Hvad gør man nu ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 34 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11986
  Tusindfryd
  Deltager

  Hvad sker der lige her ?
  Min x kæreste og jeg har været sammen i 7 år og gik fra hinanden for 4 uger siden.
  Vi havde et fantastisk forhold, hinandens bedste venner, hyggede os, god sex etc.
  Det var et langdistance forhold, hvilket jeg havde det ok med, da vi begge har hjemmeboende børn, men jeg har savnet nogle ting, bl.a. at vi kunne være lidt mere sammen, at han ville sende nogle flere anerkendende ord.
  Dette kommer indimellem op og det endte desværre i en diskussion for 4 uger siden.
  Jeg blev sur, og brød forholdet… sådan ! (men jeg mente det jo forfanden ikke) og har prøvet at trække i land siden.
  Han har derimod slet ikke været sur, men har skrevet fra dag 1, at han nu så os som bedste venner.
  Han har da været ked af det, men han er ikke typen der viser det (han er en lukket mand).
  Vi aftalte at mødes hos ham i fredags, til pizza, se en film. Jeg havde besluttet inden, at vi ikke skulle have sex.
  Jeg tog derud, var sød og vi hyggede og talte om alt muligt andet end os. Jeg kunne mærke, at han kiggede meget på mig og ville kramme. Da jeg tog afsted, krammede han mig og kørte hånden ned over min kjole til han kom til kanten af mine trusser og han trak lidt ud i dem.
  Jeg sagde pænt farvel og kørte hjem. Da jeg kom hjem, sendte han mig 10 sms med ”er du kommet godt hjem”, ”håber ikke der er for meget larm i byen i nat” (pga byfest) osv…. Small talk.
  Jeg svarede selvfølgelig pænt og sagde god nat.
  Så sidder jeg tilbage med alle mine følelser uden på tøjet. Selvom jeg kender manden så godt, kan jeg simpelthen ikke finde ud af, hvad han egentlig vil. Jeg går jo stadig med et håb om, at det skal være ham og mig igen.
  Jeg valgte så at ringe til ham om søndagen for, at få klar besked, ikke noget med sms eller mail.
  Jeg spurgte ”ville du gerne have haft jeg blev i fredags” han svarede ”han syntes vi havde haft en fin aften”
  Jeg spurgte” ville du gerne have haft sex” han svarede ”hvis det blev til det, ville det være blevet”
  Jeg spurgte ”hvorfor trak du i mine trusser” han svarede ”det var bare en refleks”
  Jeg spurgte”er du helt afklaret og videre og ønsker kun venskab” han svarede”jeg ser os som bedste venner nu og håber du finder den rigtige for dig”.
  Jeg kunne mærke, at jeg ikke kom videre og sendte en mail senere på dagen hvor jeg skrev, at jeg ønskede at cutte al kontakt, men at jeg ville kontakte ham en dag, hvor jeg føler jeg er parat til et venskab.
  Så har jeg ikke hørt mere fra ham.
  Nu tænker jeg, at jeg jo på en måde har afvist ham 3 gange i streg og han er helt sikkert såret og ked af det og vil ikke kontakte mig. Øv tænker jeg så, jeg vil jo være sammen med ham.
  Hvad gør jeg ? skal jeg kontakte ham om en måned eller aldrig ? Vi passer jo så godt sammen, men han er bare ikke typen, der indrømmer…. KH Tusindfryd

  #11989
  eddieline
  Deltager

  Hmmm… Din aller sidste sætning: “Han er ikke typen, er indrømmer”… Var det ikke DIG, der gjorde det forbi? Har DU “indrømmet”, at du har fortrudt?

  #11990
  AnneM
  Deltager

  Enig med anden kommentar. Hvorfor siger du ikke bare til ham at du har fortrudt? hvorfor har du fortrudt? Han gav dig ikke det du havde brug for.

  #11992
  Tusindfryd
  Deltager

  Jo, jeg har skam sagt, at jeg har fortrudt.
  Men han siger, at det var som at få en kniv i hjertet og det har ødelagt så meget for ham, at jeg slog op på sms.
  Han føler jo ikke han kan slå til. Han ved jo, at jeg stadig har følelser for ham, han siger at han ikke har de samme følelser for mig længere.
  Er der mere jeg kan gøre ?

  #12001
  Sanne2
  Deltager

  Det er ikke for at træde i det, men det er ødelæggende at slå op på sms i en vrede eller diskussion. Mange mænd tager det for pålydende og så lægger de følelsesmæssig afstand og lukker af. Nogle gange kan den ikke reddes. Kommer an på mandens reaktionsmønstre osv… Jeg har prøvet at miste et forhold på den situation.. At du så i den skrøbelige efter periode igen reagerer med at lukke af, formentlig fordi du bliver såret og føler dig afvist,,giver ham endnu et spark… Det eneste du kan gøre , som jeg ser det, er at undskylde at du har reageret med at afslutte forholdet, at det var en reaktion ud fra afmagt. At du savner ham og gerne vil tage de ord tilbage…og så,sætte dig og vente…

  #12002
  Tusindfryd
  Deltager

  Kære Sanne2
  Tusinde tak for dit søde svar.
  Du har så evig ret…..Jeg har spurgt ham om vi skal mødes næste weekend og få afsluttet vores forhold på en pæn måde og tale om hvordan vores fremtidige venskab skal fungere.
  Vi har jo slet ikke talt sammen overhovedet.
  Nu må vi se hvad han siger til det. Jeg er jo så ked af det og er glad for, at du ikke har sparket til mig… jeg ligger virkelig ned i forvejen og er så ulykkelig….
  Kh Tusindfryd

  #12003
  lillehjerte
  Deltager

  tusindfryd: du gør jo det modsatte af hvad du vil- hvorfor gør du ikke bare det du har lyst til? han vil jo ikke presse sig på, men han prøver jo bare at gøre alt efter bogen selvom det er tydeligt han vil have dig.

  #12004
  eddieline
  Deltager

  Tænkte præcis det samme som lillehjerte: Du vil SIGER, du vil mødes for at AFSLUTTE forholdet, men du ØNSKER at mødes for at FORTSÆTTE forholdet. Hvordan skal en såret og usikker mand navigere i det?

  #12005
  Tusindfryd
  Deltager

  Sådan har jeg jo slet ikke tænkt…. ok, jeg skynder mig at sende en ny mail til ham, han har heller ikke svaret på den i går.

  #12008
  eddieline
  Deltager

  Jeg håber, du får forklaret så han forstår det, at det aldrig har været din mening at stoppe forholdet. Jeg forstår ham desværre godt, hvis han trækker sig. At “true” med et brud er ødelæggende for trygheden og tilliden i et forhold. Hvis man vil hinanden, er det aldrig en løsning.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 34 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.