Hvad skal jeg gøre ift. den unge pige, som jeg er forelsket i.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15145
  Tintin
  Deltager

  Hej alle!

  Jeg er havnet i et dilemma, som jeg meget gerne vil høre jeres mening omkring.

  Gennem mit arbejde har jeg mødt en pige, som er 20 år gammel. EJg er dobbelt så gammel. Jeg er i kontakt med hende og hendes kollegaer ca. hver anden dag. Face-to-face.
  Hun er stjerneflot, virkelig sød og sjov. Jeg er faldet 100 pct. for hende.

  En kollega fortale mig, at nå hun ser på mig, så lyser hun op i et stort smil. Ligeledes kan jeg mærke, at hun ser mig i øjnene på en ”meget varm måde”.

  Hvorfor rykker jeg så ikke?

  Når jeg ser på hende, kan jeg ikke holde øjenkontakten mere end 2-3 sekunder. Jeg er bange for at gøre hende forlegen overfor hende kollegaer (jeg er ligeglad med mig selv).

  Vi har en arbejdsrelation, hvor jeg står over hedne, og ønsker ikke at trænge mig på, og ødelægge noget for hende.

  Jeg er lige startet i et nyt job, i en ande organisation, og jeg får derfor ikke min daglige gang hus hendes.

  Hun har en kæreste, og jeg vil ikke ødelægge noget for dem.

  Når jeg læser disse linjer kan jeg ikke genkende mig selv. Normalt vil jeg klø på. Men jeg har denne gang valgt at afventet, at hun skal kontakte mig.

  Men det er sku en tabertaktik. Hun ender med at miste interessen/en anden løber med hendes hjerte.

  Endelig har jeg det svært med aldersforskellen. Jeg føler, at jeg stjæler hendes ungdom og alderdom. Omvendt så siger mine venner, at 30-40 år med kærlighed er en stor gave at give hende. Det er mere end mange andre får. Nogle får slet ikke kærlighed. De bemærker også at feks mange danske kulturpersonligheder har lignende forhold. Ja faktisk så betyder alder ikke så meget i nutiden. Det er meget mere normalt.

  Fuck derfor står jeg i denne limbo. Skal jeg åbne festen, og målrettet gå efter hendes hjerte, velvidende de gode og dårlige konsekvenser det får for hende, skulle hun også vælge mig. Jeg tænker nok mest på aldersforskellen, og det det vil betyde for hende når jeg ikke er her mere, Jeg er helt ikke på, at jeg vil kunne gøre hende meget lykkelig.

  Jeg vil være meget glad for jeres råd!

  #15147
  Zoe2
  Deltager

  Hvorfor kan du ikke finde en jævnaldrende kvinde?
  Måske du skulle grave lidt i, hvorfor du forelsker dig i unge kvinder.

  #15148
  AnneM
  Deltager

  Jeg synes du nøje skal overveje, hvordan du forventer hun skal agere ift sin kæreste. Du virker som en mand, der har en meget stringent holdning til utroskab, og det tror jeg hurtigt vil kunne forplumre hele din mission om at få et forhold op at køre med hende, for hvornår forventer du at hun opgiver sin kæreste for at du ikke føler hun er et menneske med en lav moral? Er det ved første flirt fra din side eller kan du give plads til måneder med hendes tvivl om, hvorvidt hun vil dig eller ham? Eller i det øjeblik du har fortalt hende om dine følelser, forventer du så hun smutter fra kæresten? Tintin, med det lidt kendskab jeg har til dig, tror jeg hurtigt hendes partnerstatus vil give dig problemer, og så ender du måske med at gøre hende fortræd fordi du netop har store forventninger til andres moral. Noget hun måske ikke kan leve op til, fordi det altid er svært at forlade et forhold. Ihvertfald hvis man har/har haft følelser med i forholdet.

  #15151
  Eva Marie
  Deltager

  Er vi ikke snart i en tidsalder hvor man ikke behøver at dømme ud fra ALDERSFORSKEL.
  I bund og grund er det ligegyldigt hvor gammel hun er – blot hun er over den kriminelle lavalder, og det er hun jo 🙂

  Måske skulle du spørge dig selv om hun flirter med dig fordi du på arbejdspladsen er ” over hende” ?
  Jeg har selv været på en arbejdsplads hvor der var meget utroskab ved julefrokoster m.m. hvor det typisk var de unge piger der havde let ved at være sammen med deres chefer eller overordnede….Jeg siger ikke at det er det der sker i dette tilfælde med dig TinTin, men måske er hun “benovet” over at du er hendes overordnede?

