Hvad f gør jeg

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14596
  jydinden
  Deltager

  Jeg har brug for nogle vinkler på et problem.

  Jeg er blevet skilt efter 13 år for fire mdr siden. Ganske fredeligt. Vi har ingen børn sammen men mine to voksne har givet os tre børnebørn . 7-8 og 2 år.

  Min eks har været meget farfar. Der er ingen der er sure, begge har ringet til ham. Til den ene har han ringet og sagt at han vil invitere på kaffe men har intet gjort. Han har ikke set dem siden vi gik fra hinanden i januar.

  Jeg har sagt til ham og til børn at jeg ikke vil være den der står med ansvaret for relationen, det må han selv være ansvarlig for og der sker ikke en skid.

  Vi har haft en diskussion om emnet hvor de han siger er at han venter på deres udspil men det har de jo for pokker givet , bolden er i hans afdeling og han trækker lidt offerkortet. Der kom intet ud af den snak.

  Han kommer her i mit hjem et par gange da der er udfordringer økonomisk vi skal udrede og jeg vil gerne at tingene går mindeligt . Men det giver så et problem hvis børnebørnene er her når han dukker op ? For hvis han dybest set ikke vil bevare relationen skal de jo igang med at lære at sådan er det.

  Jeg havde en ide om at vi måske kunne få noget der lignede et venskab men det gør denne problematik umulig.

  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre straffe ham og Line up at han ikke skal komme her mere. Det løser bare ikke problemet i og med alle parter bor i en lille by og han har slået sig ned 100 meter fra yngste søn .

  Nogen input ?

  #14597
  Tanken
  Deltager

  Du bliver efter min mening nød til at trække dig helt ud af den snak. Det er ikke dit bord. Det her handler om nogle andre parter end dig. Du har været deres fælles omdrejningspunkt engang, men det er du ikke mere, og derfor må de finde deres vej uden dig. Du skal ikke fixe det.

  At din ex vælger at indtage offerrollen – det er hans problem. At dine børn vælger at opgive kontakt efter et forsøg – det er deres problem. Selv om du på sidelinjen har en mening om hvad der kunne/burde gøres, så bliver du nød til at sidde på dine hænder og holde tand for tunge.

  Som jeg læser det, så er du lidt irriteret på din ex fordi han ikke tager sig sammen og kontakter børn/børnebørn. Måske er manden i en krise over at hans ægteskab er opløst, måske er han blevet smerteligt erindret over at han ikke ”selv” har nogen børn og må ”låne” dine. Måske, måske, måske, men uanset hvad – så er det ikke dit bord. Det er noget de selv må finde ud af.

  #14598
  jydinden
  Deltager

  Det er også det jeg hælder til rart at få ord på – det er rigtigt jeg har været omdrejningspunktet nu må det selv finde vejen . Og han har voksne børn selv men det er en helt anden historie. Tak for rådet.

  #14599
  Aries
  Deltager

  I Danmark findes 37 forskellige familieformer.
  Heraf er Cola familien hyppigt præsenteret- Couples living apart. Er tiden ikke løbet fra Bysladderens magt? Jeg er fuldstændig enig med Tanken. Du har ingen mandater i det her, overhovedet ikke. Mennesker har brug for tid til at komme sig. Mennesker søger hinanden når de savner. Det er da ikke dit bord. Og Hvorfor har du lyst til at anvende magt og Trusler?.

  Vi bor i en lille by? Hvad helvede har det med sagen at gøre? Vi lever i anno 2016, du kan umuligt ligge under for den evt. bysladder? Umuligt, det må være umuligt. Du kan jo bruge det konstruktivt og vise den lille by, hvordan man også kan gøre det, når en sammenbragt familie er i opbrud.

  Bevar den nuværende gode kontakt. Børn har en indbygget shitdetektor , de er heller ikke så krævende, som mange voksne går og bilder sig ind. Børn modtager hellere lidt og sparsomt ægte kontakt, end meget påtaget/tvunget kontakt. 🙂

  Aries

  #14600
  jydinden
  Deltager

  Aries du har ikke læst mit indlæg ordentligt. Det har intet med bysladder at gøre. Det der ligger iden er at han vil sansynligvis rende ind i børnebørnene når de er ved deres far. Hvilket jeg syntes er træls i og med han er passiv. Men jeg er enig det må deres forældre løse og ham selv. Man kan jo ikke tvinge mennesker i den form man syntes de skal være i.

  #14601
  Zoe2
  Deltager

  Jeg læste ingen steder, at Jydinden frygtede landsbysladder?
  Men det at bo i en lille by, hvor man jævnligt kan støde ind i hinanden, kan give nogle akavede situationer, hvis man ikke længere er på talefod.

  #14605
  Aries
  Deltager

  Godt du ikke ligger under for en evt. sladder. Ja, ofte løser ting sig bedst, når man netop ikke prøver at figurere det hele på plads. I taler sammen og det er den bedste gevinst, især for børnene. 🙂 Og så er der blot det tilbage at du skal vende fokus på dig selv og dit nye liv. Her kan du forsøge at konstruere det så lækkert som muligt og det helt uden indblanding fra andre- 🙂

  Aries

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.