Hvad skal jeg gøre?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23040
  Forvirret Pige
  Deltager

  Halløjsa
  Jeg er sådan lidt forvirret lige nu og ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har et langdistanceforhold med den her fyr som jeg er fuldstændig væk i. Har på intet tidspunkt haft de følelser her for nogen andre før. Den sidste uges tid har vi ikke rigtig skrevet eller snakket sammen som vi plejer (det er lidt over en måned siden vi sidst så hinanden pga mit skole og hans arbejde). Vi aftaler så at han skal ringe lørdag når han har tid osv. Men får en besked han først ringer søndag da hans kammerat har været i et uheld. Svare ikke på beskeden da jeg først ser den flere timer efter pga. Jeg har været til begravelse. Han ringer så søndag og jeg spørg indtil hvordan hans ven har det og får så at vide at han er død hvorefter jeg reagere med at det er jeg virkelig ked af at høre og hvad der var sket. Han svare på osv. Så fortæller han at han har læst min besked om jeg sagtens kunne komme derned (en besked jeg havde sendt om fredagen) Han svare så på det jeg har skrevet med at det kom til at blive lidt svært hvis ikke umuligt da han bor med en anden kammerat og han kommer hjem i den her uge, udover det så arbejder han nat lige i øjeblikket og han vidste ikke om vi kan få det her vi har til at fungere når vi bor så lang fra hinanden. Og jeg spørg ham så hvad det er han prøver at sige for tænkte at han bare kunne sige hvis det var fordi han ikke havde lyst til at det skulle fungere. Til det svare han så at han er i et virkelig dårligt humør lige nu og det var måske ikke det rette tidspunkt at snakke om alt det her om og om han ikke måtte ringe til mig senere på ugen.

  Mit spørgsmål er så… skal jeg skrive til ham og høre hvordan han Har det eller skal jeg vente på at han skriver eller ringer? (Sys det er lidt svært for jeg holder virkelig meget af ham og vil helst ikke miste ham ved at presse på eller hvis han tror jeg er ligeglad for det er jeg jo ikke)

  – En til tider forvirret pige

  #23042
  Eva Marie
  Deltager

  Kære “forvirret pige” – det lyder som om han har brug for plads og jeg synes egentlig han melder fint ud til dig – det må da være så uoverskueligt hårdt at miste en ven…..
  Giv ham muligheden for at ringe tilbage til dig her sidst på ugen, som han sagde til dig:) Hvis han ikke ringer, så giv ham lidt flere dage – og så kan du jo sende en sms og spørge ind til om han er ok osv. Ikke noget med at presse ham til forhold – Langdistance er svært, så det lyder egentligt meget fornuftig af ham, lige at skulle tænke over tingene – når man mister en der står nær, så giver det også muligheden for at granske lidt ind i sig selv, sit liv, man finder jo virkelig ud af hvor dyrbart ens liv er…
  Giv ham tid!

  #23045
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis man er i sorg er det rigtig rart når nogen spørger hvordan man har det. Spørg ind men stik en finger i jorden.. Du kan evt tilbyde noget konkret for ham og høre om han vil det. Men kan han ikke overskue det så lad være med at presse på. Men afvent at han er i humør til at ses. Men spørg lige først. Det er rart at vide når nogen oprigtigt tænker på en i sådan en situation.

  #23051
  Zoe2
  Deltager

  Han er i sorg og i krise. Hvordan du reagerer nu, vil få stor betydning for, om han syntes du er værd at satse på. Omsorg, forståelse, venlighed, hensyntagen.

  #23053
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis han trænger til at græde og der er en der lytter godt, og du kan det vil det være en gave for ham at du viser nærvær nu. Hvis ikke så giv plads.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.