Hvad har han gang i

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16707
  den afmaegtige
  Deltager

  Er 60 år og har/er gift med min mand som jeg har kendt i 44 år. Han er flyttet pga han er træt af hverdagen sammen med mig (flyttede sidst i maj). Eksempel han har samvær med vores piger afleverer dem søndag kl 1530 men hænger ud til omkring kl 2000. Kort fortalt så er der en ping pong mellem os omkring sex og vi har sex (også anal). Han kigger meget kærligt på mig da han kører. D.d. Kommer han og ser brødbrtynget ud og siger det må stoppe slutter med at siger du så ud som om du nød det og går.. Jeg bliver vred og skriver efterfølgende dette til ham.

  Bliver faktisk vred på dig – ja det var fandme dejligt og øv at du aldrig giver udtryk for noget kun afslut afslut. Jeg åbner mig og giver dig det inderste og mest intime man kan fortage sig dammen – og du er bare “shit it hoppende Alain” du kan ikke engang tage alvorligt at når du også gør dette så MÅ følelserne også være der DU VIL BARE IKKE

  Er meget meget frustreret han ved ikke hvad han vil siger han men jeg skal ikke regne med noget
  HJÆLP

  #16708
  Hustruen
  Deltager

  Uf – stakkels dig 😢 Lyder desværre som om, han ønsker sin frihed plus sex med dig 😳 Han ønsker øjensynligt ikke længere et fast forhold 😱

  #16709
  Kattemor
  Deltager

  Væk med ham…lige nu…!! Han behandler dig som en lolitta dukke, du bliver udnyttet..

  Pas på dig selv..!!

  #16716
  hexia D trix
  Deltager

  Det er ligegyldigt, hvordan vi lever, så længe vi har det godt med det. Er din situation ubehagelig for dig og hvorfor?

  Jeg kan se adskillige positive aspekter, I lægger lidt afstand, har skøn sex, kan det være begyndelsen på et anderledes forhold imellem jer? Hvorfor “gad” han ikke hverdagen?

  #16717
  lillehjerte
  Deltager

  Som jeg læser det kunne han godt bruge dig til lidt sex men fortrød det bagefter, da han godt ved han har udnyttet dig. Vil du virkelig give af dig selv længere til en der ikke sætter pris på dig/ ikke har følelser/ ikke kan være loyal mere?

  #16718
  hexia D trix
  Deltager

  Er det ikke på tide at, vi kvinder, tager ansvaret for vores egen seksualitet? hvis du har lyst, knald ham men lad være, hvis du tror det er en del af en byttehandel. Vær ærlig om hvem du er, din lyst og dine følelser. Kan andre ikke møde dig på det, så må vejene skilles,

  Kvinder er ikke ofre, vi kan sige fra.

  #16719
  lillehjerte
  Deltager

  Nu tror jeg dog det kom lidt bag på “den afmægtige” hvad der skete og at hun blev så såret. Hvis hun havde vidst det, havde hun jo nok ikke gået med til det.

  #16738
  den afmaegtige
  Deltager

  Må jo indrømme at han er dejlig og jeg nyder det – mit problem er at jeg gerne vil have ham og får det dårligt bagefter – GD havde vi endnu endnu en skøn aften mødtes ved stranden for at snakke – han badede nøgen og jeg kiggede – følte han lagde op ved at nøgenbade (noget vi aldrig har gjort tidligere). Vi havde igen dejlig sex – men han vil ikke tilbage – det frusterende mig og giver mig mange modsatrettede følelser – tager han pis på mig – skal jeg se tiden an og fortsætte på den her måde – eller er jeg kun god nok til der dukker andet interessant op.

  #16741
  lillehjerte
  Deltager

  Det kan han dybest set kun svare på. Men eftersom du fornemmer at der er et dårligt mønster fra hans side som gør at du mistrives, bør du overveje at bryde med ham. Det lyder til at han kun vil lege uden forpligtelser.

  #16746
  den afmaegtige
  Deltager

  Jeg er bare fuldstændig handlingslammet – tænker han er i krise og ikke kan finde ud af hvad han vil – tænker egentlig vil han helst skilles – men kan alligevel ikke frigøre sig helt.m jeg føler mig presset til yderste grænse og er også i total krise – bange for at jage ham væk ved at give. Mig hen til ham pga af han måske så føler at jeg lægger mig totalt ned for han – bange for at sige nej for der igennnem at miste ham øv

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.