Hvad må/kan jeg gøre??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 29 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11336
  desperato
  Deltager

  Hej.
  Jeg er helt ny herinde.
  Er nybegynder dater. Var heldig 4 gang at møde den her helt fantastiske mand. Der er lidt afsted mellem os (65 km).
  Jeg er så forelsket…. Han er bare det jeg drømmer om. Vi begyndte at skrive for 1 mdr siden. Han er fraskilt for 4,5 år siden. Jeg er skilt for 1 år siden. Vi har mødtes 8 gange. Det har været skønt og så perfekt. Allerede efter 1 uge skrev han at han synes afstanden var for stor hvad jeg tænkte? Han fortalte han var nem at såre men vi snakkede om det og fortsatte. Jeg var hos ham oonsdag og da jeg kom hjem skrev jeg en besked hvor jeg spurgte hvad hHanne om os. Hvad han ville med mig. Jeg følte ikke jeg blot ville “leges” med. Da jeg mente det her. Han svarede ikke. Jeg skrev et par beskeder mere. Var helt syg efter at høre fra ham.
  Torsdag skrev han at han havde tænkt over det og vi hellere måtte stoppe inden det kom til at gøre ondt….. jeg væltede virkelig. Har skrevet til ham, men han svarer ikke…..
  Jeg er ked af det. Vil ham så gerne. Samtidig er jeg så flov og pinlig over jeg skriver til ham. Men tror virkelig han er den eneste ene. Han er alt hvad jeg søger i en mand.
  Har så meget lyst til at skrive til ham, eller forsøge at rede det jeg Ødelagde.
  Håber I kan hjælpe

  #11337
  Aries
  Deltager

  1. Du har ikke ødelagt noget som helst
  2. Da han ævler om afstanden er for stor, siger han indirekte at han ikke tror på jer to.
  3. Jeg er ked af at sige det, men du må videre og finde en anden prins. Den her sag er lukket for ham.

  Aries

  #11338
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker at nu du er nybegynder- dater, så er der en hulens masse uskrevne regler i vores dater kultur som egentlig handler om at rigtig mange vil ha god tid til at lære andre at kende før man siger hvor man vil hen med dem eller hvor det bærer hen.
  Jeg tænker du har været for tidligt ude med din melding om at spørge ind til hvad han ville og at du ikke ville være hans uforpligtende møder(oversat fra at du ikke ville leges med. Det resulterer tit i at der bliver taget en hurtig beslutning den anden vej også. Det kan være du næste gang skal give det lidt længere tid, så han kender dig rigtig godt, før han skal tvinges til at tage stilling?
  Du er dybt forelsket i manden kan jeg næsten læse mig til og det gør virkelig ondt når det ikke gengældes. Det er desværre nok mere reglen end undtagelsen at de fleste af os oplever afvisning fra en forelskelse i fht at få en fast partner mere end vi oplever at vores forelskelser hopper ud i et seriøst forhold.- hvis det kan være en trøst betyder det jo at du ikke er alene om at blive afvist af en forelskelse. Men hold dig åben for der kommer altid andre muligheder på banen.

  #11339
  Zoe2
  Deltager

  Jeg syntes absolut ikke, at du har været for tidlig ude. Mænd ved er som regel meget hurtige til at finde ud af, om de er forelskede og har lyst til at være kærester. Eller bare fortsætte som bollevenner. Det sidste bliver man sjældent oplyst om.

  Men det med afstand er efter min erfaring virkelig et problem for mange mænd. De gider ikke kærlighedsforhold, der er tidskrævende eller besværlige. 65 km – jamen dog. Det har jeg ofte pendlet hver dag frem og tilbage.

  Det at han nævner afstand kan betyde to ting: Enten er han ovennævnte type, eller også er det en måde at fortælle dig på, at du ikke er den rigtige.

  Jeg har efterhånden fået det således, at første gang en mand/potentiel kæreste øffer om afstand, så er jeg stået af. For jeg vil ikke risikere at forelske mig i en mand, der stensikkert dropper mig efter 4 måneder, fordi det er blevet for besværligt.

  #11372
  desperato
  Deltager

  Hej igen.
  Nu er der lidt mere ro på følelserne…. Men det gør nu ondt.
  Jeg kan bare ikke slippe ham.
  Jeg valgte at være 100% ærlig. Skrev at jeg var lidt såret, men forstod ham. At jeg mærkede hvor ondt det kunne gøre når følelserne blev vækket.

