Hvad stiller man op når hun har nok i "telefon"?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11211
  Epson
  Deltager

  Hej alle I skønne brugere, jeg brug for et godt råd fra jer….

  Jeg har kendt min kæreste i halvandet år, og har boet sammen de sidste 7 måneder. Vi er forlovede og har købt hus sammen. Hun er virkelig dejlig, og jeg elsker hende meget meget højt, og jeg tvivler ikke på hun også elsker mig. Hun er 9 år yngre end jeg, ser brandgodt ud, og har en umættelig appetit på sex, så det kan jeg bestemt ikke klage over.

  Alligevel føler jeg mig ensom og tom i forholdet. Der er et par kameler jeg ikke kan sluge, og jeg aner ganske enkelt ikke hvordan jeg skal komme videre.
  Min kæreste bruger sin telefon KONSTANT og jeg vil uden tøven sige hun er afhængig af den. Uanset om vi sidder ved middagsbordet, kører i bilen, hygger i sofaen, eller lige har puttet os i sengen – så er der gang i telefonen. Hun spiller, er på facebook, og skriver ustandseligt på sms og messenger. Hun er slet ikke nærværende, og jeg føler mig i perioder ikke god nok og ret ensom. Hun har altid brugt sin telefon, men omfanget er bare eskaleret voldsomt.
  Jeg fortæller hende jævnligt hvor meget jeg elsker hende, og kommer med komplimenter til hende….jeg kan jo slet ikke lade være 😉 Hun siger bare “tak” og smiler, og lukker den der. Hun gengælder aldrig med et kompliment eller en overrraskelse, som jo bør være naturligt når forholdet er så nyt.
  Jeg har ad flere omgange givet udtryk for at jeg bliver ked af når hun bruger sin telefon SÅ meget. Det resulterer hver gang i hun bliver sur, og kan ignorere mig i flere dage. Hun er meget konfliktsky, og er ALDRIG den der indbyder til forsoning. I al den tid jeg har kendt hende har et “undskyld, det skal jeg nok tænke over” været umulig at få ud af hende. Hun betragter sig selv som fejlfri, og nægter konsekvent at foretage ændringer i sine vaner. Jeg mener, vi kan jo allesammen begå fejl….og så bør man vel som et almindeligt voksent menneske forsøge tiltag for ikke at gøre sin partner ked af det. Min kæreste vil gerne rette på mig og mine vaner, og jeg har langt hen ad vejen gjort meget for at glæde hende.
  På den ene side er jeg verdens lykkeligste mand med en sød, sjov, flot og fræk pige ved min side……og på den anden side er jeg ensom og ked af det, og føler jeg snart mister mig selv hvis der ikke snart sker ændringer.
  Hvad søren stiller jeg op med en pige, der er så meget fraværende pga en skide telefon og slet ikke lytter til mine nødråb?

  Epson

  #11212
  Anders
  Deltager

  Jeg håber, der er nogen der har et godt svar, fordi jeg synes også det er meget svært at finde smukke, hjertevarme, formuende og intelligente nymfomaner.

  #11216
  Per
  Deltager

  Hey, Epson.

  En person, det være både mand eller kvinde, der ikke kan indrømme en fejl eller ikke er i stand til at sige “undskyld” er et kæmpe rødt flag i min bog.

  Det er faktisk det største røde flag, jeg kan komme i tanke om. En dealbreaker, faktisk.

  Vedr. telefonen.
  Jeg tror det hænger sammen med din kærestes eget selvbillede af at ville være perfekt og hvis der gåes på kompromis med selvbilledet, krakelerer det, og personens verden synker sammen.
  Hun fremstiller sig selv på sine medier og opnår bekræftelse via likes, beskeder og billeder gennem telefonen. Det er hendes livsline.

  Kvinder er mere afhængige af deres relationer end mænd, De søger konsensus og bekræftelse gennem fællesskabet.
  Og brugen af telefon, sms og sociale medier er netop måden de plejer deres relationer på. De er deres måde at blive “set”, hørt og bekræftet på.

  Så jeg tænker, at når du siger at du er ked af at hun bruger sin telefon så meget,
  så hører hun at du ikke vil lade hende fremstille sig selv og være i kontakt med hendes omgangskreds.
  Du vil ødelægge hendes facade og dermed hendes selvværd.

  Hvis det så bare var det egentlige problem, for det tror jeg desværre ikke det er.

  Igen tænker jeg på det at hun ikke vil indrømme fejl og du formentlig dermed ikke kan føre en konstruktiv samtale med hende uden at hun enten føler sig angrebet eller går til angreb på dig istedet.

  Det er meget rammende at du siger:
  “Hun betragter sig selv som fejlfri, og nægter konsekvent at foretage ændringer i sine vaner.
  Jeg mener, vi kan jo allesammen begå fejl….og så bør man vel som et almindeligt voksent menneske forsøge tiltag for ikke at gøre sin partner ked af det.”

  Der ligger kernen, for jeg mener ikke at din kæreste er almindeligt voksen.
  Jeg tror at din kæreste, sød, sjov, flot og fræk som hun er, ikke er følelsesmæssig moden tilsvarende sin fysiske alder.

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om:
  – du føler at hun skyder skylden på dig til tider?
  – Får hun dig til at have det dårligt med dig selv på nogen måde?
  – Vender hun jeres diskussioner imod dig og gør dig til problemet?

  Eller er det kun hendes afhængighed af bekræftelse fra andre, der er problemet?
  for det er dét, telefonen repræsenterer og det hun er afhængig af.

