Hvad sker der dog med mænd, der dropper konen?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16632
  Hustruen
  Deltager

  Som nogen sikkert mindes, fortalte min mand i marts, at han var blevet forelsket i sin kollega 😢

  Han flyttede lidt frem og tilbage, men start august bad jeg ham blive væk for evigt – var mentalt opslidende for mig 😱

  Han bor nu permanent sammen med den nye, og siden de flyttede sammen har hun, hendes voksne børn, børnebørn samt forældre været i fokus hos min exmand 😳 Han har stort set ikke været sammen med sine egne børn (2 teenagere) 💔

  Forstår ikke, at han kan undvære dem 😞😞 Kunne måske forstå, hvis de havde muret sig inde og fordybet sig i hinanden, men det er jo ikke tilfældet her 😢

  Er der andre, der har oplevet noget lignende?

  Jeg må erkende, jeg frygter han graver en grøft mellem ham og børnene, som bliver alt for dyb 😳

  #16640
  Anders
  Deltager

  Mænd har generelt et andet forhold til deres børn end kvinder har. Jeg har set rigtigt mange mænd miste kontakten til deres børn og leve fint med det.

  #16642
  Aries
  Deltager

  Som jeg ser det nu, samt dine tidligere skriv, så er det din egen sorg du projektere over på børneproblematikken. Jeg mener ikke at du på nogen måde har et mandat i den sag. Du skal være der for dine børn, resten er op til de øvrige parter, det er simpelthen ikke dit bord, selvom det kan virke helt uforståeligt for dig at han vælger som han gør. Han er muligvis blank i potten pt, men hverken du, børn eller ti vilde heste kan ændre på det så længe han er der hvor han er i sin proces. Giv slip.

  Aries

  #16643
  Hustruen
  Deltager

  @Aries – Synes bare det er enormt svært at ‘blande mig udenom’ – det er trods alt mig, der må lægge ører til børnenes frustrationer, når de gentagne gange bliver brændt af af deres far 😢

  Mine børn lider desværre 😞, hvilket naturligvis gør mig frygteligt trist 😢


  @Anders
  – min ex var tidligere far med stort F – stod altid på spring for børnene og var der for dem 👍 Nok også derfor børnene har det så svært 😞 De er gået fra en meget nærværende far til en ikke-eksisterende på ganske få måneder 💔

  #16644
  sissi
  Deltager

  Tror det er meget ofte det sker.

  Jeg tror ikke mændene gør det bevidst – blot ubetænksomme. Alt det nye skal jo startes op og på plads. (Man har vist også hørt om kvinder der er nyforelskede og har mindre focus på børnene i en periode:))

  Det bedste du kan gøre hvis dine børn ytre sig, at at gi dem et knus og sige:” Din Far elsker dig – lige nu tænker han bare ikke lige på at vise det. Han holder ikke mindre af dig end da han boede her “. Eller noget der nu passer til dig at sige.

  Vær forstående – men ikke negativ.

  Jeg og mange andre har været der – det gør ONDT at se ens X “glemme” sine børn… men lav ikke et drama ud af det – det går nemlig som regel over. Om han mister kontakten til sine børn, er ikke dit ansvar.
  Hvor gamle er børnene?

  #16647
  Hustruen
  Deltager

  @sissi – Tak for dit input. Ja, det gør pokkers ondt!!

  Mine tvillinger er 17 år

  #16648
  hexia D trix
  Deltager

  Det er korrekt, at det ikke er dit ansvar men jeg forstår godt din frustration. Selvom han er travlt optaget af sit nye liv er det ikke hverken ansvarligt eller empatisk, at han ikke husker sine børn, de har også været igennem en skilsmisse og har brug for deres far. Det kan give skår i deres selvværd og koster timer i terapi senere i deres liv.

  #16649
  Eva Marie
  Deltager

  Det allervigtigste er at du er der for dine børn. Det ER KUN en sag imellem dem og ham – selvfølgelig skal du lytte til dem, og være støttende, men du skal ikke til at være mellemmand imellem dine børn og din mand. Det er 100% hans eget ansvar…

  Ja gu gør det ondt – men der er masser af ting i en skilsmisse der gør så forbandet ondt – men du kommer igennem det 🙂

  Min X mand dyrkede og dyrker også hans “nye børn” så meget, at han satte hans egne børn i baggrunden – og nu giver han mig skylden for at være ved at miste kontakten til hans egne børn….

  #16650
  Kattemor
  Deltager

  Er dine børn ikke voksne..?

  #16651
  Sommerregn
  Deltager

  Hej

  Jeg oplever, at det her tema er meget klassisk og kendes i flere variationer. Der er alt muligt mudder blandet ind i det;

  – Far har dårlig samvittighed
  – Mor er i sorg/krise
  – Børnene er i sorg/krise
  – Far fungerer anderledes end mor
  – Tidligere mønstre og vaner fungerer ikke mere
  – Alle er usikre
  – Far gemmer sig lidt for den dårlige samvittighed
  – Den nye partner definerer mange ting for far
  – Far ønsker at definere sit eget forhold til børnene
  – Far orker ikke lige nu – er selv i krise

  Jeg tror, at den største hjælp du kan give til børnene (og situationen) er, at give det her så lidt opmærksomhed som muligt. Undlad at sætte lys på fars svigt.

  Det kræver meget, fordi dit eget svigt aktiveres gennem børnenes svigt. Men det kan blive et vedvarende tema for jer (har hørt det igen og igen og igen fra forsmåede kvinder). Så brug så lidt energi på det som muligt – hav så lidt omtale af det som muligt – og hen ad vejen kan du da foreslå nogle konkrete ting/komme med konkrete ideer til samvær – hvis der er interesse for det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.