  Han svarede at jeg intet havde gjort forkert, så skulle ikke undskylde. Vi havde bare ikke de samme følelser for hinanden, han synes jeg var sød og rar. Han skulle nok have meldt klarer ud, og han beklagede…..

  MEN…..

  Jeg skriver så (Jeps måske dumt) at jeg egentlig savner at skrive med ham som bekendt, at jeg ikke ville fremstå som desperat men jeg synes det var hyggeligt at skrive med ham…..
  Svaret var at han ikke vidste om det var en god ide, han ville da gerne skrive med mig, som venner, men hvis vi ikke kunne skelne så var det måske bedre at lade være…?

  Jeg er bare alt for ærlig…
  Skriver med smil og friskhed at jeg da vist havde skræmt ham. Jeg forklarede at jeg bare syntes han var flink, og egentlig bare synes han var rar og skrive med.

  Vi har skrevet sammen et par gange derefter….. Ikke andet en småt tomgangs snak.
  Jeg føler måske at jeg hænger fast i håbet om at han skal se at jeg er ok. Jeg blev helt væltet af ham, og det irriterer mig, at jeg måske fremstår som en total desperat single….
  Jeg er ked af han ikke vil mig, men nok fordi jeg ser så meget positivt ved ham….. Men tænker samtidig jeg vil helst have en der også kan se jeg er skøn.

  Det korte af det lange er MON nogen sinde han vil mig???? Jeg tænker ser han mon nogensinde at jeg kunne være ok?
  Jeg ved jeg har mange super kvaliteter, men av den her afvisning gjorde nas.
  Kan godt hører jeg er helt væk…. Forelskelse er farligt.
  Håber der én der måske på en pæn måde vil guide mig lidt i dette.

  #11384
  sascha
  Deltager

  Jeg ved ikke om jeg kan guide dig, men jeg vil da prøve.
  Kærlighed og forelskelse handler ikke om, hvor vidt du er gul, grøn, skriver pænt eller grimt. Det er meget mere primitivt. Vores basis dyriske instinkt der kommer i spil. Er der “kemi” – kan jeg lide hans/hendes duft, føler jeg mig tiltrukket, må jeg bare have ham/hende, hvis du forstår. Det er ikke noget, man kan slukke og tænde for af fri vilje, ikke noget man kan planlægge, uanset hvor meget man ville ønske det. Var det tilfældet, var der nok ingen børnefamilier, der blev skilt. Jeg ved da i hvert fald at kunne jeg selv bestemme, så ville jeg gerne være forelsket/elske mine børns far på den lidenskabelige måde. Det gør jeg bare ikke, selv om jeg elsker og respekterer ham som en ven.
  Det jeg vil sige med det, er at det ikke handler om dig og din opførsel, at han har valgt dig fra. Uanset hvor meget du har trådt i spinaten, ville et undskyld være tilstrækkeligt, hvis han kemisk og dyrisk var helt vild med dig. Det er han ikke. Desværre for dig, men hey, du har sikkert også knust andre fyres hjerter, når du bare ikke tændte i krybdyrshjernen.
  Det eneste, du opnår ved at holde kontakten med ham, er en forlængelse af din smerte, en underminering af dit selvværd og en grå og trist hverdag, hvor det eneste der kan give dig lidt ro og glæde er en SMS fra ham – efterfulgt af endnu mere tristhed, selvbebrejdelse og mismod, når han intet skriver, som ændrer på jeres relation.
  Han har ærligt og sobert fortalt dig, at han bare ikke er tændt det rigtige sted.
  Ja du er desperat og “pinlig”‘ – men det er altså helt normalt når man går i panik – og det værste er, at du kun får det værre og værre, jo mere du indser hvor ydmygende det er for dig selv – han ved jo godt hvorfor du vil venne skrive – det fortæller han dig sådan set også. Han er bare pænt opdraget og kan ikke lide at gøre dig ked af det.
  Lær at elsk dig selv først og fremmest. Du er den vigtigste i dit liv. Man behandler ikke en man elsker så dårligt som du behandler dig selv!
  Løbet er kørt. Det bliver aldrig ham, tør jeg godt spå om. Men husk at de kriser, vi sendes ud i, faktisk har til formål at udvikle os selv. Når en dør lukkes, åbnes en anden.
  Drop al kontakt med ham og erkend dit tab. Sørg, skrig, slå i puden og få det værste ud, men slå ikke dig selv mere i hovedet. Der er intet du kan gøre. Og du ville ikke have fået ham, uanset om episoden ikke var sket. Så havde han hare stoppet det om 14 dage i stedet.
  Prøv at undersøg lidt i dig selv, hvorfor du reagerer så kraftigt? Hvad udløser så voldsom en adfærd? Og hvorfor har du ingen stolthed, som kan passe på dig i sådanne situationer? Måske noget terapi eller læsning af diverse litteratur kan lukke op til den blinde vinkel.

