Hvad sker der i ham ?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22057
  Blomst
  Deltager

  Jeg er ved at blive skør og kan ikke rigtig forstå hvad der foregår. Jeg har en kæreste som jeg bor sammen med. Vi har kendt hinanden i 2,5 år og har boet sammen siden februar. Vi er begge 50+, hvilket ikke har den store betydning. Min kæreste sluttede et forhold til en kvinde for 5 år siden og de havde været sammen i 3-4 år, men ikke boet sammen. Min kæreste og jeg har i vores tid haft en del uoverensstemmelser men vores kærlighed til hinanden er trods alt stor, som jeg oplever det. Han fortæller mig ofte han elsker mig, er sød og kærlig overfor mig og alt er som det burde være – men, når han går i bad om morgenen, taler han med sig selv og han kalder på hende – lad os sige hun hedder Sanne. Han siger flere gange i sit lange bad ;” Sanne, Sanne – jeg elsker dig Sanne, jeg elsker dig…..”. Jeg konfronterede ham en dag med det, men han benægter, at han siger han elsker hende – men siger hun er en ”so” eller hun er en dum ”luder” og han slet ikke har følelser for hende, osv, osv…….
  Nu taler han bare mere sagte i badet. Han kan forlade sengen efter at have krammet mig og siger at han elsker mig og så går han ud på badeværelset og siger, hviskende eller med sagte tale ; ”Sanne, Sanne – jeg elsker dig”…. (Ja – jeg er begyndt at lytte) Nu er jeg begyndt at tro, at de måske har kontakt med hinanden og at følelserne måske er blusset op – men spørger jeg ham, vil han benægte. ( Hun er i øvrigt gift)
  Hvad tænker I, der sker ? – Hvad tror I er på spil ?? – hvorfor kalder han på hende ??
  Kh Blomst

  • Dette emne blev ændret 3 år, 8 måneder siden af Blomst.
  #22061
  lillehjerte
  Deltager

  Lyder som om der er noget helt galt på øverste
  med ham.

  #22062
  Eva Marie
  Deltager

  Ha ha ha ha Lillehjerte 🙂 Også min tanke – lidt bimmelim i toppen måske ha ha ha……

  Men seriøst Blomst – det er ikke normal i mine øjne at han står og synger hendes navn + at han elsker hende, for derefter at nægte — Der er ugler i mosen, vil jeg tro.

  #22073
  Blomst
  Deltager

  Tak for jeres input 🙂
  I har ret i at det lyder meget mærkeligt at han nærmest går i trance, når han er i bad og nævner en x-kæreste – og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal lægge i det – men jeg har satset ”hele butikken” og har foretaget en handling, som måske både er dum og naiv og ikke mindst ydmygende for mig. Det vil tiden vise. Jeg har skrevet en mail til hende. En sød og venlig mail, hvor jeg beder om hendes hjælp til at give mig ro i sindet. Jeg spørger hende bla. om hun og min kæreste taler sammen, eller om de har mødtes og at jeg på ingen måde vil give hende problemer i hendes liv, men udelukkende bruge informationen på egen banehalvdel. Ligeledes beder jeg indtrængende om hendes fortrolighed og at min mail forbliver mellem hende og mig for ikke at skabe drama for os alle sammen. Min tanke er, at der er 3 svar på min mail. Enten hører jeg aldrig fra hende (det vil bekræfte min bekymring) – eller hun kan svare – ro på, siden vi gik fra hinanden for 5 år siden har jeg hverken set eller hørt fra ham, og i øvrigt er jeg lykkelig gift nu (dette svar vil give mig ro og så har han nok bare lidt kuk i bøtten – eller hun kan svare ; han har ringet et par gange – eller vi har drukket kaffe et par gange, men kun som venner (så ved jeg at det er en kraftig underdrivelse og jeg slutter forholdet, fordi han jo så selv siger i badet at han elsker hende).
  Hvad tænker I lige umiddelbart ?
  Kh Blomst.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 8 måneder siden af Blomst.
  #22075
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg havde forladt ham uden at høre mig omkring. En mand der sukker efter andre kvinder er ikke værd at samle på. Han er jo ikke reelt til stede med dig.

