Hva tenker han?

 • Dette emne har 10 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af Beth.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7056
  Outsider
  Deltager

  En voksen mann kjører bil i en time, med sitt barnebarn (gutt 13 år) i baksetet.En mann sitter i det andre forsetet. Mannen som kjører(og er morfar)snakker nedsettende om sin datter på hele turen.Han banner og kritiserer henne til sidemannen i mer enn en time, mens hennes sønn sitter i baksetet og hører på. Hva er det som får en voksen mann til å gjøre dette mot sitt barnebarn som han er glad i?

  #7058
  Beth
  Deltager

  Kære outsider

  hvordan ved du hvad der skete på denne biltur ?

  var du tilstede i bilen ?

  Det har stor betydning for situationen, især din interesse i det skete.

  Knus
  Beth

  #7060
  Outsider
  Deltager

  Jeg var ikke til stede i bilen,men det er min familie.Jeg vet hva som skjedde i bilen fordi sidemannen,som er mye yngre enn sjåføren,hadde fortalt det til sin far.Sidemannen hadde ikke klart å si noe da de kjørte, men han var rystet,og sa i ettertid at han var bare glad han slapp å være med på returen, for han orket ikke høre på det mer.

  #7061
  Outsider
  Deltager

  Barnebarnet som er glad i sin mor, og ser opp til sin morfar hadde det vondt i ettertid.

  #7063
  Beth
  Deltager

  Hej igen

  Da det er noget du har fået fortalt kan du jo dårligt selv påtale for din mand. Barnet evt. sammen med sin mor, sidemanden og hans far, de kunne jo fortælle din mand at de ikke brød sig om det og at han gjorde sit barnebarn ondt. Hvis din mand skal have en chance for at rette sig må de involverede fortælle ham hvordan hans ord virkede på dem.

  Din mand viste ubetænksomhed og mangel på omtanke. Men det kommer jo ikke som noget chock for dig vel ?

  Hvordan går det med at få besluttet om du vil tilbringe resten af livet med din mand ?

  Knus
  Beth

  #7065
  Outsider
  Deltager

  Takk for svar Beth.Jeg forstår hva du mener, og er enig.Nei, det kommer ikke som noe sjokk på meg. Jeg har vert hos min lege, som har henvist meg til psykolog.Jeg har blitt manipulert og krenket i så mange år at jeg nå føler en stor tomhet,er trøtt av å kjempe og ikke glad.

  #7067
  sissi
  Deltager

  Det kan godt være du ikke var til stede i bilen, men du har så hørt det gennem sidemanden.

  Da ville jeg konfronterer min mand med min viden, og spørge hvad i alverden han bilder sig ind, at bagtale sin datter??!! Det uanset hvem der var tilstede i bilen, om det var barnebarn (frygteligt) eller andre.

  Men måske dit barnebarn har fortalt det til sin mor – og mon ikke hun konfrontere sin far?

  En dreng på 13 år skal ikke gå med den viden uden en voksen blander sig.

  #7069
  Outsider
  Deltager

  Mitt barnebarn har ikke fortalt dette til sin mor.Det skjedde for 3 mndr.siden, men jeg fikk vite det i går av sidemannens far.

  #7070
  lillehjerte
  Deltager

  sidemanden og dennes far ved nu hvor ubehagelig din mand er(+ dit 13årige barnebarn). Du vil have noget forståelse fra dem når du er klar til at gå fra din mand. Var det ikke forståelsen fra andre du var nervøs for ikke ville være nok tilstede, hvis du går fra din mand?

  #7076
  Beth
  Deltager

  Hej

  Jeg kom til at tænke på min mor som nu er i firserne. Hun har klaret at tyranere hele familien og ve den der modsagde hende. Det var der så ingen der gjorde. Den dag i dag vil hun ikke se mig fordi jeg for ca. 15 år siden fravalgte den religion hun opdrog mig i, som hun siger: ” du bryder dig jo ikke om det der er kært for mig ” Ikke et øjeblik falder det hende ind at hun kunne lade mig have mine egne interesser eller måske være nysgerrig på mig, nej. Både jeg og min søster giftede os med mænd hun ikke kunne lide – derfor kunne hun kun lide de børnebørn som lignede hendes del af familien. osv og så videre. Pointen er at ingen har kunne trænge igennem til hende så hun kunne overveje at ændre sig. Jeg er ikke sur på hende kun trist for jeg ville gerne være sammen med hende da jeg forstår at hun er formet af en hård opvækst og sikkert aldrig ændrer sig.

  Og her kommer min pointe . Mennesker som ,måske også din mand, i den grad opfatter deres egne meninger som gode og rigtige kan ikke se eller har aldrig lært at enhver sag har to eller flere sider. Hvad skal der til før de opfatter det ?

  Hvis du tror du kan få ham til at ændre sig er jeg bange for du kommer til at spilde god tid og gode kræfter som kunne være brugt på at du selv får det godt og at hver dag igen er en glæde og en ny oplevelse for sådan kan livet være.

  Knus
  Beth

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.