  Men jeg tænker at hendes problemer kan stikke dybere end dét…

  Du lyder til at være (beklager udtrykket) naivt forelsket.
  Under alle omstændigheder vil jeg kraftigt anbefale dig at undersøge din kærestes personlighed til bunds inden du gifter dig med hende.
  Prøv at forestille dig hvordan hun vil reagere som din hustru, når livet giver jer store udfordringer. Vil hun være forstående og blive ved din side? Vil hun støtte dig?
  Du har ikke lyst til at forpligte dig til en kvinde der måske gemmer en personlighed, du ikke vil kunne kapere i længden.

  Du lyder desuden også selv til at have en modenhedsproces, du skal igennem.
  Du skal først og fremmest lære ikke at sætte kvinder op på den piedestal, uanset hvor smukke og sexede de så kan være. De vil aldrig respektere dig for det.
  Du skal også spørge dig selv, hvor meget du vil tolerere fra en kvinde, før du har fået nok og går din vej. Ingen kan respektere en mand, der ikke respekterer sig selv.
  Du må definere din egen tolerancetærskel, så du ikke overskrider dine egne grænser og værdier og nedbryder dit selvværd.

  Din intuition hvisker til dig at der er noget, der virker forkert. Lyt til din intuition.
  let på skyklapperne og se denne kvinde for hvad hun virkelig er og ikke hvad du drømmer om at hun skal være.
  Hvis hun virkelig er så fantastisk som du siger, så havde du ikke skrevet herinde.

  Dog, måske er jeg bare totalt forkert på den!
  Du må selvfølgelig meget gerne sige at jeg tager fejl i mine antagelser.

  Men gør det med åbne øjne 🙂

  #11217
  lillehjerte
  Deltager

  Du er da for god til hende og jeg tænker at hun tager dig for givet. Det er nok på tide at du ser dig omkring efter en kvinde der ikke har en afhængighed og er i stand til at være nærværende, for det bliver ikke bedre med hende dér.
  Vi er mange dejlige, lækre, hengivne kvinder herude der ville nyde dit nærvær og dele sit eget nærvær ;-), så lad være med at spilde tiden mere på hende og skrot hende, så der er plads til en ny med masser af erotiske stunder og gode snakke. Det lyder til at du har noget, som vi er rigtig mange kvinde der synes der er dejligt.

  #11222
  Epson
  Deltager

  Tak for jeres tilbagemeldinger.
  For at svare på Per´s spørgmål kan jeg tilføje følgende :

  – du føler at hun skyder skylden på dig til tider?….Hvis jeg siger til hende at jeg mener hun bruger sin alt for meget, skyder hun tilbage og siger “jeg brokker mig da aldrig når du bruger din telefon”. Eneste forskel er bare at jeg samlet bruger den en halv time om dagen (arbejdsrelateret), hvor hun bruger den det halve af dagen (på ingenting)

  – Får hun dig til at have det dårligt med dig selv på nogen måde?…Ikke dårligt i den forstand, jeg føler mig bare ensom når hun er online.

  – Vender hun jeres diskussioner imod dig og gør dig til problemet?…Ja det gør hun faktisk. Jeg droppede hende faktisk efter et halvt års kæresteri, fordi jeg tog hende i en stor fed løgn med en af hendes “drengevenner”.
  Jeg bliver virkelig vred og ked, når hun fortæller de stadig skriver sammen. Jeg har et had til den mand, og det ved hun godt. Alligevel fastholder hun sin ret til at beholde sin ven, for “hun jo ikke lavet noget med ham” som hun siger. “og i øvrigt så blander jeg mig heller ikke i dine venner” fortsætter hun.
  Hun gør mig til problemet og slår igen og igen på at jeg “droppede hende dengang, og at det tager lang tid inden tilliden er genopbygget”.

  Jeg er i midten af 40erne og hun i midten af 30erne, og vi har begge været i lange ægteskaber før vi mødte hinanden, så vi er ikke helt nybegyndere. Hun bruger ikke facebook til at poste sig selv, men mere at læse om alle de andres lykkelige liv.

  #11226
  Tallie
  Deltager

  Som du beskriver hende i dit indledende brev, dannede jeg mig et indtryk af, at hun måtte være en kvinde i start eller midttyverne. Selvom hun har været i et langt ægteskab, behøver hun jo ikke nødvendigvis være en god partner, hvis hun også her har siddet med hovedet nede i sin telefon.
  Løgne hører ikke hjemme i parforhold. Du har taget hende tilbage, men det lyder ikke, som om I kan tilgive det skete nogle af jer.
  Jeg ville holde fast i min grundfølelse med den anden person. Jeg har selv kæmpet for at få et parforhold til at fungere, hvor jeg følte mig meget ensom. Det var bare ikke en rar periode. Uanset hvor godt han så ud.

  #11231
  lillehjerte
  Deltager

  Epson, du spørger faktisk overordnet hvad du skal stille op når hun har nok i sin telefon. Du oplever at hun har nok i sin telefon?, så er der jo ingen grund til at blive, for så er det jo klart at du er i overskud hele tiden og sidder på sidelinjen hele tiden. Det tænker jeg også lyder både trist og enormt kedeligt og som spild af din tid. Som sagt kan det godt være hun er lækker og i trediverne. Men det er der bestemt andre kvinder der også er. Hvis du også er usikker på om hun laver noget udenom dig med en mandeven, så er det endnu større incitament for at du dropper hende og finder en kvinde der som dig har lyst til at lave noget fælles og er i stand til at dele sin nærhed med dig, når I ses.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.