Hvad fanden skulle det til for?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1964
  Aries
  Deltager

  Hejsa i kassen.

  Jo nu skal i høre. jeg er tilbage på skolen og har været det i snart 2 måneder. Underviseren har lagt mere og mere flirt ind. Blink smil og masser af kække kommentarer i plenum når det har kunnet forsvares..jeg vidste dog godt hvor det skulle hen. Forleden gik han efter mig passede mig op..gik side og side med mig smilte til mig og sagde så nåhh så har du snart ferie..med efterfulgt blink. jeg har holdt mig neutral, da han jo er vores klasselærer nu, men jo jeg har sku da smilet tilbage..han er jo flot og lækker. Til sidst sendte han så mange søde smil og tydelige blink. At jeg tænkte ok..han vil have en tur mere i høet, det må han sku godt få, det er jo vildt god sex. Så jeg sender ham en sød sms med tilbud om at gå ud og drikke en øl. Han svarer så tilbage. Hej ……..det ville være super hyggeligt, men det dur ikke fordi jeg har fået en kæreste. OK HVAD HELVEDE FLIRTER Han så så ekstremt med mig for? det kommer jeg sku aldrig til at forstå..hvilket jeg også fortalte ham i en efterfølgende sms, som han dig ikke har turdet svare på.

  Altså nogen bud på hvad det skulle til for?

  Knus Aries

  Aries

  #1968
  Salamina
  Deltager

  Nogle mænd, især, hvis de ser knaldgodt ud og er i en position, hvor de spiller en slags faglig rolle, de kan spise kvinder til morgenmad, frokost og aftensmad og de nemmeste for dem er enlige mødre, dem tager de til dessert eller med en god kop øl eller kaffe – Aries, du er nok ikke den eneste kvinde i hele den vide verden – som han kan få til at smile og blinke. Da jeg for nyligt var Grækenland, kom jeg til at drikke mig stangstiv sammen med en græker, som jeg altså bare havde en skide sjov og faktisk dyb samtalenat sammen med, ikke noget med sex, men vi havde faktisk en mega lang og dyb samtale, som varede til solen stod op. Han var et vidunderligt klogt og vidende menneske, som jeg bærer med mig i mit hjerte. Han har været ansat i 5 år af sit liv på et lille turistbureau på en lille græsk ø jeg var på en tid. Hans “dårligste” sæson var sex med 42 kvinder (turister) på den sæson, det var på en sommersæson og ved du hvad, han kan da ikke huske nogen af de kvinder fra hverken den sæson eller de andre 4 sæsoner.
  Jeg har i øvrigt også en nær ven, som var en af Simon Spies’ nærmeste medarbejdere, han gider ikke spise kaviar eller drikke champagne, hvis bare man nævner kaviar, så er han lige ved at brække sig, fordi han fik for meget af det morgen middag og aften i sin Spies tid.
  Mennesker, der har for nem adgang: punkt 1, de regner det ikke for noget, punkt 2, de søger livskvalitet i det DE skal kæmpe for, deres selvværd er ofte heller ikke særligt højt, underligt nok, men et eller andet sted lander de dér, hvor de føler sig meget brugte og meget hjemmevante i deres syge mønstre og den kærlighed, den oprigtige kærlighed de så søger, den er baseret på den ikke nemt tilgængelige kaviar eller de ikke nemt tilgængelige kvinder… de kan det spil forfra og bagfra, men det siger dem ikke noget for alvor, det ender med at de bliver sgu spist selv af den kaviar og alle de beundrende kvinde-øjne, de bliver fanget i deres eget overfladiske spil.
  Jeg tror slet ikke på, at din underviser HAR en kæreste. Han er i gang med at finde sig selv. At han så også kan flirte, well, alle mænd, især dem med “the good looks” kan flirte og ofte kører de det på autopilot. Men ofte er der ikke noget dybde i det for dem, det er lidt som at vi andre kan sætte os op på en cykel og cykle.

  #1976
  Anonym
  Inaktiv

  Der er så meget … ja, af alt muligt .. i dig, Aries, at du kan ikke være sammen med en mand, som ikke også rummer lidt af hvert. Fx skal han være i stand til at opfordre dig til at mødes. Kan han ikke finde ud af det og behøver hjælp, så kan han da ikke omgås dig, mener jeg ikke.

  En anden ting er at formidle til en mand, at der er noget at komme efter, så manden ikke skal overvinde en frygt for at blive afvist. Det er ikke rart for ens forfængelighed at blive afvist, og alle ordentlige mennesker er forfængelige. Og det hænger ikke sådan sammen, at om en mand har rigeligt selvtillid, så er han ligeglad med afvisninger. Det kan endda være omvendt. Men du valgte at gå lige efter et svar på et konkret forslag til både ramme og indhold. Hvorfor gjorde du det?

