Hvad er nu det???

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 37 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4362
  Annabell
  Deltager

  Hej.

  Efter mit brudte forhold er jeg begyndt at date en rigtig, rigtig dejlig mand. Vi har nu mødtes 5 gange, spist dejlige middage, været på bytur og gallerier mv, og vi HYGGER os. Hver morgen dumper der en godmorgen SMS ind, jeg hører fra ham i løbet af dagen og der er altid et godnat også,

  Men noget undrer mig. Der sker ikke mere, vi har ikke holdt i hånd eller kysset, end ikke på kinden. Det er jeg ikke vandt til. Han er 12 år ældre end jeg, hvilket jeg ikke ser som et problem overhovedet, men jeg undrer mig over der intet sker. Han har på et tidspunkt givet udtryk for at hans erfaring siger ham at går det for hurtigt, går det også hurtigt forbi, så måske skal jeg se det som noget positivt, men jeg er altså begyndt at få følelser og savner lidt mere. Det ville jeg dog aldrig sige.

  Han er midt i 50’erne – måske er han bare mere moden? :o)

  Hvad gør jeg? Skal jeg overhovedet gøre noget? Jeg kan jo også bare nyde det gode der er og afvente, men jeg kommer altså lidt i tvivl om hvorvidt han er oprigtigt interesseret.

  Kh

  Annabell

  #4363
  Annabell
  Deltager

  Og så lige idag kommer der for første gang i de uger vi har kendt hinanden ingen godmorgen SMS.

  #4369
  Sanne2
  Deltager

  Har du hørt noget i løbet af dagen ?

  #4370
  Annabell
  Deltager

  Hej Sanne2

  Ja det har jeg, han var kommer lidt baglæns ud af sengen og havde haft en træls start på dagen. Han har også skrevet her til aften at han til besøg af en kammerat, men ville skrive/ringe bagefter.

  Alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds, jeg undrer mig bare over at tingene går SÅ langsomt, da der er kemi

  #4371
  Annabell
  Deltager

  Jeg føler det måske er et luksusoroblem, jeg undrer mig bare fordi jeg ikke har været ude for en så langsom start. Vi hygger os vildt sammen, men som sagt ingen kys eller kram, og der står heller aldrig i SMS erne at han fx synes jeg er dejlig eller noget tilsvarende.

  #4380

  Hej Annabell

  Jeg synes også, at det lyder lidt for defensivt. Det er da rigtig nok, at går det for hurtigt, går det for hurtigt. Men for langsomt er jo også … for langsomt.

  Lad os håbe, at han er en tiger i sengen og kysser som en græsk gud, når I først kommer i gang. Hvis han også er bessefar i kameluldstøfler, når I bliver intime, så bliver det hele da lidt for lidenskabsløst.

  Følg din mavefornemmelse. Glæd dig over alt det positive. Vær opmærksom på alt det, du undres over. Måske bliver du positivt overrasket. Måske vokser din undren til en manglende interesse.

  Det vil helt sikker vise sig. Og hvis ikke, kan du jo altid falde i søvn og glemme at besvare hans SMS-beskeder.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4384
  Tintin
  Deltager

  Hvorfor ikke se på alt det positive?

  Hvorfor ikke tage hans hånd og kysse ham?

  Hvis han er perfekt, så kan du vel åbne ballet og byde ham op til dans.
  Måske danser han med. Måske tager han styring.

  Så kan du efterfølgende mærke efter i din mave.

  #4394
  Annabell
  Deltager

  Hej Tintin

  Jeg har selvfølgelig forsøgt med små skridt, men det er der ikke kommet så meget ud af. Endnu. Jeg tænker jeg vil lytte til mig selv og Martins vise ord, og som du skriver glæde mig over de dejlige ting.

  Hvis ikke andet får jeg dagens vejrudsigt hver morgen når han sender en morgenhilsen;)

  Vi mødes imorgen igen, og så må vi se om det bliver bedre;0)

  #4412
  Annabell
  Deltager

  Hej igen.

  Så havde vi endnu en skøn aften. Jeg nyder virkelig hans selskab, og jeg bliver mere og mere forelsket. Efter en del champagne spurgte jeg forsigtigt indtil hvor vi var på vej hen, og spurgte også lidt ind til hans følelser. Han sagde han var meget tiltrukket af mig, og at han rigtig godt kunne lide mig, men tiden måtte vise hvor det bar hen. Han bekymrer sig lidt for om han er for gammel til mig, 12 års forskel. Han forklarede at han har brug for meget tid, både til hans job og hans hobby. Med 3 forliste forhold indenfor det sidste år har han lært, at det måske bliver svært at finde hende der kan klare det. Han gør sig åbenbart mange tanker, og jeg tror simpelthen han ønsker at vide hvem jeg er, og hvad jeg står for før han ønsker at tage et skridt videre. Og det finder jeg aldeles sympatisk. Jeg endte dog med at gå hen og kysse ham, han kyssede da med, men med tilbageholdenhed.

  Gennem hans hobby har han et arrangement der kører de næste 3 dage, og da jeg talte kort med ham i morges var han stresset og lidt kort for hovedet. Jeg sendte ham efterfølgende en SMS og ønskede ham en dejlig weekend og bad ham passe på sig selv. Nu tænker jeg så at give ham fred til at hygge sig, og skal der være kontakt skal den komme fra ham.

  Hvad tænker I?

  #4432
  Annabell
  Deltager

  Så var arrangementet slut og vi aftalte igår at mødes til aften idag. Sidst på dagen kom en SMS om at han var træt, at der var meget oprydning og ting han lige skulle have styr på før han kunne slappe af. Jeg ringede ham op og sagde at det da var helt ok. Så begyndte han at væve i det og sagde at han da også kunne hente mig, blot han lige måtte lave de ting han skulle. Jeg sagde om ikke det var bedre han fik gjort sine ting, og så kunne vi ses en anden dag. Det var måske bedst sagde han, men foreslog så at jeg – hvis jeg havde lyst – kunne tage med på en køretur en times tid, han skulle lige ud og hente noget og så kunne vi da sludre undervejs. Det sagde jeg ja til. Han hentede mig og vi småsludrede undervejs om vind og vejr. Der var Inter knus eller det mindste kærtegn. Da vi kører tilbage drejer han alligevel af ud mod ham selv, og jeg spørger hvor han vil hen, om ikke jeg skulle hjem. Han spørger om han da bare skal sætte mig af og jeg siger jeg kan se og mærke han er træt og stresset, og at ingen af os rigtig vil få noget godt ud af i aften. Han giver mig ret, og jeg tror han bliver lidt lettet. Jeg spørger hvorfor han ville have mig med hjem, om det var sf høflighed fordi vi havde haft en aftale. “Jeg er en høflig mand svarer han”. Jeg siger at vi lige skal have slået fast at han ikke skal gøre ting han ikke orker eller har lyst til af høflighed, at jeg ikke ønsker at nogen er sammen med mig af høflighed, og at jeg godt kan finde ud af at vi ændrer en aftale og lave andet i stedet. Han siger det er dejligt. Da han sætter mig af er der stadig intet knus eller kærtegn, vi siger blot farvel.

  Jeg er SÅ forvirret. Vi har de dejligste aftener (som dog ikke udvikler dig), og alligevel kan jeg slet ikke finde rundt i hvad ham her vil med os/mig. Sex er det jo ikke engang :0/

  Mærkeligt nok bliver jeg alligevel mere og mere tiltrukket, og jeg tænker at jeg nok skal passe lidt på, det kan måske blive vanskeligt.

  Lige nu ved jeg hverken ud eller ind….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 37 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.