Hvad pokker gør jeg….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11260
  hvadpokker
  Deltager

  Hej alle,
  Nu vil jeg bede jer alle sammen om ikke at være fordomsfulde og sætte jer i mit sted. Jeg er en af dem, som så mange af jer skriver om herinde.
  Jeg lever i et parforhold gennem 15 år, har tre børn og egentlig et rigtig rigtig godt liv. Men jeg er absolut ikke tiltrukket af min mand, og der er ingen intimitet og sex mellem os, og det har der ikke været i mange år. Men vi har det utrolig godt sammen. Jeg kan selvfølgelig som menneske ikke leve uden omsorg, intimitet og sex, men har absolut heller ikke noget ønske om at forlade min mand og børn. Og ja, vi har prøvet parterapi osv men jeg er bare ikke fysisk tiltrukket af min mand.

  Derfor har jeg i nu to år set en anden mand. Vi ses 2 gange om måneden, hvor vi sover sammen (min mand rejser meget) og er sammen i et lille døgn. Vi snakker, hygger os, sover sammen og har selvfølgelig sex. Det giver mig alt den nærhed som jeg har brug for, og som jeg mangler derhjemme. Selvfølgelig har jeg følelser for denne her mand, det kan jo ikke omgåes når man bruger så meget tid sammen, og jeg er heller ikke et skekund i tvivl om at han har følelser for mig. Men vi er også begge meget afklaret med, at vi ikke vil ødelægge vores familier.

  Mit spørsmål til alle jer, er så, er dette egentlig ikke ok , hvis det får ens liv til at hænge sammen ? er en skilsmisse bedre ? hvor lang tid synes i sådan noget kan fortsætte inden man bør gå ?

  Ja, jeg kan godt regne en del af svarerne ud. Men det kunne være rart med nogle som svarer andet, end at jeg er et dumt svin.
  Tak:-)

  #11261
  Eva Marie
  Deltager

  Har din mand ingen behov? Min (x) mand er meget sex fikseret, og det kan jeg høre at de fleste af hans mandlige venner også er – det er typisk sådan at mænd er mere dyrisk hvad angår sex og bliver let drevet af det ( gennemsnitligt)- Mon han også har en anden ?

  Jeg ville personligt ikke kunne leve sammen med en mand jeg ikke var fysisk tiltrukket af – det hører sammen i mit univers.
  Hvis jeg var i din situation, ville jeg skilles. Find en du tænder på, på alle områder fysisk, psykisk mm. Livet er for kort til “at nøjes” – Mon ikke din mand har det på samme måde?
  I kan vel forblive gode venner, som nu, om ikke andet så for at kunne samarbejde omkring børnene:)
  Bedste tanker herfra!

  #11262
  hvadpokker
  Deltager

  Min mand giver ikke på nogen måde udtryk for at han har et behov for sex. Men måske har han en anden, det er jo svært at vide.

  min umiddelbare tanke er fuldstændig som din, jeg bør bliver skilt, men jeg har ALT i mit ægteskab bortset fra fysisk tiltrækning. Og vil jeg udsætte min børn for det , er det ikke at være egoistisk.

  #11263
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad så når børnene bliver store og flytter hjemmefra ? Skal bomben så springe overfor din mand der? Det er ikke rart at være den ene part der får at vide, at du kun blev sammen med ham før børnenes skyld.
  Jeg ville tage en snak med ham om det – for har han det på samme måde som dig, er det nok bedst at gå – Vi lever kun en gang:)
  Det virker jo heller ikke som om han tænder på dig.

  #11264
  AnneM
  Deltager

  Jeg tænker, at ingen jo ved, hvor længe du har brug for at have en ekstra mand i dit liv. Måske er det bare en periode i dit liv og om 1 år er du tilbage i samlivet med din mand – uden ekstra mand. Og er det så værd at opbryde et ellers godt ægteskab?!

  Jeg hælder nok mest til et nej. Du beskriver dit ægteskab som velfungerende ud over sexdelen, som så ikke rigtigt fungerer. Alligevel virker det hele overordnet til at fungere alligevel. Det virker ikke som om din affære er en trussel mod dit ægteskab, nu, hvor der er gået 2 år.

  Jeg tror jeg ville se tiden an. Måske løser det hele sig selv. Nogle gange er tiden jo vores største aktiv. Jeg synes egentlig ikke der går noget fra din mand. Ihvertfald ikke med de oplysninger du lægger frem. For ja, måske har han også en anden eller også er han måske aseksuel eller føler at sex ikke er så vigtigt for ham. Umiddelbart ser det ihvertfald ud til at fungere fint, så hvorfor ødelægge eller ændre noget som egentlig fungerer fint.

  Jeg ved godt der er hele moralen i dette aspekt også. Tror du din mand ville ønske sandheden eller ville han hellere være fri? Ville han ønske et brud, hvis han kendte sandheden? Vil det være muligt at tale med ham om muligheden for et åbent forhold? Sex er jo et badalt behov, og når I nu ikke har det med hinanden, kunne det så være ok at aftale, at I må have den del med andre?

