Hvad er min position?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 55 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8854
  Tena
  Deltager

  Jeg havde en anden date med en fyr i går – Vi snakkede godt – det var privat hos mig og det endte med lange kys og sex, selvom jeg egentlig godt ville have ventet.
  Han ville ikke overnatte og tog hjem kl 12. Han havde nogle vigtige ting på programmet i dag som han sagde.
  Nu spørger jeg jer:
  1. har jeg været for hurtig med sex?
  2. hvornår hører han senest af sig, hvis han stadig er interesseret?
  3. er der gode chancer for at jeg ikke hører fra ham igen?
  4. Skal jeg lade ham tage kontakt?

  Hvad er jeres erfaringer med sex forholdsvis hurtigt med en date?
  Hvordan er fyrenes respons/efterspil el mangel på samme efterfølgende?

  #8859
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes at alt afhænger af hvilke rammer i begge kan komme til enighed om der er for jeres relation- og så er det så individuelt. Det lyder lidt som om en forventningsafstemning snart skal gøres- i hvert fald bare en midlertidig, for det er nok for tidligt at sætte fingeren på hvad I er og hvordan spillereglerne er.

  #8860
  lillehjerte
  Deltager

  .. og fedt at høre at du har haft en god date Tena 🙂

  #8861
  Tena
  Deltager

  Du svarede ikke på spørgsmål 2?

  #8862
  Tintin
  Deltager

  1. Man kan ikke være for hurtig. Men venter man længe, så falder mange af at de useriøs fra, od du har tid til at lære personen at kende.

  2. Max 1 uge

  3. Ja

  4. Ja/Nej.

  Tena mit råd til dig er at se ind i mandens øjne og vurdere hans handlinger. Så burde du ikke være i tvivl.

  Er du generelt i tvivl med mand, så vil jeg råde dig til LAAAAANGE datingforløb hvor du lærer personen at kende – og omvendt. Jeg taler om måneder, hvor I kun kysser. Ikke noget med sex eller føle sig frem. Som pige vil jeg fokusere på, om fyren er vild med mit selskab!!!!!!! DVS mødes flere gange pr uge. Kan i nyde en cafe og andre gange har han eller du planlagt en aktivitet. Biffen, museum, køre gokart etc. Du kan mærke efter, om han er, som du vil have ham.

  Man ved godt om en fyr er vild men en piges selskab. Er fyren go’ og vild med pigen, så bruger han nemt måneder på at kurtisere.

  Playerne mister interesse. De vil have fisse, men gider ikke og løbe rundt som bedste venner.

  Mår du går i seng med manden efter kort bekendtskab, så har du svært ved at vurdere ham. han kan være vild med dig, eller han kan alene være ude på en tur i høet. Du kender ikke hans karakter. Kort sagt er det hvad det er – ingen ting.

  #8872
  Tena
  Deltager

  Vores første møde var fantastisk – god kontakt.
  Han var totalt gentleman og meget på.
  I de efterfølgende 14 dage har han skrevet sms ca. hver anden dag og holdt mig varm. Han har også sendt billeder af sin nøgne overkrop –
  flot fyr – og han har ikke lagt skjult på sin lyst til mig.
  Lysten har været gensidigt. Men måske er han player og når byttet er nedlagt bliver det uinteressant….??
  Jeg er ikke over-panisk hooked – men trænger til en stabil kontakt ovenpå den sidste on and off skrækhistorie med ex.

  Jeg venter max en uge – så sletter jeg hans nummer.
  Nogen der vil dele deres erfaringer?

  #8873
  chokoladefro
  Deltager

  Hej Tena,

  Har du slet ikke hørt fra ham siden i går midnat? Altså har du ingen sms modtaget med tak for en dejlig aften?

  Jeg venter normalt minimum 5 dates (ca og som jeg husker det) med at have sex. For at finde ud af, hvad fyren er for en og for at fornemme om han er reelt interesseret. Jeg forsøger at holde de første dates ude i byen – da min erfaring er, at det hurtigt bliver fysisk, når man ses privat.. Om det at I havde sex på anden date – reelt har en betydning for om I får et forhold -det ved jeg simpelthen ikke. Det burde det jo ikke.

  Jeg synes ikke du skal gøre noget… jeg synes du skal vente og se om han tager kontakt og siger tak for en dejlig aften.. Hvis ikke så er han en fuser… og jeg mener, at en uge er alt for lang tid… Han bør kontakte dig i dag eller morgen og sige tak for en dejlig aften.

  #8874
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg vil lige tilføje – at jeg var på date privat hos en fyr i en anden by for nogle uger siden. Han inviterede hjem privat til middag (hvilket jeg normalt ikke gør).. Jeg tror han havde forventet sex. Jeg kunne mærke, at han var overrasket over, at jeg ikke drak mere end et glas vi og ikke ville sove der. Manden selv fik en del at drikke (hvilket jeg undrede mig over).. og kyssede også på mig.. men jeg stoppede, at det udviklede sig og er glad for jeg ikke havde drukket (for man mister sin sunde fornuft).
  Han er pt ude at rejse og vi skal ses om nogle uger… Så der er langt mellem første og anden date. Jeg har kun hørt fra ham 1 gang på sin rejse.. og ved han er online på dating siden… så jeg er påpasselig, når vi ses igen.

  Det er så utroligt svært i begyndelsen af dating fasen at vide hvad der er op og ned. Jeg læste en artikel for nogle dage siden, at mænd ser meget anderledes på dating end kvinder. Kvinder er hurtigt langt fremme i at tænke forhold… Mens mændene bare hygger sig.. Tror også en del mænd (og måske kvinder) har en del kørende sideløbende indtil de endelig beslutter sig for, hvem de vil satse på… Det er gået op for mig.

  En tidliger kæreste fortalte mig, at han efter vores 3 date havde droppet andre kontakter, da han så vidste (da jeg inviterede privat på 4 date),,, at så måtte jeg være interesseret… og jeg hrar hørt noget tilsvarende fra andre…

  #8875
  chokoladefro
  Deltager

  Fordelen for mig eget vedkommende med at vente med sex er – at jeg ikke involverer mig følelsesmæssigt så meget – gør mig ikke så sårbar. Dvs jeg kan også vurdere ham mere objektivt.. Når jeg først har været seksuelt sammen med manden, så forelsker og knytter jeg mig mere og så overhører jeg alle alarmsignaler… Jeg synes jeg bedre kan vurdere ham, når det er “platonisk”..

  Synes ikke du skal hamre dig oven i hovedet med, at I havde sex. Sket er sket. Jeg blev overrasket over at kysse løs med manden. Havde slet ikke det i tankerne inden… men er også blevet klar over, hvor utroligt nemt det er at blive intime, når man mødes privat. Men ikke nemt når man bor langt fra hinanden, så er stævnemøderne sjældnere og længere.

  #8876
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes så det, at han sender billeder af sin nøgne overkrop signalere sex og manglende seriøsitet. ..

  Har en veninde som sex dater… og de sender nøgenbilleder til hinanden inden.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 55 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.