Hvad skal jeg gøre? HJÆLP

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16816
  Cocos
  Deltager

  Står i et kæmpe dillemma, og mangler lidt råd.

  Jeg er rigtig glad for menneskene på min nuværende arbejdsplads. Vi er kun tre personer. Min chef, en anden og så mig. Jeg er bare begyndt at kede mig lidt, og jeg får konstant opgaver, som ikke er det jeg brænder for. Vi har for tiden ikke særlig mange opgaver, da min chef ikke er særlig god til at skaffe nye kunder overhovedet og han sætter ikke sig selv i respekt. Den anden medarbejder har en kronisk sygdom, hvilket gør at hun er væk mindst 3 gange i ugen. Nogle gange er det flere uger i streg. Hvilket jo gør, at det egentlig KUN er mig og min chef.

  Jeg har været i virksomheden i et år, hvor jeg egentlig bare har været i prøve, og nu vil han gerne fastansætte mig. Men han er ikke til at rykke med, mht løn, så han forlanger at jeg får 3000kr UNDER hende den anden, som konstant er væk – hvilket jeg ikke mener er helt fair. Men har efter MANGE lønforhandlinger, takket ja tak, til at blive. Også fordi at det i min branche, er SINDSSYGT svært at få job.

  Nå – til dilemmaet..

  Jeg har så fået tilbudt et job, hos en af mine kunders virksomhed, hvilket jo er SUPER dejligt. Denne kunde har jeg haft et seriøst crush på, i snart et år (er nærmest forelsket) – men har ikke gjort noget ved det, da han jo er min kunde og fordi han har en kæreste. Der er sindssygt god kemi, og det ved jeg også at han synes.

  Inderst inde føler jeg at det er det helt rigtige at skifte job og især ud til denne kunde, da det er noget jeg selv har gået og overvejet i et stykke tid nu, men den dårlige samvittighed banker på, når nu det faktisktalt kun er min chef og mig, fordi den sidste er syg hele tiden. PLUS at hvis jeg skulle smutte nu, ville han VIRKELIG blive skuffet, samt det at jeg faktisk tager én af hans største kunder med mig i faldet.

  Har i nogle gode råd? What to do?

  #16821
  AnneM
  Deltager

  Jeg er selvstændig/arbejdsgiver. Som arbejdsgiver ved man godt, at ansatte kan finde andet job. Det ved din arbejdsgiver også godt. Jeg synes det er et sundhedstegn, at du føler loyalitet til din nuværende arbejdsplads, men jobskifte er nu engang en del af gamet. Du skal derfor gøre det, der føles bedst for dig og ikke lade dig stoppe af loyalitet alene. Din arbejdsgiver skal nok klare sig uden dig. Ingen er u-undværlige.

  Derimod tror jeg du skal være lidt varsom med kunden og dit crush på ham. Hvis ikke du passer på, kan jeg frygte du pludselig står uden job. Men igen. Det overlever du nok også:)

  #16823
  lillehjerte
  Deltager

  enig med ovenstående. Hvis du ikke allerede er det så vil jeg anbefale dig at melde dig ind i både en a- kasse og en fagforening. Din fagforening kan hjælpe dig med at forhandle din løn.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.