… hvad mener en mand, når han siger..

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6965
  Terese
  Deltager

  Hvad mener en mand, når han siger; jeg har ikke kunnet mærke hvor, du var, vidste ikke hvad du følte? Dette har jeg fået som forklaring på et brudt forhold. Har nogen prøvet / hørt lignede forklaring?

  Kan der ligge reelle følelser i det fra hans side eller er der mon tale om en ‘dårlig’ undskyldning?

  Jeg er jo meget forvirret over denne udmelding. Har forsøgt at nærme mig ham, men der er tavs fra hans side efter dette.

  Hvad tænker brevkassen?

  #6966
  Salamina
  Deltager

  Jamen, jeg forstår ikke, hvad du mener med dårlig undskyldning. Jeg synes da det er en helt plausibel forklaring på et brud, hvis manden ikke oplevede du var klar i mælet omkring dine følelser eller ikke gav dig nok hén. Det ville jeg da også løbe sur i (som kvinde) fordi det skaber en usikkerhed og en ikke særlig køn pardans, som man – mere eller mindre hurtigt – kan blive træt af.
  Hvis man så oven i købet møder andre, hvad vi jo alle gør på job osv. som er måske mere åbne omkring deres følelser og som dermed er nemmere, at danse med, så står sagerne jo endnu mere klart. Det vil vel altid opleves besværligt eller i hvert fald noget anstrengt og akavet, hvis man er i tvivl om ens partners følelser for en, før eller siden løber de fleste vel sur i en sådan tvivl.
  Samtidig kan man vel også med rette stille spørgsmålstegn ved om selve kemien parterne imellem overhovedet er den rette til at et forhold ville kunne bære i det hele taget, hvis den ene part oplever, at den anden parts signaler er så uklare. Eller hvis man grundlæggende går så meget fejl af hinanden kunne man måske også sige om det.

  #6967
  Tintin
  Deltager

  Der er 2 muligheder!

  1. Det er en dårlig forklaring.

  2. Det er sandheden. Er det sandheden, så forklare han jo meget flot hvad problemet er.

  Personligt tror jeg på nr. 2.

  #6970
  chokoladefro
  Deltager

  Det er svært at sige, om det er årsagen. Kommer vel an på også hvor længe forholdet har varet.

  Jeg synes da så, at det kan undre, at han ikke har påtalt det i forholdet.. og forsøgt at finde afklaring.

  Du må vel også selv vide om du ikke har været helt vild med ham. Hvis han har vist, at han var vild med dig – har du så ikke gengældt det?

  De gange hvor jeg ikke har kunnet mærke hvor den anden var…. så tror jeg det har været fordi, at den anden ikke har været nok interesseret.

  #6996
  Terese
  Deltager

  Tak for svarene.

  Der ligger selvfølgelig en noget længere historie bag mit spørgsmål. Jeg har læst flere emner her i brevkassen og et bider jeg mærke i; ‘hvad gør det ved en mand’ Jeg kan spotte nogle ting i det indlæg, som jeg kan se også har været på spil i mit forhold.

  Manden er meget usikker og behovet for bekræftelse har været meget stort, og måske større end jeg først havde set. Jeg har oplevet ham enkelte gange med store udsving -fra at være meget kærlig til at være passiv og kølig. Udtalelser hvor han omtaler sig selv meget negativt og mig meget positivt. En focus på, at han var bange for at ødelægge noget og at bare det nu ikke handlede om ham. Har fornemmet en irritation i perioder, som jeg har haft svær ved at tyde og aflæse hvad handlede om. Der er en bagage med, det har vi alle. Men hans er tung.
  Jeg synes, at jeg på min måde, har vist min lyst til ham, at jeg er glad for ham og at jeg er her. Jeg har i handlinger, senest en meget stor gave, signaleret hans betydning for mig. Jeg er god til, at vise omsorg og care for. Men jeg går ikke rundt og råber store dejlige macho mand.
  Men jeg har også været afventende i perioder, fordi jeg har haft vanskeligt ved altid, at kunne mærke det menneske han er. På mange måder virker der til, at være mange sider gemt i ham. Vi har været afskilt i en længere periode grundet en længere rejse. Grundet dette har vores forhold været sat på standby, men kontakten uforandret.

  Jeg kan nok ikke i mit inderste helt forstå, det som er sket og mest af alt hvorfor. Og jeg er jo rigtig ked af tingenes udfald og savner ham. Jeg tænker selv det er vores kommunikation eller mangel på samme der er problemet -at vi begge har været usikre på hvor den anden var, og ikke rigtig får gået i dybden med disse ting. Eller måske vores kærlighedssprog er forskelligt. Eller en længere tids afstand fra hinanden har været problematikken.

  #6998
  Tintin
  Deltager

  Du skriver “Jeg synes, at jeg på min måde, har vist min lyst til ham……Men jeg har også været afventende i perioder, fordi jeg har haft vanskeligt ved …”

  Det er din subjektive opfattelse. Tilsvarende er har han en subjektive opfattelse.

  Jeg forstår ikke, hvorfor du tænker så meget over dette. Du vil aldrig få et svar.

  Du kan derimod lære noget om dig selv. Nu genkender jeg mig ikke i ham. Men en pige som er hot and cold eller “afvendtende” i en længere periode, vil jeg ikke bruge tid på. Jeg tænker, at han er af samme opfattelse. Det er meget muligt, at han er skyldig heri, men at han ikke kan se egne fejl, og derfor trækker sig, når du er fraværende. Men du kan ikke bruge det til noget! Du vil aldrig kende sandhende.

  Derimod ved du, at du ikke gav dig selv 100%. Det vil jeg tænke over, til næste gang, frem for at give ham skylden. IMO så må man give sig 100% så længe man er interesseret. At spille fornærmet eller på anden måde være fraværende er dumt, hvis man er interesseret.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.