hvad gør man så lige her

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2658
  Sommer
  Deltager

  Jeg fik en sød kæreste for snart et lille år siden, hed sex og vi havde det sjovt sammen. Desværre var hans brud med exen ikke så gammelt, og de havde hus sammen, og 2 børn, og bølgerne gik lige lovligt højt nogen gange. Han var ikke hvor jeg havde brug for det, så efter 6 måneder, slog jeg op. Ikke på nogen særlig elegant måde, men lod ham dog forstå, at når han var klar, og ville være mig bekendt også offentligt, så måtte han komme tilbage og se om jeg var ledig.
  Det skal lige med, at da jeg sluttede det, havde vi en omgang røv dårlig sex inden, hvor han bare modtog, og var meget fraværende, så næste morgen valgte jeg at afslutte, og fortalte ham, at sådan gad jeg ikke gå og have det.

  Der gik så lige 5 måneder, hvor jeg intet hørte, og fornemmede at han var vred på mig, og så kom der en sms fra ham. Han skrev, at han forventede jeg kom til J-dag. Jeg spurgte hvorfor, og han svarede bare sådan lidt la la tilbage, at fordi der var fest og vi skulle jo drikke juleøl. Jeg svarede tilbage, at der er juleøl resten af året 😉 da J-dag så kom, skrev han til mig igen, hvor jeg var henne, og skrev han ville komme hjem og hente mig, men det var bare sjov og ballade… min datter var vågen, så derfor gjorde han ikke alvor af det. Vi endte op med at skrive sammen et par timer, og han fortale så, at nu havde han fået sin egen lejlighed, huset var solgt osv.

  Så går der 14 dage, så skriver han igen, og ender egentlig op med at skrive, at hvis jeg havde lyst, så var han helt klar til at komme og opfylde mine hedeste ønsker. Se, jeg så det ikke lige med det samme, men det at jeg brokkede mig over den sidste gang sex, det har nok ramt ham hårdere end jeg først troede. Jeg blev jo lidt sur, fordi jeg ikke gad være hans bolle dame. Han undskyldte, mente det ikke på den måde osv. Så går der vel 8 dage, så skriver han igen, og er igen sådan i de der seksuelle toner, at måske kunne han ringe og gøre mig lidt vild…. og der går det så pludselig op for mig, at han nok har tage det afslag hårdere end jeg først regnede med. Det ender med, at han blotter sig selv, og skriver han for helvede bare savner mig. Og ja det belønner jeg med det samme, og skriver, at det er gengældt og at hvis man vil åbne en kvinde, så er det røv dårligt at starte med at skrive en sms om at man altid er klar på at komme og duske hende.
  Det er dog gået op for mig, at hans syn på mig og min seksualitet måske er lidt overrislet 😉 jeg er sikkert meget varmblodig, men hverken særlig kinky eller sådan ekstrem. Men det mener han så åbenbart.
  Jeg gør det klart, at jeg vil ikke vil være nogen knalde-døgn flue, det må han køre af andre steder.
  Han kom så forbi i tirsdags, og det var sindsygt fedt at se ham, jeg kan godt lide hans personlighed, men altså udfordringer med den der ex og de børn, det består. Og det vil det nok altid gøre.
  Vi var sammen den tirsdag, og jeg sendte ham hjem og sove mest pga min datter.
  Jeg spurgte tirsdag om han kunne hjælpe med, at planlægge en fest med mig i forbindelse med et jubilæum. Og onsdag eftermiddag ringede han, at han havde bestilt et lokal og nogle mennesker til at hjælpe 🙂 sødt ik 🙂

  Nå, men jeg ved bare ikke, om det er en god ide, at gå tilbage, for man kan vel altid regne med, at det man gik fra det består, ik? men hvordan rydder man op og får startet på en frisk på en ordentlig måde? vi skal jo ha’ talt sammen, vi fik talt sammen en lille smule tirsdag, men kan høre han ligesom aflægger rapport, altså ligesom han vil fortælle mig, at der er styr på nogen af de kritik punkter jeg havde. Det samme med sexen, den var helt fin, men jeg kunne mærke, han jagtede et spøgelse, eller han ligesom gjorde sig ekstra umage for at behage mig. Hvilket ingen jo kan leve med i længden. Skal man tage en direkte snak, eller hvordan gør man det smartest?

  Tak fordi I læste med 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.