Hvad skal jeg gøre for at få hende tilbage?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7087
  Mig
  Deltager

  Jeg slog op med min eks. for ca 6 mnd siden. Det var et voldsomt brud, og jeg gjorde det i vrede. Efterfølgende kontaktede hun mig overhovedet ikke, hvilket (desværre) fik mig til at kamme over, og være grim ved hende. Det var dumt.

  Jeg har efterfølgende tænkt meget over vores forhold, og har opdaget hvad det var for mekanismer i mig, der gjorde at det ikke virkede, hvilket jeg har skrevet til hende. sammen med en undskyldning.

  Hun svarede at hun altid ville elske mig.

  Men mere er det ikke blevet til. Jeg skrev til hende den anden dag, bare for at høre hvordan hun havde det, hun var ikke særlig snaksalig.

  Jeg kan godt se, at hun nok ikke gider mig længere. Men hvad vi havde var ægte, sådan virkelig ægte. Vi havde bare ikke værktøjerne til at få det til at virke. Jeg har set hvad mine fejl var, og er begyndt at arbejde med dem og er kommet virkelig langt.

  Jeg har ikke generelt været en kæreste som råbte op. snarere tror jeg at vores problem var at vi tiede vores problemer ihjel, af frygt for at det ville ødelægge… hun er meget konfliktsky og jeg hader drama (sikke et par hva?)
  Jeg har lavet mange romantiske ting for hende, og vi har haft mange gode oplevelser sammen. der er bare nogle småting der skal justeres (fra begge sider) for at det kan fungerer optimalt. Jeg er villig til at gøre mit

  Jeg elsker hende, og vil gerne have hende tilbage. Vi skal mødes om et par uger til en begivenhed, og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal bære mig ad.

  Hvis i siger jeg godt kan glemme det, har jeg ikke tænkt mig at gøre det. Jeg går ned med skibet. Jeg elsker hende, og jeg ved at hun elsker mig, men blot er bange for at vi ikke kan få det til at fungerer, at hun er bange for at være låst fast.

  Hvad skal jeg gøre for at få hende tilbage?

  #7090
  level
  Deltager

  Hej mig.

  Hvordan var bruddet voldsomt og hvad var det grimme du gjorde ved hende, efter du slog op?

  Level

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.