Hvad mon han vil?

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 9 år siden af Sidsel.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1026
  jasmin
  Deltager

  Hej Martin,

  Jeg har for nylig læst flere af dine bøger – tak for at åbne mine øjne. Samtidig er jeg i gang med, at forsøge at bryde et mønster med at falde for fyre, som ender med at afvise mig. Det er bestemt ikke let for mig, og jeg har svært ved at gennemskue om fyrene er "gode" eller "dårlige" for mig.

  For et par uger siden mødte jeg en sød fyr i byen, som det endte med at jeg tog med hjem og sov hos. Vi havde ikke sex, da vi begge mente, det ville være bedre at vente. Han gav udtryk for, at han gerne ville ses igen og skrev efterfølgende en sød besked, hvor han skrev, at jeg var velkommen til at kigge forbi igen.

  Udfordringen er, at jeg bor i den anden ende af landet, så vi aftale at jeg skulle give lyd, når jeg kom til byen igen. Det gør jeg så i denne her weekend, og jeg vil gerne se ham, men jeg vil ikke se ham, bare for at have sex, jeg vil gerne lære ham bedre at kende – men behøver i tvivl, om han også vil det.

  Jeg har ikke hørt fra ham siden, han skrev, at jeg skulle skrive igen, hvis jeg kom til byen. Er det et tegn på, at han ikke vil mig?

  Jeg vil gerne skrive til han i morgen, at jeg kommer til byen – men jeg vil samtidig gerne sørge for, at vi ikke bare skal ses for at have sex – men jeg ved ikke helt, hvad jeg så skal skrive. Mit indtryk ud fra dine bøger er, at jeg skal lade ham jagte mig, så hvordan gør jeg lige det i den her situation?

  Jeg håber, du kan hjælpe 🙂

  #1095
  Sidsel
  Deltager

  @ Jasmin!

  Du skal da have svar på dine spørgsmål, selvom weekenden nu er overstået.
  Grunden til, at jeg ikke har kommenteret er, at jeg blev mega forvirret over din tekst og stadig er det.

  Du er i byen og møder en sød fyr, skriver du. So far, so well, men i hans eller din by? I bor jo i hver jeres ende af landet.
  Du fortæller, at du kommer til byen igen i den nu hedengangne weekend?
  For forståelsens skyld har jeg besluttet, at du (hypotetisk) bor i Ålborg og han i København.

  Overordnet spørger du om, hvad han vil?
  Se dig igen. Det har han skrevet til dig. Det er positivt og hvad skulle han ellers ville? I kender ikke hinanden og først om et år eller to – skulle I vælge at intensivere kontakten – kan du med rette stille ham dette spørgsmål.

  Du sov hos ham uden sex. Fint. På den anden side har du ikke tændt ham så voldsomt, at han som et frådende vilddyr forsøgte at besejre dig.
  Du ønsker fortsat heller ikke sex, vil gerne lære ham bedre at kende. Forståeligt. På den anden side halter den fysiske tiltrækningskraft.

  For mig at se er problemet nærmere, at du allerede efter første møde kræver afklaring om hans hensigter. Det vil ingen mand/ intet menneske nogensinde kunne give dig. Det kan du heller ikke selv i forhold til et fremmed menneske.

  Du har ikke hørt fra ham, siden han skrev, at du skulle skrive igen, når du kom til byen. Det har du forhåbentlig gjort?

  Og nej, du er ikke en kvinde fra det 17. århundrede, som iflg. MØ passivt skal lade sig jagte. Sådan mener MØ det heller ikke. Det har du – undskyld – misforstået.

  Spændt på, hvordan din weekend spændte af.

  Slutteligt ville det være interessant, hvorfor du mener at falde for “forkerte” fyre. Hvor gammel er du? Hvad vil du med dem i forhold til dine egne behov? Stifte familie? Have en kæreste/elsker/rejseledsager?
  Det er altafgørende, at du gør dig klart, hvilken funktion i dit liv en mand skal udfylde.

  Kh. Sidsel

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.