  #22081
  chokoladefro
  Deltager

  Synes godt nok også, at det lyder meget underligt. Nu ved jeg ikke hvor lang tid, at du har været alene inden du mødte ham. Men noget jeg har oplevet med mig selv er, at jeg kan have en tendens til at acceptere for meget, fordi jeg gerne vil forholdet. Det skal man passe på med. For nemt at miste sig selv og give køb på grænser og værdier. Spændende om du høre fra hans x- kæreste.

  #22082
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg er også spændt på at høre hvad hun svarer dig – eller OM hun svarer dig:)

  Det var nok ikke lige noget jeg ville gøre (altså skrive til hende) men nu har du satset, som du siger -og så må du se hvilken respons du får.
  Jeg ville stadig være i tvivl om hans kærlighed uanset hvad hun skriver til dig ……

  Enig med chokoladefro i at du skal passe på dine grænser og værdier.

  #22175
  Blomst
  Deltager

  Jeg synes lige jeg skylder en tilbagemelding. 🙂
  Jeg har talt med x-kæresten. Vi talte i telefon sammen og det var en rigtig god og dejlig samtale. Hun har intet med min kæreste at gøre og hun har ikke hørt fra ham i den tid jeg har kendt ham. Hun er godt gift, men fortalte nogle bekymrende ting omkring ham. Hun fortalte bla. om hans jalousi og antagelser om at hun havde andre mænd, som fik hende til at trække sig. Hun kaldte det småpsykopatiske træk. Jeg er imod, at man let diagnosticerer andre mennesker, men jeg lyttede og genkendte nogle episoder hun nævnte og det fylder mit sind for tiden og bekymrer mig rigtig meget. Jeg er bestemt ikke i tvivl om hans følelser for mig, som jeg oplever som stærke kærlige følelser, men jeg genkender at han er jaloux og antyder nemt at jeg skulle have skjulte hensigter.
  Ligeledes har jeg talt med min kæreste om de navne han nævner og han forsikrede mig 100 % at han absolut ikke har følelser for dem og ikke har kontakt med dem. Han fortæller at han simpelthen ikke ved hvorfor han nævner dem i sin ”trancetilstand”. Det er 2 kvindenavne, 2 kvinder han har elsket for henholdsvis 5 år siden og 10 år siden – som om han ikke er bevidst om det hmmmm. Han er sgu en mærkelig mand…..

  #22237
  kim45
  Deltager

  Er det her en joke, du kan sku ikke mene det alvorligt, med det mener jeg hvorfor pokker finder du dig i en mand kalder en anden kvinde luder eller so hva faen er han for en stodder, sådan kan han tale når mænd er sammen og du burde pakke kufferten og rejse hvis det dit hjem så pak hans, jeg har lidt svært ved at tro på det du skriver er sandt fordi det så langt ude jeg mener ja jeg ved ikke hvad er du seriøs du er 50+ også finder du dig i at bo med et lokumsbræt undskyld men det har jeg meget svært ved at tro på hvis du er reel så pakker du kufferten fordi der er mange mænd derude der vil behandle dig pænere og luder og so jeg havde knaldet ham et par på skrinet hvis jeg havde hørt nogen tale sådan men måske er det bare mig der er lidt anderledes min omgangs kreds ved at den tale finder jeg mig ikke i at høre fordi luder og so er ord fra vi var 20 jeg har lidt svært ved at tro på det her men jeg skal heller ikke være typisk mand og sige at sådan noget forkommer ikke fordi min stedfar talte sådan til min mor og det gør han ikke mere efter vores lille snak mange tak, og man behøver ikke slås mand til mand for at få en person på bedre tanker Kim

  Hvis ord ikke slår til betyder det ikke du skal slå

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.