Hvad betyder et kys

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13065
  Tusindfryd
  Deltager

  Jeg forstår ikke, hvordan man kan kysse og have sex med en, man ikke føler noget for. Måske fordi jeg er kvinde. Er der nogen der venligst kan forklare mig, hvordan det hænger sammen ? jeg synes det er følelseskoldt og uærligt, at kysse og være intim, hvis man ikke føler noget for den man er sammen med.

  #13066
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad mener du ? Har du kysset en du ikke kan lide …eller?

  Hvis jeg forstår dig rigtigt, så vil jeg kalde det begær…..Jeg kendte heller ikke min elsker den første gang, men jeg var voldsom tiltrukket af ham – sexuelt tiltrukket – og så var det overhovedet ikke et problem med kys og sex.
  Lyst og begær – Men er den der ikke, så kunne jeg ikke drømme om at have sex eller kysse med ham.

  #13067
  Tusindfryd
  Deltager

  Jeg har mødt en mand, som jeg har set en del igennem de sidste par måneder. Vi hygger os sammen, taler godt sammen og har god sex. Han er meget sød og opmærksom og rører ved mig, krammer mig meget. Da jeg spurgte ham om han så os som kærester, sagde han nej, men at han så mig som en god veninde. Jeg føler mig sådan misbrugt og forstår ikke, hvordan jeg kunne tage sådan fejl af et menneske og forstår slet ikke, hvorfor han kysser mig, når han alligevel ikke ønsker et forhold.Er det normalt ? Jeg tør snart ikke date en mand igen.

  #13068
  Eva Marie
  Deltager

  Han har vist udnyttet dig:(
  Det skal være klar for begge parter hvad man vil med hinanden inden man har sex – det er min mening. Man har ikke sex med sin “gode veninde” – Det har man med sin kæreste, kone eller elskerinde…
  Ikke en særlig rar situation for dig at stå i – Tror jeg vil droppe ham, hvis det er en kæreste du søger. Find en anden, der er masser af søde fyre derude, så frygt ikke for at date igen – det ville være synd og skam – Det skal han jo ikke ødelægge for dig.

  #13073
  lillehjerte
  Deltager

  Vi lever i en tid hvor det normale forhold er i opbrud. Kvinder er mere selvstændige og uafhængige end nogensinde og jeg tror at mænd har fundet ud af at det vil de også være. De vil gerne åbne forhold/relationer dvs have flere elskerinder de kan veksle med. Det kommer bag på rigtig mange af os kvinder, når de ikke har bragt det op før eller man ikke har regnet ud hvad man kan forvente af dem. Jeg tror ikke det er bevidst fra hans side at såre dig, men resultatet er at du føler dig brugt, fordi han måske ikke er sammen med dig som den han har udvalgt, men fordi han hygger sig med dig. Men det er sårende, hvis man fx har kunne nå at mærke drømme og foventninger folde sig ud, uden at manden har sagt noget eller bare har kørt med på vognen, hvis formålet var at blive tilfredsstillet. Det næste du nok skal finde ud af, er om han beskytter sig tilstrækkeligt, hvis ikke han allerede bruger kondom med dig.

  #13075
  Tusindfryd
  Deltager

  Han siger, at han ikke ønsker at være i et fast forhold og at han ikke har elskerinder eller er sammen med andre end mig. Han kontakter mig næsten dagligt og vi har været sammen hver weekend, så ved snart ikke,hvornår han skulle få tid til, at se en anden. Jeg ved han har været i et længere varende forhold, hvor hun gjorde det forbi og måske derfor, han ikke vil i et forhold igen. Jeg forstår jo bare ikke, hvordan man kan have sex og kysse med en, og påstå man ikke har følelser. Det kan man så åbenbart godt, kan jeg høre her og det er nok bare mig der er lidt “gammeldags”.

  #13077
  hexia D trix
  Deltager

  Du er dig og det er helt perfekt 😉 Hvad betyder det for dig at være “kærester” som du ikke får i det forhold du beskriver, det lyder ret kæresteagtigt i mine ører.

  Ser du det fra den positive vinkel er der visse fordele i at han ikke er din kæreste, der er ingen forpligtigelser for dig, har du travlt med at påtage dig dem? eller handler det mere om at du oplever at det er en anerkendelse af dig, at han betegner dig som “kæreste”

  Hvilke erfaringer har han med at være “kærester”?

  I har materiale til en del samtaler, der måske skaber grundlaget for at blive kærester på sigt 😉

  #13087
  Tusindfryd
  Deltager

  Det er jo lige præcis det, at jeg føler vi har et kæresteagtigt forhold, hvofor så ikke erkende det ? men, det vil han ikke. Jo, han har skam erfaring med, at være kæreste, da han har været i et længere forhold med sin x. Lige nu er han jo ikke forpligtet og han kan være sammen med de piger han ønsker, hvis vi er er enige om at være kærester, ved jeg at han ikke boller udenom… Ok, nu lyder jeg virkelig gammeldags….men, svært at forklare…

  #13088
  hexia D trix
  Deltager

  Er du bange for at han har forhold til andre/sex med andre?

  #13089
  Tusindfryd
  Deltager

  Ja, det er lige det jeg er bange for. Men, ved jo godt der ikke findes nogen garantier her i livet og selv en gift mand, kan jo have et forhold til andre…..Jeg må vist bare nyde det vi har sammen og tage det stille og roligt. Har trods alt kun kendt manden i kort tid 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.