  Men hun KUNNE reelt jo også synes der er kemi imellem jer – synes du er lækker og flirter fordi hun vil se om du også har det på samme måde.
  Flirt bare videre 🙂 Så se hvad der sker – udvikler flirten sig, så kan det være det kommer helt af sig selv, måske spørger hun ind til dine følelser, måske gør du. Se tiden an, men gør ikke noget overilet nu – det kan let blive akavet på en arbejdsplads – sexchikane osv. Pas på dig selv 🙂

  #15153
  Tintin
  Deltager

  @Zoe2
  Jeg har i mit haft længevarende kærester, som har været alt fra 9 år yngre og 11 år ældre end mig.
  Næsten alle min kærester har ligget inden for +2 og -3 år af min alder.
  Som en kuriosum kan jeg nævne, af den mest modne, og den pige som var i bedst balance med sig selv, som jeg nogensinde har mødt, var 9 år yngre end mig;)


  @AnneM

  Jeg fornemmer klart, at pigen er glad for mig, og det er min klare overbevinsing, at man kun kan have eet menneske i sit hjerte (resten er venskab).
  Hvis jeg deklarerer min hensigt overfor hende, så må hun naturligvis afslutte sit forhold til hende kæreste.
  AnneM du har ret. Jeg har ingen respekt for bedragerer. Det er meget stringent, men jeg tror ikke, at livet er snorlige. Ej heller i kærlighed. Kærligheden til en partner kan blive stærkere gennem livet. For andre kan den antage en anden form – f.eks. venskab er partnerskab. Igen andre oplever at kærligheden depleterer over tid. Ved de 2 sidste muligheder kan tordenkilen ramme, og når det sker, så er forholdet færdigt. Der er ikke noget forkert ved dette. Ingen skal fordømmes. Det er helt naturligt. Udfordringen i et forhold er, at du konstant skal vinde den andens kærlighed (aldrig tage for givet), således der ikke er rum for tordenkilen. Skulle tordenkilen ramme, så er udfordringen, at man i respekt for sin parterne afslutter forholdet. Det er her jeg er max stringent 🙂

  Jeg tror at parterne i et forhold, over tid, vil møde fantastiske mennesker, som frister dem HVIS hjerte ikke er fuld af sin kæreste/ægtefælde. Afhængig af hvor fuldt hjertet er, så må de respektive parter i forholdet AKTIVT tilvælge deres egen parter og dette forhold, og ikke lade sig friste over evne.

  Hjertet på den pige, som jeg er forelsket i, kan ikke være fuld af hendes kæreste. Om tordenkilen har ramt hende, eller om hun blot er fristet ved jeg ikke. Det kan jeg vælge af finde ud af.

  @EvaMarie
  Jeg er ikke i tvivl om, at hun synes jeg er dygtig. Magt og kløgt har til alle dage været et afrodisiaka, for kvinder. På linje med penge, udseendet etc.
  Det her jeg som sådant ikke noget problem med. Der er ikke mange piger, som falder for en hjemmeboende, arbejdsløs, multihandikappet, retarderet, gammel, syg etc. mand. Hvis jeg går i byen i et jakkesæt eller en t-shirt er responsen forskellige. Ligeledes vurderer jeg uvilkårligt en pige på hendes udseende og andre umiddelbart afkodelige ting, første gang jeg ser hende.

  Med andre ord. Jeg her helt cool med, at forhold indledningsvist starter med lad os kalde det “mere overfladiske ting”. Kærlighed er for mig hvad der kommer bagefter, i takt med at man lærer hinanden at kende.

  Jeg ved ikke, om hendes følelser er holdbarer, og om vi vil kunne finde kærlighede sammen. Min holdning er derfor, at der er kun en måde at finde ud af det på. At kaste sig ud i det.
  Men mit problem er netop, om jeg skal kaste mig ud i det! Vil det være der bedste for heden og jeg. Jeg mener jeg har meget at give (f.eks. ubetinget kærlighed, en masse viden om livet som vil gøre hende lykkelig, jeg er en rigtig fin fyr som ikke vil såre hende), omvendt så kommer hun til at leve med en gammel mand på et tidspunkt, og siden være alene i mange år.

