Hvad gør jeg?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22664
  Marianne83
  Deltager

  Jeg mødte en fyr nytårs aften hos min veninde, vi startede med at snakke tværs over lokalet og endte med flirt og han tog med mig hjem. Vi havde selvfølgelig sex, og om eftermiddagen tog han hjem. Jeg havde fødselsdag den 7 februar, og havde nævnt det for ham dage inden, og han spurgte mig hvad jeg ønskede mig, og til at starte med blev jeg bare underlig og sagde øhhh det ved jeg ikke, for er ikke vant til at få gaver, men jeg sendte et billede af en halskæde fra Pandora, (900 kr) men skrev noget lign. og havde slet ikke forventet at han så købte lige præcis den dyre af dem, for vi er kun mere end venner, men ikke kærester. Jeg blev rigtig glad ( selvfølgelig) og spurgte ham hvordan det kan være at han købt lige præcis den, og han svarede at det var jo den jeg ville have. (Syntes det var underligt at købe en så dyr kæde når vi ikke er kærester og kun havde kendt hinanden i 5 uger.
  Han kontaktede mig dagen efter da jeg havde anmodet ham på facebook, og han skrev tak for sidst osv og efter lidt skriveri skrev jeg om han kunne være interesseret i at ses igen, og det ville han da helt sikkert.
  Vi har siden nytår skrevet sammen hver dag, små beskeder og han har været hos mig hver weekend lige siden hvor han har sovet hos mig om natten, men været væk om eftermiddagen.
  Men så i torsdags (den 21 februar) fik jeg en besked hvor der stod: er lige sammen med nogle kammerater, så kan ikke skrive en hel roman og så hørte jeg ikke mere før sent fredag hvor jeg havde skrevet en del gange, for nu var jeg forvirret over hvad der foregik.
  Jeg har siden kun fået 2-4 beskeder i døgnet og fik lavet en aftale med ham Idag, hvor jeg spurgte hvad der foregik.
  Jamen han tænkte ikke så meget over det, og var bange for at jeg måske ville mere osv. Jeg sagde at der er jeg slet ikke , men syntes bare det var underligt at det ændrede sig.
  Nu sidder jeg forvirret tilbage og aner ikke hvad jeg skal gøre, for vil ikke at han mister interessen, så hvad pokker gør jeg for at vække det for fuld skrue igen???

  #22665
  Betinajason
  Deltager

  Jeg synes du skal lade være at kontakte ham fuldstændig og se om han så begynder at undre sig og tænke på dig. Det er en god måde at få ham ud af busken på. Lyder som om han gerne vil bruge tid på venner og jeg synes også du skal flytte fokus på noget andet og se om han viser interesse igen

  #22666
  Anette87
  Deltager

  Jeg er enig i, at det måske er på tide at skrue lidt ned – særligt i forhold til de forventninger, du stiller til ham. At sende et billede af en halskæde til 900kr til en fyr, du lige har mødt, er i mine øjne ret voldsomt. Også selvom du skriver, at du ikke forventede, at han ville købe den. Det håbede du jo så lidt alligevel, siden du sendte billedet af den. Det lyder meget forkælet og diva-agtigt.
  At forvente mere end 4 beskeder i døgnet fra ham, er i mine øjne også at stille store krav. Du har jo lige mødt ham.

  Jeg tror, at han lige nu føler sig en smule kvalt i alle dine forventninger. Og jeg tror, at han er irriteret over, at du ikke kam aflæse ham. Derfor beskeden: “Jeg kan altså ikke skrive en hel roman lige nu. Jeg er lige sammen med mine venner”.

  Alt det her er skrevet i den dybeste søster-til-søster-solidaritet, men jeg tror, du gør klogt i at gøre dig lidt mere ydmyg, skrue ned forventningerne og give mere plads.

