Hvad gør jeg forkert?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25018
  pacasa
  Deltager

  Jeg har virkelig brug for hjælp da min sjæl brænder. Puha..

  Jeg er kommet til den konklusion, at jeg har stærke følelser for min eks. 4 år har vi brugt på at gå hver vores vej, selvom vi ville det samme. Ja, hvor underligt det måtte lyde, har jeg efter bedste overbevisning og følelse gået i den retning, hun gik. Jeg var i den tro, at vi nok skulle finde hinanden. Som sagt ville vi det samme fremadrettet, men jeg har længe følt, at vores kæresteture (fx til Berlin mm.) ikke var nok.

  Mødte hende på Victoria Milan (ØV), hvor hun havde meget stor aktivitet og skulle realisere sig selv bag sin mands ryg (og 3 børn og trygge rammer). Jeg har altid følt, at hun havde en skjult dagsorden, jeg ikke måtte være en del af, selvom jeg spurgte direkte. (Hey bland dig uden om mit privat liv).

  Jeg erfarede de spøgelser, jeg så var rigtige, idet hun skrev frækt med andre mænd og flirtede meget, når hun var i byen med en veninde af samme støbning. Mobilen var efterhånden ugens gæst, da den jo var gemt af vejen. Det viste sig, hun var på en datingside Badoo, og hun ville ikke svare på mine spørgsmål mere.

  Hendes mande venner har jeg aldrig mødt og hun bakkede ikke op om det i den beretning, at jeg og dem havde alligevel intet at tale om. De kom som hendes ven. I min verden kender man hinandens venner.

  Det skal siges vi virkelig har haft det godt og rejst/oplevet en del. Pludselig mente hun, jeg snagede, så hun fjernede vores forhold på fb og blokerede mig (gennem 1 år), hvilket gjorde, at flere mænd skrev. Har taget hende i så mange løgne, og det bliver hun vred over. Sjovt nok gik hun et utal af gange i min mobil og stjal og åbnede min post (vi boede ikke sammen). Hun optog mig skjult og afspillede det over for sin nye veninde. Hun ringede når hun havde brug for hjælp og handel lige ind på vejen så vi kan spise sammen.

  Den nye veninde har konstant prøvet at friste hende, hvor jeg har blandet mig. Det skal siges jeg som balkan veteran har mine udfordringer men er ikke utro og behandler mennesker godt. Specielt de nærmeste.

  Jeg er begyndt hos en special læge (psyk) grundet min pludselige jalousi. Han ønskede en samtale med min eks da han mente hun gjorde mig “syg” ved manipulation og omtale således jeg troede på det. Ja undskyld mig, har jeg mødt en kvindelig narcissist. Lægen mente der var en oplagt mulighed. Men hun ville jo ikke med til konsultationerne mere. Ja går der stadig og får humør opsættende medicin af svag karakter.

  Jeg har virkelig gjort alt for denne kvinde, men intet er nok. Som om hun vokser, når jeg bliver ked af det, og fremmede mænd skriver. Hun berettede, at hvis jeg var hende utro, ville hun ødelægge mit liv og mine 2 børns liv.

  Jeg har bygget en del på hendes hus men stoppede alt, idet mine følelser sagde: “hey, hvad laver du – hvad hvorledes og hvorfor?”. Vores intim liv tog form igen, og efterfølgende har hun så alligevel afskåret enhver kontakt til mig de steder, et manneske kan. Det er sket flere gange, og pludselig kom hun tilbage – ja, hvis jeg nu var blevet voksen og havde lært min lektie.. hmmm.

  Men den her gang lyser hendes adfærd af ny interesse, og hun er virkelig begyndt at gøre noget ud af sig selv og ignorerer mig totalt. Jeg ved, hun er på Badoo, idet flere af mine venner har set hende der, og denne verden er jo ikke fremmede for hende. Jeg er dybt såret, anvendt, ruineret økonomisk, og føler mig virkelig uduelig.

  Jeg skal nu holde mig væk.. Hvad hvis hun kommer tilbage? Har hun jo altid gjort, ja sagt “du skal ikke tro alt muligt”… Kommer hun mon ?… Hey, hun har da taget lykkepiller den tid, jeg har kendt hende.. En ny løgn om modsat… Selvværdet hos hende er i bund, så måske forstår jeg hende..

  Gør mig bange hun slet ikke svarer på mail mere. Den er dog åben.

  Hvad nu? …

  Kærlig Hilsen Paul

  #25027
  Eva Marie
  Deltager

  Hvorfor i alverden er du der endnu?? KOM VÆK!
  Hun lyder som en “sindssyg kælling” ja undskyld mit sprog.

  Bare det at hun truer med at ville ødelægge dit og dine børns liv – det siger da ALT! OG så dater hun løs – hun må have en skrue løs et eller andet sted:)

  Jeg synes du skal komme ud af det forhold, og der skal nok komme en dejlig kvinde til dig – en der tager imod alt din godhed. For det kan jeg læse at du har masser af:)

  #25030
  Froeken T
  Deltager

  Kære du

  Jeg stemmer fuldstændig i med Eva Marie her. Det lyder til, at du har meget at byde på, men den relation, du beskriver, er hamrende usund. Jeg tror aldrig nogensinde, det bliver godt mellem jer. Se på hende – eller kontakten med hende – som en flaske alkohol, og dig selv som en afhængig. Og så gå på afvænning.

  Jeg kan høre på dig, at du har rigtig svært ved at slippe hende, men forelskelse og stærke følelser er ikke det samme som at et forhold til den, man nærer følelserne for, er godt for én. Og jeg kan også høre på dig, at dine tanker om hende bestemt ikke kun er positive. Så du ved det jo godt. Det er bare din emotionelle afhængighed af hende, der banker derudad.

  Brug hellere pengene og kræfterne ved psykologen på at få bugt med denne afhængighed, så du lærer noget om dig selv og står stærkere – end på at bekæmpe en jalousi, som alligevel er det naturligste i verden ovenpå den måde, hun har behandlet dig på.

  Og hvis du ikke allerede har gennemskuet det: Hold dig langt væk fra Victoria Milan. Den side er jo opskriften på en katastrofe, medmindre man er da er komplet immun over for ægte følelser og kun søger meningsløs sex med andres forsømte koner.

  #25031
  lillehjerte
  Deltager

  Du bliver nødt til at tage ansvar for dit eget velbefindende. Det at du er så opslugt af en sygelig person tager da med stor sandsynlighed dit mentale overskud fra dine børn. Er det virkelig det du vil byde dig selv og dine omgivelser? Ja undskyld det lyder hårdt. Men det er kun dig selv der kan afslutte kontakten med den dårlige person. Du skal tage beslutningen. Du ved jo godt hvor dårligt det er for dig. Du kan kun overbevise dig selv at du fortjener bedre ved fjerne dig fra hende og blokere hende.

  #25050
  lillehjerte
  Deltager

  Også til dig. Se videoerne med Matthew Hussey på youtube. Du er nødt til at tage dig selv alvorligt og behandle dig selv værdigt.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.