Hvad skal jeg gøre?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19476
  Anonym
  Inaktiv

  Mig og min ekskæreste slog op for 3 uger siden, fordi hun ikke længere kunne overskue det. Hun kunne faktisk ingenting overskue. Hun har hele tiden haft det svært med depression og stress, og det har hele tiden bekymret mig. Hun har dog hele tiden fortalt mig at hun vidste at hun havde følelser for mig. Jeg har intet kunne mærke på hende når vi har været sammen, faktisk en af de bedste oplevelser med hende var inden for den sidste måned af forholdet. Jeg var simpelthen knust da vi slog op, men jeg var også sikker på at det ikke var forbi. Hun fortalte mig da hun slog op at hun stadig havde følelser for mig, men bare var ligeglad med alting og havde brug for tid til bare at fokusere på sig selv. Jeg forklarede hende at jeg forstod hendes valg og at jeg nok skulle være der for hende hvis hun havde brug for noget.

  Vi har ikke haft kontakt lige siden, på nær engang hvor jeg skrev og spurgte hvordan hun havde det og det fik vi ikke rigtigt en samtale op omkring. Hun har ikke taget kontakt til mig og det piner mig så meget, fordi jeg savner hende. Jeg er bange for at miste hende fuldstændig.

  Hvordan skal jeg komme videre her fra? Jeg føler ikke jeg kan skrive til hende, fordi det vil hun ikke kunne overskue. Men jeg bekymre mig så meget og vil så gerne høre fra hende.

  #19477
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror desværre ikke der er så meget at gøre. Jeg er lidt i samme båd. Vi nåede dog at få et venskab op at køre. Det var dog ikke stærkt nok til at holde. Jeg blev ked af at han sendte hjerter til andre åbentlyst og så blev han iskold. Det er nok bare ikke så nemt at være venner med eksen selvom man ønsker det og har intentionen. Du kan også risikere at hun egentlig bare har travlt med at være videre fra dig. Vil du kunne det uden at blive såret?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.