  For risikoen ved et dobbeltliv er jo altid, at vi frarøver et andet menneskes muligheder, ved at skabe en illusion i deres liv og fratage dem retten til at vælge selv.

  Men som sagt, så tænker jeg, at det lyder til alle trives. Trives du med, at din elsker har en kone og også har følelser for hende? Hvis ja, så tror jeg ikke jeg ville ændre noget.

  #11267
  Kattemor
  Deltager

  Det jeg tænker er at …Hvad vil du gøre den dag din mand opdager det..? Det skulle undrer mig om det ikke skete en dag.. Når det sker vil din mands verden ramle sammen (og din selvfølgelig)
  Er du klar til at håndterer det..? i Et godt ægteskab lyver man ikke for hinanden, så noget halter altså her…

  Jeg er modstander af utroskab… jeg er ikke modstander af at have en anden ved siden af ægtefællen, men så skal man være enige om det..

  #11268
  Tintin
  Deltager

  Svaret på dit spørgsmål:

  NEJ NEJ NEJ – og det ved du også godt selv, for ellers spillede du med åbne kort. Du har valgt at røvrende ham, ved at føre ham bag lyst.

  Jeg opfatter dig som meget egoistisk. Tror du ikke, at din mand har et sexbehov?
  Hvad vil du gøre, hvis din ægtemand havde en elskerinde, eller finder en anden kæreste?

  Efter min mening har du valgt at skride fra jeres ægteskab, uden at tage det fysiske skridt.

  Hvor længe tror du, at det tager, før din mand skrider fra dig, når han kun får af den kolde hane?

  #11270
  Madamadam
  Deltager

  Hej
  Jeg er bare nysgerrig: I har været sammen i 15 år og i den periode har I fået 3 børn sammen? Det vil sige, du har 3 børn under 15, som sover – hvor? – de to gange om måneden, deres far er ude at rejse og du sover sammen med din elsker.
  Madamadam

  #11273
  lillehjerte
  Deltager

  .. mon ikke de bliver passet af bedsteforældre?
  Hm jeg tænker det er en ide at åbne op for om du har behov for et åbent forhold. Min næste tanke var om I begge lever parallelt i jeres kærlighedsliv. Nok godt at få styr på, men ellers vil jeg ikke løfte pegefingeren.

  #11281
  Per
  Deltager

  Flere af D’damer virker sgu som nogle beregnende kolde sild i denne tråd.
  Jeg skal vist se mig godt for hvis jeg en dag skal giftes… (No fucking way)


  @hvadpokker
  (er dét motto’et for hvordan du lever dit liv?)

  Jeg bakker op om Tintin’s indlæg og tilføjer mine fem – nioghalvfems cent.

  Jeg vil ikke kalde det fordomsfuldt at give dig en skideballe.
  Jeg kan godt sætte mig i dit sted, men jeg kan ikke lide det jeg ser.

  Synes du at vi voksne sætter et godt eksempel for vores børn ved at krybe rundt i vores affærer i stedet for at være ærlige overfor deres anden forælder? Den du har fortalt dem at du elsker?

  Du er klichéen i børns – og senere voksnes historier om hvordan de oplevede deres desillusionerede forældre rode rundt i deres
  liv fordi de ikke var tro overfor deres egne værdier, dem selv eller deres nærmeste. (og i sidste ende heller ikke overfor deres børn)
  Hvordan tror du det påvirker dem som voksne i deres egne forhold?

  Du tilsidesætter etik og moral med dårlige undskyldninger, for udelukkende at tilfredsstille dine egne følelser. Uden skyggen af dårlig samvittighed.
  Fordi du keder dig i dit ægteskab.

  Det er meget muligt at din mand er et skvat, men hvad med om du tog ansvaret for dine egne valg og konsekvenserne deraf og viste dine børn hvordan man tager et ansvar selv om det kan gøre ondt.
  Børn har brug for at se, hvordan man håndterer et ægteskab i krise med respekt for alle implicerede; din mand, dine børn og dig selv.
  Skal de virkelig bygge deres egne fremtidige forhold baseret på det, du lærer dem gennem dine egoistiske behov?

  For selvfølgelig vil de opdage det en dag. Børn er ikke dumme. De fornemmer meget mere end uvidende og distræte voksne er klar over.
  Så vis dem hvordan voksne burde håndtere deres liv på en ordentlig måde.

  Jeg ved at mit indlæg er fuldt af harme, men jeg fatter ikke hvorfor folk stadig stiller sig op foran gud og hvermand og lover at ære og elske i medgang og modgang. Og hvad giver vi videre til vores børn, der står på sidelinjen og ser på,
  mens vi fucker tingene op for os selv?
  Det er en joke.

  Er det så svært at se hvordan vores egoisme og krav på at få det hele skader vores integritet som voksne og forældre?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.