Hvad gør jeg??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18435
  Mia94
  Deltager

  Hej alle.
  Jeg har skrevet om ham før, og nu gør jeg det igen. Men i en anden sammenhæng.
  Lad os kalde ham K..
  Jeg har kendt K som er 42 nu, i snart 2 år. Vi har fra start haft sex, på trods af at han havde en kæreste. Vi har altid talt godt sammen, og har ikke haft sex siden november sidste år, vi har ses som venner siden. Vi snakker/skriver dog stadig sammen af og til. Jeg ser en anden nu.. 🙂
  K og hans kæreste er gået fra hinanden for nylig..(af hvad jeg ved), da hun har fundet en anden.

  Vi er pt uvenner pga en latterlig bagatel – læs her under.

  LANG historie!

  Min søster og svoger var til noget hyggedruk hos en ven i lørdags, min søster kommer i snak med en kvinde (lad os kalde hende M) min søster spørg M om hun kender andre som bor i samme by (den by min søster kommer fra og som jeg og K bor i) ud over en der hedder Sophie, M siger at hun også kender en der hedder K (hans fulde navn) som også bor i samme by som Sophie. Min søster siger så at hendes søster også kender K (altså mig). M forklarer at de har været bolle venner (altså M og K har knaldet) for 10 år siden, og at han er god i sengen. Min søster siger at K og jeg er venner (hvilket vi jo også er), hun fortæller intet om at vi har knaldet osv. til M.

  Jeg joker så lidt med K og skriver og spørg på en sjov måde om han kender hende her M, at hun siger de har været bollevenner.. ham skriver at det har de, men for 25 år siden, så de var meget unge. Hvor jeg bare skriver “okay :)”. Han bliver sur og går i forsvarsposition og skriver at han tror at vi bare skal stoppe kontakten da han har været oppe som tale emne. Jeg syns det er noget pjat at blive sur over, og spørg om jeg lige må ringe så jeg kan forklarer at der intet er i det. Men det må jeg ikke, han har ikke lyst til at snakke med mig, skriver han.. Jeg lader ham så være i et par dage. Jeg spørg hvordan han har det, det svarer han ikke på, spørg så om jeg må ringe og at jeg gerne vil forklarer det. Han ser ikke mine beskeder på FB men jeg kan se han er på flere gange men undgår at se dem bevidst. Til sidst skriver jeg at, han kan sku ikke være det bekendt. Også svarer han at uanset hvad så har han været oppe som tale emne, og han ikke forstår hvordan det kan lade sig gøre. Og at jeg ikke behøver at svarer. Jeg svarer ham, og skriver at jeg jo heller ikke får lov til at forklarer hvordan han netop kom op som tale emne da han nægter at tale med mig. Han ser ikke min besked. Da jeg er meget stædig sender jeg ham en lang sms om at jeg ikke vil være uvenner med ham, og at det kun er fair at jeg får lov til at forklarer det osv. Den svarer han heller ikke på.. Dagen efter beslutter jeg mig for at tage uanmeldt op til ham om aften, for jeg vil snakke med ham. Noget jeg aldrig har gjort før.
  Jeg ringer på, jeg kan hører dør tlf bliver taget men ingen siger noget, ringer på 2-3 gange. Han kommer så ned i opgangen til mig og siger “jeg har gæster”, jeg spørg så hvornår vi så kan tale sammen hvor han siger “det ved jeg ikke, jeg vil gerne være alene de her dage” og siger “jeg går op”.. Jeg kigger lidt på ham og siger”okay” og går. Da jeg går på stien foran hans lejlighed, kigger jeg op på hans stue vindue, der ser jeg en kvinde stå og kigge direkte ned på mig (det ligner hans kæreste med håret og kropsbygning) det var mørkt så kunne ikke se så meget. Jeg går og hun går væk fra vinduet igen. Da jeg kommer hjem skriver jeg til ham at han må undskylde at jeg bare kom uanmeldt men da han ikke ville snakke med mig, så jeg ingen anden mulighed. Lidt senere svarer han “du bragte mig i stor forlegenhed”.. Jeg skrev og spurgte hvorfor.. Det svarede han ikke på. Jeg er sikker på at det var hans kæreste jeg så den dag, også har hun set mig og spurgt K hvem jeg var osv, han har sikkert haft et kæmpe forklaringsproblem overfor hende??

