Hvad nu?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2284
  Lollipop
  Deltager

  Min kæreste og jeg gik fra hinanden for snart 5 mdr. siden. Vi havde været sammen i 1 1/4 år. Vi var meget glade for hinanden og havde det rigtig godt sammen. Desværre skete der nogle dumme ting som vi ikke kunne komme igennem sammen. Jeg elsker ham stadig overalt på jorden, og jeg har SÅ svært ved at slippe ham. Han har i ca. 4 måneder haft en ny kæreste, som han dog kun ser hver 14.dag, da de bor langt fra hinanden. Jeg prøver oprigtigt at acceptere tingene og lade være at kontakte ham, hvilket ikke er gået så godt, da jeg ca. hver 14. dag bukker under for trangen til at tale med ham. Han bliver altid glad når jeg ringer, og giver udtryk for at han savner mig og er i tvivl om vi skal forsøge igen. Han siger han ikke er forelsket i sin nye kæreste, men hun er en god pige, og han tror de kan få det godt sammen. Alligevel har han flere gange været ved at gøre det forbi, men hun har overtale ham til at lade være. Han er bange for det ikke vil gå med han og jeg. De har nu besluttet sig for at give det en chance, og har besluttet at hun flytter ind hos ham, så snart hun får et job i nærheden.

  Hvis bare jeg vidste han var færdig med mig og os, så kunne jeg måske komme videre, men jeg hænger fast i håbet, og det er enormt smertefuldt.

  Hvis nu jeg siger at jeg ikke ønsker at glemme ham, men derimod at gøre ALT for at få ham igen, er der så nogen der har en god opskrift på hvordan jeg forholder mig, således at jeg forbedrer mine chancer mest muligt?

  På forhånd tak for hjælpen.

  KH

  #2285
  Lollipop
  Deltager

  PS. Han kontakter desværre aldrig mig, det er altid mig der henvender sig igen :0(.

  #2286
  Sanne2
  Deltager

  I min optik, så er løbet kørt og han er videre. Du skal ikke tage for pålydende, at han siger at han ikke har de store følelser for den ny.Det kan være for ikke at såre dig og måske endda er det rart at have en beundrer i baghånden. At han fortæller dig at de har besluttet at give det en chance og hun flytter ind til ham så snart hun kan få job osv, det er du er imod nød til at forholde dig 100% konkret til. Det betyder at han er seriøs med hende og det er den vej han går. Måske måske at hvis og såfremt det forhold ikke holder at det kan blive jer igen, men det skal du ikke vente på. For du ved ikke om det er sådan det kan gå. Det lyder som om, at du nu efter 5 mrd må indstille dig på next step i jeres brud, nemlig at give slip…jeg kan ikke se du har andre værdige og mulige valg.

  #2300

  Hej

  Den bedste måde at få ham på er ved at lade helt være med at kontakte ham. Men det bliver jo aldrig nogen særlig ligefrem eller behagelig måde at udvikle en relation på. Nærmere et pædagogisk projekt med mulighed for personlig genoprejsning.

  Som det er nu, får han jo både i pose og i sæk … eller måske skulle man nærmere sige hverken eller. For på den ene side er han ved at flytte sammen med en kæreste, som han bag hendes ryg bagtaler over for eksen (dig), som han hemmeligt flirter med. Og på den anden side har han dig, som han ikke rigtig vil, fordi jeres forhold var for svært for ham at deale med, men alligevel lukker han heller ikke ordentligt af for dig.

  Puha, jeg vil nødigt være inde i hans hoved eller hjerte. Det lyder rodet. Og jeg tror ikke rigtig, at du får noget sundt frem i dig selv ved at kaste dig ud i at slås med en anden kvinde om at få en mand, som efter min overbevisning ikke rigtig er interesseret i nogen af jer – men nok mere i at blive elsket, feteret og efterstræbt.

  Men det er jo ikke kærlighed. Det er jo at skubbe folk ud i skæv afhængighed og dermed misbrug af sig selv. Han gør det jo ikke i nogen ond mening. Og du hænger jo også kun fast, fordi du er vild med ham.

  Men det er sgu ikke nogen sund form for vildskab. Men måske skal du bare rase vildskaben ud af kroppen og gøre forsøget på at gå hele vejen for at vinde ham, før det går op for dig, at du allerede for længst har mistet dig selv.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.