analysere gutten allerede inden du har været på date. Slap af. Date flere på éen gang. Lev i stedet for at lede. Vær åben og læg aldrig særlig meget i dine dates før du har datet ham IRL første gang, for så brænder du hurtigt snuden kære 🙂
  Knus aries

  Aries

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.