Hvad… Afklaret?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6366
  Tena
  Deltager

  Nu må jeg altså spørge om noget.
  Jeg er begyndt at date igen og ordet “afklaret” er der mange der bruger i flæng.
  Enten at de søger en afklaret.
  Eller at de er selv er afklarede..
  Men de færreste virker afklarede ved nærmere eftersyn, der er altid nogle pludselige hængepartier eller løse ender, enten med sig selv eller en anden eller andre.. når man dater en fyr.
  Hvornår kan man egentlig tillade sig at kalde sig afklaret?
  Og hvad vil det egentlig sige???
  Man kan også hurtigt bevæge sig ind i en ny uafklarethed med en ny date..
  Kan uafklarethed være en god tilstand?
  De fleste herinde virker også uafklarede….

  #6367
  Tintin
  Deltager

  @Tena

  Jeg er helt enig med dig – og i hvad jeg opfatter som din implicitte definition!

  Afklaret betyder for mig, at man er fri af fortiden, og ved hvad man vil i fremtiden. Du opdager meget hurtigt, om folk er netop dette.

  Meeeeeeen jeg mener, at definitionen ALENE giver mening, hvis du anvender den i relation til dig selv. Altså: Er du afklaret? Ønsker du kun en mand, som er “afklaret” jvf. din definition?
  Efter min mening kan du alene “registrere” hvad andre mennesker siger og gør. Du må bedømme dem på netop dette!
  I den udstrækning, at “de” afviger fra det du søger, så skal du hurtigt videre. Det giver ingen mening at forsøge at “forstå” folk handlinger eller deres udsagn. Nogen kan være lystløgnere. Nogen ved ikke bedre. Nogen forsøger desperat at komme videre eller få nærhed. Etc. Der er et uendelig antal muligheder.

  Jeg forstår til fulde din frustration. Men den er imo i tråd med den frustration som man kan føle ved frustrationen over utroskab, løgne etc. Det handler ultimativt om at finde en soulmate. Indtil man har fundet soulmaten, må man blot hurtigt detektere om personen “DUR” eller “DUR IKKE”!

  Så SKRIG din frustration ud, og kom hurtigt videre!
  Du skal kysse en maaaaasse frøer inden du finder din prins, men når du gør så skal du påskynde ham, og hvor få prinser der er i denne verden 🙂

  #6369
  Tintin
  Deltager

  PS! Jeg har selv det problem, at jeg godtroende tror på det som folk fortæller mig, men mindre jeg har de analytiske briller på. Så hvis jeg hører “afklaret”, så tænker jeg afklaret. Hvis jeg høre “elsker”, så tænker jeg elsker. Men fejlen er jo den, at jeg tænker mig selv ind i det, fordi jeg forbinder deres ord med hvad jeg ligger i selv samme ord.
  Er diskrepansen for stor mellem hvad JEG mener må være åbenlyst gældende og pigens handlinger og udsagn, så er jeg videre.

  Derfor er min udfordring vel den, at man skal både være analytisk, og samtidig beholde sin impulsivitet, nærvær og lyst til blot at kaste sig ud i livet uden fordomme 🙂

  #6373
  Aries
  Deltager

  @Tintin Det var dog et dejligt ærligt indlæg. Jeg er meget som du. Jeg behøver ikke at forestille mig en masse. Jeg ser det ikke som et problem, men en udsøgt kvalitet, at vi ikke er blevet så fucked up, af løgne, bedrag, uafklarethed, søllethed, dobbeltløb, satsning på samtlige heste i darbyet, at vi stadig kan gå ind til disse mennesker, med åbent roligt og ærligt sindog i bedste tro. Sådan er jeg også. Og uanset hvor mangle kegler jeg kommer til at møde, vil jeg møde hvert enkelt menneske med åbent sind. Jeg kan jo ikke scanne deres hjerne. Det tager tid, at finde ud af deres intentioner 🙂

  Håbløs optimist er jeg, og det er skønt 🙂 Jeg er så lykkelig fri for at gøre mig alle mulige lede tanker om falskhed og løgne 🙂

  Aries

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.