  #11491
  desperato
  Deltager

  Så er den gal igen…. Hjælp…!!!
  Hvordan kan et enkelt menneske ydmyge sig så groft….. 🙁
  Ham her fyren jeg før har beskrevet er nu på banen igen.
  Vi skrev sammen i går. Det blev til lidt sjov frem og tilbage…. Jeg misforstår hans beskeder fuldstændig…. og pludselig står han udenfor min dør….
  Jeg kan godt se nu at han faktisk skriver at han gerne vil sex, og kører…. Men jeg fattede dem ikke…. (Har det så pinligt)
  Det er selvfølgelig først i dag jeg ser beskederne, og magter at læse det der er skrevet mellem linjerne.
  Nå men Manden har kørt 65 km, og jeg er “uarbejdsdygtig”…. Flot trunte….
  Mit spørgsmål er Kan mænd virkelig være så kolde og behovsstyret???? Han ved hvad jeg føler for ham.
  Kører en mand frivilligt 65 km kl. 01 om natten for at få sex….?
  Og hvordan skal jeg dog nogensinde komme mig over den pinlighed det er??? Kan mærke håbet for han vil mig er der, men begynder nok at indse manden er kold og kynisk…
  Han viser bare noget helt andet… Han er så kærlig og sød….
  Ja jeg vil egentlig gerne I ikke kommenterer for groft på min dumhed, tro mig jeg er rigeligt hård ved mig selv….
  Men hvad sker der dog i hovedet på mænd?????

  #11492
  AnneM
  Deltager

  Hvor bliver jeg bare trist på mænds vegne over det utal af svinere jeg har læst/lagt øre til gennem årerne.
  Hvorfor skal mænd (og kvinder) svines for deres lyst? Jeg forstår det simpelthen ikke! Sex er et helt naturligt behov på lige fod med alle andre behov et menneske har. Hvorfor synes du han er kold og kynisk hvis han gerne vil have sex, men ikke et forhold med dig? Det har jo intet med kulde og kynisme at gøre. Han synes vel bare ikke det spiller hele vejen rundt mellem jer og derfor har han ikke lyst til at blive et par med dig, men det gør ham jo ikke kold og kynisk. Ikke i mine øjne ihvertfald.

  Hvad er det der gør, at du oplever ham som kold kynisk og desperat? 65 km er da ingenting. Jeg kender mange der kører 200 km hver dag, bare for at komme på job. At han hellere vil køre 65 km for at få sex end at stå på en bar eller spilde mange timer på en dating side, uden garanti for gevinst, gør ham i mine øjne ikke desperat – nærmere smart. Kan da godt forstå han vælger at køre de 65 km, hvor han troede sex var muligt.

  Jeg tror du skal tage hans ord alvorligt, når han siger, at han ikke vil i forhold med dig. Jeg tror han mener det oprigtigt. Hvis du vil mere end sex, så er han desværre nok ikke den rette at bruge tiden på.

  #11494
  AnneM
  Deltager

  Og iøvrigt så er man vel altid sød og kærlig, når man ligger sammen i en intim situation. Det er der jo ikke noget mærkeligt i.

  #11497
  Zoe2
  Deltager

  Haha – ja nu var de 65 km pludselig ingen hindring, når der var mulighed for – vist kun oppe i hans hoved – at få uforpligtende sex.

  Måske var hændelsen god for dig på den måde, at du indser, at der ikke er mulighed for at I kan blive kærester (dvs. han bliver forelsket i dig).

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 29 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.