Hvad betyder det??? Er han utroligt storsindet eller helt ligeglad?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7493
  alli
  Deltager

  Hvad betyder det når en mand siger, at han ikke ser/dater end mig, men at det er op til mig hvad jeg vil?

  Er han bare utroligt ligeglad, er det en test af mig, eller bare en mand der ved hvad han vil og ikke vil?

  Baggrundsinfo:
  Vi har set hinanden et par måneder, ret tidligt sagde han at han kun dater en person ad gangen. For nyligt har vi haft lidt problemer, hvor jeg følte mig nedprioriteret og jeg derfor endte forholdet med ham. Han havde ikke set den komme, han var glad og tilfreds med hvor vi var, men gjorde ikke den store modstand, og sagde at hvis det var sådan jeg havde det, var det det rigtige ikke at ses mere, for han kan ikke give mere end han gør nu. Jeg fortrød dagen efter – det var lidt umodent af mig at stille et ultimatum op i stedet for at snakke om det som voksne mennesker – og vi har ikke rigtigt fået talt ud, udover ovenstående.

  #7494
  Apple
  Deltager

  Kan du ikke fortælle lidt mere om, hvad der gjorde, at du følte dig nedprioriteret? Hvor ofte ses I? Hvilke andre forpligtelser har I? Det mener jeg må være vigtigt for at kunne kommentere…
  Apple

  #7495
  alli
  Deltager

  Jo, det er nok også ret vigtigt for historien.

  Han har et krævende job, laver frivilligt arbejde uden for arbejdstiden, er meget social og rejser meget rundt og besøger venner i Europa. Jeg tror bare jeg har haft (for) høje forventninger til, at han skulle prioritere mig over fx at bruge en hel weekend på, at tage til Barcelona og se hans venner.

  Vi har set hinanden ca. 2 gange om ugen, og han har været god til, at passe mig ind i hans skema, foreslå at gå ud og lave noget sammen, osv. Så var der en enkelt uge hvor jeg ikke så ham eller hørte fra ham, og han fik besøg af en veninde hele weekenden uden at tage initiativ til, at jeg skulle møde hende. Det gjorde at jeg kom i tvivl om hans følelser. Før i tiden skrev vi også sammen næsten hver dag, men kontakten har været nedadgående det sidste stykke tid. Han har sagt, at han synes det er naturligt, at kontakten settler på et andet niveau når man er ovre den første ‘lyserøde’ tid sammen og at han nogle gange har så travlt at han ikke tænker på mig, dvs. derfor hører jeg nogle gange ikke fra ham.

  #7499
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis I har været sammen 2 x ugen i gennemsnit vil jeg mene at det er temmelig godt gået. Men jeg kan godt forstå din usikkerhed når han har en veninde på besøg og du ikke hører fra ham selvom du giver lyd fra dig.
  Selvom han ikke dater mere end en kan det jo godt være han “ser” mere end en?
  eller hvad ? er der ikke en forskel på om man sige man ses med en eller dater en? Hvis fyren f.eks er polygam kan det være han måske definerer dating anderledes?

  #7507
  Tintin
  Deltager

  Storsindet? Jeg forstår ikke hvad du mener med storsindet.

  Hvis jeg kun har daten en pige nogle få måneder, og hun slår op, så vil jeg ikke kæmpe! Jeg vil antage at det er velovervejet. Man kaster ikke atombomben uden at alle andre løsninger er forsøgt.

  Hvis han ikke har mere at give end det han har givet – ja så er det op til dig, om det er nok. Ganske som han siger!

  Jeg er ikke storsind, tests eller mangel på interesse i hans udsagn. Jeg ser blot en afklaret mand, som ved hvad han vil, og respekterer din beslutning.

  Om de 2 gange om ugen er udtryk for travlhed eller manglede interesse kan jeg ikke vurdere. Men det er tydeligvis en forudsætning.

  Du må vurdere i jeres omgang om han elsker dig, og om du ønsker mere samliv.

  #7518
  alli
  Deltager

  Tak for svarene.

  Efter jeg endte det og ombestemte mig har han trukket sig mere og har slet ikke kontaktet mig på eget initiativ.

  Jeg kan ikke vurdere om det er pga. manglende interesse eller fordi jeg endte det på en måde han slet ikke havde set komme og derfor nu er på vagt.

  Så hvad gør man så? Jeg kan enten bare være afventede og måske det så løber ud i sandet, eller jeg kan vise interesse og initiativ fordi det nu engang var mig der trak mig.

  #7541
  Sanne2
  Deltager

  Ingen af delene synes jeg. Det jeg synes du skal gøre er at kontakte ham, helst ringe ham op og fortælle hvad du tænker om situationen og spørge ham åbent og ærligt hvor han er med jer. Du har afsluttet forholdet, det er absolut et turn off for modparten. Det koster formentlig på lysten, følelserne osv..
  Jeg synes ud fra jeres kommende samtale/ dialog , må du overveje om du skal videre med det forhold. Du kan skive en mail til ham, hvis ikke du er klar til en samtale.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.