  Knus

  #22667
  Marianne83
  Deltager

  Jeg sendte ikke den halskæde i håb om at han vil købe den, men fordi jeg ønskede mig noget lign. Jeg er langt fra en diva, har altid klaret mig selv og købt mine egne ting. Jeg har måske stillet for store krav mht til hvor mange beskeder vi skrev sammen, men bliver som så mange andre bare forvirret over at det så bare stoppede i og med at han selv skrev en del.
  Hmmm….. det er svært at få dannet et billede på teksten her af hvordan det helt nøjagtig foregår, men man gør sit bedste.
  Jeg er slet ikke ude i en begynde forelskelse, har aldrig været det så vil kunne mærke det, men igen det er svært for mig at tackle det når jeg aldrig har mødt en jeg faktisk godt kan lide på det plan at jeg sagtens kunne se os i fremtiden.

  #22668
  Eva Marie
  Deltager

  Enig med Anette87 🙂 Du opfatter ikke dig selv som værende diva agtig – men set ud fra dit skriv, så ser det sådan ud, altså lige med hensyn til ham her…..jeg ville blive forskrækket hvis min flirt sendte mig et billede af et dyrt smykke som ønske, også selv om det var “sådan i noget i den retning af ønske” – Hvad vil du have han skulle gøre? Det er jo så tydelig at han gerne vil gøre sit bedste – Jeg synes virkelig det var STORT af ham at købe den til dig – hold da op……Og i mine øje ligner han en sød og meget rar mand!
  Og så laver du fejl nr. 1! Aldrig, som i aldrig bombarderer en mand med SMS´er – de HADER det! Giv ham plads og lad det nu køre i et afslappet tempo……

  Jeg siger det også i bedste mening 🙂

  #22669
  Marianne83
  Deltager

  Jeg er lidt øv over at I opfatter mig som diva agtig 😕 Men jeg kan ikke gøre andet end at tage den på mig. Jeg kan skrive igen og igen, at jeg har aldrig fået noget foræret, og det var virkelig ikke hentydning til at det SKULLE være lige den halskæde……
  Jeg er ret så ny i det her med at have en fyr på den måde her, så hovedet har desværre taget over og fået overtænkt tingene når han ikke har svaret. Angående hans kammerater, så har der været rigelig plads til at han har været sammen med dem som han plejer, han har været hos mig fra fredag nat til lørdag tidlig eftermiddag, og så igen lørdag nat til søndag eftermiddag. Vi har været i biografen en enkelt gang.
  Håber virkelig ikke at jeg har brændt nallerne så voldsomt at det bare falder til jorden nu.
  Men igen, jeg har ikke skrevet til ham i snart 2 dage nu, og han skrev godnat sent igår aftes med kyssesmiley. .

  #22670
  Eva Marie
  Deltager

  Vi kender dig jo ikke – og du skal tage det vi skriver som ” Det er sådan vi læser din handling” 🙂 Det er sagt i bedste mening 🙂
  til orientering, kan jeg og mange andre kvinder også engang imellem virke lidt diva agtig ha ha…….

  Jeg ville aldrig sende et billede af en dyr halskæde til en jeg ikke kender særlig godt – jeg havde måske bare sagt, at han da ikke skulle give mig noget, og hvis han absolut insisterede, jamen så ville en cafe tur være SKØNT eller bare en hilsen:)

  Og se bare der:) Du har givet ham tavshed i 2 dage – og så sker der det at HAN skriver til dig – Kan du se vores pointe? 🙂 Du har givet plads og så føler han sig ikke presset……..det lyder som om han godt kan se potentiale i dig/jer – så nej jeg tror ikke du har brændt nallerne, men reddet den i land igen…….

  #22671
  Marianne83
  Deltager

  Nu kan det godt være jeg spørge dumt, men hvor længe venter man så på at han skal skrive??

  #22672
  Zoe2
  Deltager

  Du skal spejle ham. Du skulle straks i går aftes have sendt en kysse-sms tilbage. Evt. med et god nat. Det er lidt ærgeligt, at der kommer til at gå så lang tid, for nu kan han komme i tvivl om du er sur/skuffet over ham. Men så gør det her til aften.

  #22673
  Marianne83
  Deltager

  Jeg sendte en retur et par minutter efter 😊

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.