  Du taler om at flirte videre, men det er jo netop ikke muligt. For jeg arbejder der jo ikke mere, og ses derfor ikke med pigen. Da jeg arbejde der, afstod jeg fra at flirte (så væk), da jeg ikke ønskede, at bringe hende i en dum situation. Men hun var ikke i tvivl om min kemi, men måske er hun i tvivl om jeg vil hende, da jeg jo ikke har rykket på noget som helt, men blot set væk.

  En kvindlig kollega fortalte mig, at hun havde bemærket, at pigen lyste op i det største smil, når hun så mig. Hun var ikke i tvivl om, at pigen var vild med mig. Min kollega advarede mig tydeligvis, da hun mente, at jeg skulle passe på, dels pga. af pigen var for ung til mig, og dels fordi et forhold ville være uprofessionel. Jeg tror specielt hun var bange for, at “brugte” jeg pigen, så kunne hun hævne sig på mig – alle mænd er jo per se nogle røvhuller! Hun kendte mig ikke godt nok til at vide, at jeg aldrig har haft et forhold til en arbejdsrelation. Den situation vil jeg aldrig bringe mig selv i. MED MINDRE tordenkilen ramte, og “this-was-the-one”. Så vil jeg handle, da kærligheden er det vigtigste i livet. Den pige kunne være the-one. Hun er max sød. Men hende alder har slået mig ud af kurs, og fået mig til at indtage en taberstrategi, hvor jeg ser væk og ikke tager kontakt. Hvordan skal en genret pige tolke dette, andet end at fætter guf ikke kan lide mig nok.

  Nu arbejder jeg der ikke mere, og er derfor fri til at kurtisere hende. Men for første gang siden, jeg var en genert teenager ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre.

  Hvad er det rigtig for hende og jeg. Skal jeg ligge det på hylden, selvom hun kunne være the-one. Skal jeg kurtisere hende, og i så fald hvordan?

  Det er et moralsk dilemma for mig. 20-30 år med stor lykke for hende vs. mange år alene.

  #15155
  Salamina
  Deltager

  Hvad hvis lykken for hende er at få 4 børn, 2 ponyer og en volvo og en vovse og en villa på Strandvejen…

  Kan den alfaderlige også leve op til det så?

  #15156
  blogger30
  Deltager

  Har du tænkt på, at tingene måske ikke kommer til at gå, som du forestiller dig, at de vil gå?

  Det lyder som om du er helt sikker på, at hvis du viser din interesse for hende, vil hun straks forlade kæresten, derefter vil hun leve 20-30 år lykkeligt sammen med dig, og når du en dag dør, vil hun være alene resten af sit liv og aldrig finde en ny kæreste…

  Måske har hun selv helt andre forventninger til sit liv.

  #15157
  segret
  Deltager

  Man kan jo altid prøve. Men tænk på at hun står et helt andet sted i livet end hvor du er. Måske hun skal ud og have mange kærester, før hun finder den rette. Måske hun bare smiler pænt fordi hun synes du er sød, men alt for gammel. Måske hun først ønsker børn om 10 -15 år – hvor gammel er du så?

  Jeg tror qua jeres aldersforskel slet ikke du har så meget at tilbyde hende, som du selv tror. Jeg tror i sidste ende, at du vil ende med at blive en slags faderfigur, men det kun mit bud. Forelskelse skal vel afprøves. Bare husk at hun kan stadig være et sted i livet, hvor hun er til fest og farver og ikke gider sidde hjemme og holde i hånd.

  #15158
  segret
  Deltager

  Jeg bryder mig slet ikke om denne sætning

  Det er et moralsk dilemma for mig. 20-30 år med stor lykke for hende vs. mange år alene.

  Som blogger skriver, du tager kun dine egne behov i betragtning, men glemmer hvor hun er henne her i livet.

  #15159
  Eva Marie
  Deltager

  Når du nu ikke arbejder sammen med hende længere, så har du alt at vinde og intet at tabe TinTin 🙂

  Segret- Fordi man er 40 år, er det ikke ensbetydende med at man sidder hjemme, er kedelig og holder i hånd. I min vennegruppe 40+ – der er der gang i den, fede fester og byture….Vi kan altså også give den gas 🙂

  Jeg synes alt det ævl med aldersforskel skal stoppe. Jeg kender 1 par hvor konen nu er 60 og manden er 80. Manden er i fuld vigør, frisk, rask og festlig. De er lykkelige sammen 🙂
  Hvis kemien er der, betyder alder intet.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.