  Om nu han havde været positiv overfor dit forslag til at mødes, så havde han samtidig formidlet om sig selv, at han er for initiativløs til selv at komme op med noget. Han er nærmest nødt til at svare negativt for at kunne bevare et positivt selvbillede. Det jo er sket før, at han har været positiv overfor dine forslag, så det kan ikke længer forklares med, at det er en forårsdag eller et andet tilfælde, at det lige er dig, der tager initiativet og ham, der svarer imødekommende.

  Det er det, jeg tænker.

  Jeg tror ligesom Salamina, at det behøver ikke at være tilfældet, at han har en kæreste. Men det kan jo godt være.

  #1981
  Zoe2
  Deltager

  Tjah…. Det virker som om han kun har et flirtegear. Et fuldt tryk – jeg vil giftes og have børn med dig – gear. Ikke underligt at de kvinder han møder på sin vej og blot vil have lidt lir med bliver skrupforvirrede. Og så syntes jeg det er malplaceret at flirte så meget med en elev i forbindelse med undervisning. Som du beskriver ham virker han sq ret mærkelig.

  #1998

  Hej

  Du starter lidt indforstået med at kalde ham “Underviseren”. Måske fordi du i den tidligere version af brevkassen på mit “gamle” site har skrevet om ham? Jeg synes, at jeg kan huske, at jeres helt særlige spil har kørt i … flere år?

  Umiddelbart vil jeg gætte på, at han har fået mere selvtillid af at få en kæreste, og at han derfor lige vover sig frem og signalerer åben bane over for dig, blot for at du skal gå i fælden og tilbyde ham en omgang af det, I er gode til – sex. Og nyde at kunne afvise dig. Måske fordi du tidligere har afvist ham. Eller gjort tingene besværlige for ham.

  Altså … en lidt payback-agtig ting.

  Og så spørger du, hvad det skulle til for? Jeg tænker igen umiddelbart – med risiko for at skyde helt ved siden af – at han jo er mand, og mange mænd tænker utroligt godt med pikken. Og at mænd som tænker skarpt med pikken og scanner effektivt med charmen af og til kan have svært ved at slå resten af følelses-apparatet til. Ja, det er i virkeligheden omvendt. At fordi man ikke rigtig kan mærke så meget andet og på mange måder er følelsesmæssigt blind, så knalder man til højre og venstre, som en blind svinger sin blindestok.

  Og spørgsmålet om hvorfor du bliver ved at hænge fast i ham rejser sig også. Hvad er det, der sættes i gang i dig? Er det din forfængelighed? At han gerne vil have dig og alligevel ikke? Og at du ikke helt kan kontrollere ham? Og endnu mere væsentligt – dine følelser omkring ham?

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2000
  Aries
  Deltager

  Tak for jeres skønne svar.

  @Martin
  . Ja hvad ser jeg i ham. Han er en følsom gut når vi er sammen. jeg har set en hel anden side af ham, virkelig modsat den der Lækre underviser der kan sit kram. hjemme hos ham er han meget genert og ydmyg. Det er store kontraster. når vi har sex, så elsker han med mig..der er ikke noget knep knep over det. Masser af intense kys berøringer, det er lige før han har tårer i øjnene. Han kigger dybt og varmt på mig. Jeg har aldrig forstået hvorfor han altid har været så nænsom i sin elskov, i stedet for bare at kneppe mig? Hvilken slags mand elsker med en kvinde man kun ser for at kneppe? Nu bruger jeg disse 2 ord for at illustrere de kontraster jeg er oppe imod.

  Kort resumé for de nye. For 1½ år siden startede jeg på et nyt studie og her kommer denne jævnaldrende underviser ind i billedet. Og Ja han er squ bare lækker, men samtidig ydmyg, men hamrende dygtig fagligt. En dag kommer han hen sætter sig ved siden af mig, vi taler lidt om det at have virksomhed ved siden af det fast job, en god og hyggelig samtale og ikke mere i det. men vi har god kemi. Jeg tænker hmnn han tænder mange ting i mig. Det udvikler sig lidt med sød og ukyldig flirt fra begges sider. En dag møder jeg ham tilfældig i byen og vi havner hjemme hos ham. F””ng god sex. Dagen derpå laver han brunch til mig, nusser og nurser mig da jeg har kæmpe tømmermænd. Derefter følger en periode på 2 måneder hvor vi ser hinanden on of og jeg bliver stang hamrende forelsket i ham. han havde dog meldt ud at han ikke var til kæresteri. privat er han sindssyg følsom kærlig og det nærmer sig tantra sex. Vi stopper med at ses da jeg ikke kan rumme det længere.Jeg er altid væk fra skolen i de perioder vi ses. Så hver gang jeg kommer tilbage på skolen fortsætter det. Men det er altid mig der sender den der skal vi ses sms, fordi han er meget genert, det har han betroet mig første gang vi sås. Vi skulle have været sammen på udflugt i sommerferien, men det var ham der aflyste og sagde vi ikke skulle ses mere, fordi han var igang med at tage sine livsværdier op til revision. Så derfor bliver jeg noget så overrasket over at han kører i 6 gear i flirteriet. jeg havde ellers holdt mig godt tilbage og kun sendt flinke smil, MEN han blev VED..jeg bider så på, og så kommer der den besked med at han har en kæreste.