  Dagen efter skriver han at han nok skal komme tilbage til mig på et tidspunkt men at han lige nu ikke har tid eller lyst til at snakke. Jeg skriver at det er ok, og forklarer ham det med den kvinde i vinduet. Han ser beskeden men svarer ikke på det.
  Et par dag efter har han fødselsdag, jeg skriver tillykke osv til ham. Han svarer ikke. Jeg skriver så at jeg må have pisset ham meget af siden han ikke skriver tak eller noget.. han svarer at han har fået så mange hilsner at han har opgivet at svarer på alle. Et par dag efter skriver jeg igen til ham og spørg om jeg må ringe, hvor han svarer at han er gået i seng. Spørg igen dagen efter, hvor han svarer at han er i byen, spørg så om jeg må ringe dagen efter hvor han skriver, at der skal han ud og rejse så han har ikke tid, jeg svarer så at jeg håber vi kan snakke sammen når han er hjemme igen – den besked ser han heller ikke. Skriver så et par dag efter og spørg om vi stadig skal snakke sammen eller hvad, og at det er op til ham, her svarer han “du er meget tæt på at blive blokeret”.. Jeg skriver så at jeg ikke forstår hvorfor han er så sur på mig, for jeg har jo intet gjort ham, og at han må have det godt. Siden har vi ikke snakket sammen..

  Han går fra at være sød og rar til at være kold og afvisende på kort tid..
  Ved ikke om det er fordi hans kæreste har opdaget noget, eller om det fordi han syns jeg er for meget..

  Han har dog ikke blokeret mig på Fb/messenger.

  Overvejer at skrive til ham om nogle måneder??

  Skal jeg bare lade ham være?
  Det skal siges at vi aldrig har været uvenner før.

  Kan eller skal jeg gøre noget nu??

  #18441
  Tulippa_1970
  Deltager

  Det indtryk, som jeg får efter at have læst dit indlæg, er at han har troet, at han kunne holde sin affære med dig i det skjulte. Pludselig oplever han, at du taler om ham med andre (selvom du blot siger, at du kender ham) – det tror jeg, har givet ham kolde fødder og gør, at han “lukker ned” for kontakten med dig – det virker som en afvikling af jeres forhold uden at han siger det direkte til dig.

  Jeg tror, at du skal give slip og så koncentrere dig om at finde en, der vil dig 100%.

  Det virker ikke værdigt, at du på den måde skal rende efter ham som en lille hund – giv slip og pas på dig selv.

  #18442
  Mia94
  Deltager

  Det indtryk, som jeg får efter at have læst dit indlæg, er at han har troet, at han kunne holde sin affære med dig i det skjulte. Pludselig oplever han, at du taler om ham med andre (selvom du blot siger, at du kender ham) – det tror jeg, har givet ham kolde fødder og gør, at han “lukker ned” for kontakten med dig – det virker som en afvikling af jeres forhold uden at han siger det direkte til dig.

  Jeg tror, at du skal give slip og så koncentrere dig om at finde en, der vil dig 100%.

  Det virker ikke værdigt, at du på den måde skal rende efter ham som en lille hund – giv slip og pas på dig selv.

  Jeg har snakket om ham til nogle veninder for et stykke tid siden, og det ved han godt.. og det blev han ikke sur over. Han ved ikke at det er min søster og M der har snakket snakket sammen. Måske tror han at det er mig der selv har snakket med M?
  Jeg har desværre ikke fået lov til at forklarer ham hvorfor han netop kom op som tale emne. Manden vil ikke lytte eller snakke med mig.