  @Charlene, du er sq så sød med dine betragtninger af mig. Mange tak skønne tøz
  @Samina+Charlene. jeg har selv tænkt den syge tanke at han måske ikke har en kæreste. For han har aldrig før været så åben og ihærdig i sin flirt, men ok, han ved godt at jeg her i sommer mødte en anden mand, som jeg blev sindssyg glad for men dog ikke blev kærester med. Måske har det trikket ham. jeg ved det ikke.

  Det er ikke så tit jeg måber, men det gør jeg lige pt. jeg forstår virklig ikke det her….

  Aries

  #2013
  November
  Deltager

  Ai seriøst – han får godt nok skyld for mangt og meget, ham hr. underviser. Hvad skete der lige med ‘jeg-tester-da-lige-om-hende-der-har-prøvet-at-score-mig-i-tusind-år-stadig-er-der? Og tadadaaa… det var hun. Jeg tror han har en kæreste – men at han bare lige booster sit ego hos dig, som var du en dåse mental Red Bull. Og det er vel i grunden en meget normal adfærd? Uanset om han elsker tantrisk med dig, går ved siden af dig og smiler til dig 100.0000 gange om dagen og laver jokes, så tror jeg da efterhånden han har fået afvist dig tilpas mange gange – i en grad der vel næsten snart ikke er til at misforstå?

  Havde han villet, kunnet, haft lyst, savnet dig og jeres intens elskov – så havde han nok rykket for meget, meget lang tid siden? Han er da åbenbart ikke mere genert, end at det på magisk vis er lykkedes ham at få en kæreste… Hvorfor katten skulle manden dog lyve om det?

  #2014
  Salamina
  Deltager

  Han kan fx lyve om at han har en kæreste for at få fred for Aries.
  Det har jeg da gjort flere gange, sagt jeg havde en kæreste, selvom jeg ikke havde en.
  Men han kan altså også lyve fordi han er gået for vidt med sin testing af Aries bekræftelse.

  Jeg har fx også str. 48 i træsko foran både min hovedør og bagdør for at signalerer, at jeg bor sammen med en mand, som er 5 meter over sit skulderparti og i virkeligheden sidder bare lille mig inde i lejligheden og er skide bange for at en eller anden skulle få den sindsforvirrede tanke, at tænke jeg var en skrøbelig kærestefri kvinde uden nogen til at slå fra. Hmmm. Rimeligt gakket men det virker, tror jeg, imod uinviterede gæster.

  Men jeg er enig i, at jeg mener også en mand rykker, hvis han vil rykke.

  #2015
  November
  Deltager

  Jeg er ganske enkelt ikke enig. Hvis man har fulgt med i Aris’ roman om ham her den fuldkommen forrygende, fantastiske, smukke, intense Hr. Underviser, så har manden jo på intet tidspunkt lagt op til andet end løst samvær. Intenst måske, men løst – og rygende uforpligtende. Jeg tror endda, at han meget tidligt melder ud, at han ikke er til kæresteri (med Aries) – eller huske jeg galt? Hvad der så sker derfra, er nærmest en lang (over)fortolkning af hans signaler (eller mangel på samme). Det kan simpelthen ikke passe, at fordi manden flirter, måske har fundet en kærste og ikke er interesseret (igen, igen, igen), ja så er han automatisk fuld af løgn. Come on… find en mand som vil DIG, Aries. Og. Kom. Nu. Videre.

  #2017

  Hej

  Jeg vil bare supplere med, at han lyder super-super alfe-agtig – i modsætning til alfa-agtig. Det lader til, at hans måde at trække vejret på personligt er ved at involvere sig mega-intenst og så suge på oplevelsen gennem længere tid uden kontakt. Og han formår/evner ikke at involvere sig yderligere, fordi det kommer alt for tæt på og fremkalder for megen smerte – læs: følelse af forpligtelse og deraf følgende tab af “sig selv” og tab af integritet.

  Så derfor denne tilsyneladende slingren. Hyperfølsomhed hos en mand giver sig tit til kende på denne måde. Engleblidhed og ultra-opmærksomhed. Men ingen stabilitet i form af fast forhold og forpligtelse.

  En ALFE-han.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.