  Har snakket lidt med en god ven som er sexolog. han siger at nu har jeg gjort det svært for ham at skjule at han er hans kæreste utro, og derfor prøver han på at “vippe mig af pinden” så jeg ikke kommer uanmeldt igen. På trods af at han enlig skrev at vi skulle stoppe kontakten, svarede han mig stadig. Koldt men han svarede. Jeg kunne mærke at jeg slet ikke kunne komme igennem til ham på nogen måder mere, som jeg ellers ikke plejer at have problemer med.

  #18445
  Mia94
  Deltager

  Der står at min søster og svoger var til noget hygge druk i lørdags, Det var også en lørdag men for næsten 3 uger siden nu. Alt det jeg skriver om K i det opslag er sket hen over de sidste 3 uger.

  #18453
  lillehjerte
  Deltager

  jeg tror det er lige meget med de der udenoms historier. Han har besluttet sig for at cutte forbindelsen. Du fortjener da så meget at bruge din energi og tid på at finde en mand/ven der har lyst til at hænge ud eller sammen med dig. Det andet er bare noget der giver dig for mange sorger. Så mit råd er selv at cutte ham. Vælg ham fra og så kan du være god ved dig selv.

  #18476
  Kashmir
  Deltager

  Hold da op 🙂

  Du har godt nok insisteret på at få lov til at forklare dig.

  Jeg tænker også, at han tror at han risikerer at blive afsløret og derfor ikke ønsker kontakt med dig nu.

  Du sendte ham en lang sms om at du ikke vil være uvenner med ham. Benyttede du lejligheden til at forklare dig i den besked?
  Hvis ikke og hvis du har et meget stærkt behov for at forklare situationen, så er det vel kun via besked at det kan lade sig gøre. Om han vil læse den eller ej, er uvist.
  Men det skal du absolut kun gøre, hvis det er super vigtigt for dig at forklare dig.

  Ud over det, er det vist bedst at lade manden være i laaaaaaang tid.

  #18502
  Mia94
  Deltager

  Jeg har ikke skrevet eller snakket med ham i 10 dage nu.. Hvor længe ville det være godt at lade ham være??

  #18503
  level
  Deltager

  Hej Mia.

  Jeg synes du skal lade ham helt være og ikke kontakte ham. Lad ham kontakte dig hvis det er. Jeg synes han virker påfaldende fornærmet over den batalje du skrev om. Lidt som om han bruger det som undskyldning for at trække sig.
  Desuden har han flere gange sagt han ikke vil snakke med dig, hvilket du på ingen måde respekterede. Det kan han sagtens være gået (endnu mere) kold på.
  Jeg synes det lyser langt væk af at han ikke vil dig.

  Det er flot du har holdt dig på måtten i 10 dage nu. Fortsæt den kolde tyrker. Han har jo heller ikke kontaktet dig, vel?! Hvis der skal være nogen chance, skal han selv finde ud af at han savner dig. Hvis du bliver ved at rende efter ham som en hundehvalp, mister han respekten, og kan højst finde på at lege lidt med dig.

  Kh Level

  #18572
  Mia94
  Deltager

  Nu er der gået ca 5 uger siden han skrev at jeg var tæt på at blive blokeret. Jeg skrev til ham igår “Hey (hans navn) går det godt? 🙂 håber du har haft en god påske..”

  Han så min besked 3 timer efter jeg havde sendt den (på messenger) men har ikke svaret. Jeg ved stadig ikke hvorfor han er sur på mig og jeg havde håbet på at han ville svarer, det er jo 5 uger siden vi stoppede med at snakke sammen. Syns det er en latterlig opførelse.

  Jeg ved han har nogle frække billeder af mig som jeg har sendt til ham på mail og SMS. Kan jeg godt skrive til ham og bede ham om at slette dem? Eller ville det være dumt??

  #18574
  Laerke
  Deltager

  Mia – hvad er det mon hos dig selv, der gør at du bare må have kontakt m en person der så åbenlyst afviser dig ? Ved du det ? Selvfølgelig kan du bede ham slette billeder af dig, men så skal du heller ikke forvente mere af den mand.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.