Hurtig hjælp søges..er desperado..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3812
  Aries
  Deltager

  Hej Alle.

  Flere af Jer herinde kender til mit lille Intermezzo med en underviser på mit studie for 1 år siden. Men kort fortalt, så jeg min underviser privat havde sex med ham on off igennem 6 måneder. Siden har vi ikke set hinanden. Han sluttede det sidste sommer.
  Det der er sket sidenhen er, at han er blevet min klasselærer og desuden har vi trukket hans fag, så nu har jeg 2 afsluttende eksamener hos ham her igennem de næste 14 dage. om 3 uger er jeg uddannet og skal aldrig se ham mere. Mit problem disse dage er at vi arbejder på eksamensprojetet i små 4 mandgrupper. Vi skal have vejledning igennem flere omgange. Det betyder at jeg nu har et tæt tæt samarbejde, hvor vi flere gange om dagen sidder med ½ meter imellem os og terper projektet. Han kigger mig længe og dybt i øjnene og jeg er bare et lille barn på 14 år der kigger væk. Det er ulideligt. Det er som om vi begge tænker tanker, men vi kan af gode grunde intet sige til hinanden. Jeg har behov for at sætte ord på overfor ham. Skrive en sms og spørge om han er ok, med det tætte samarbejde. det er fandme underligt at lege denne dåseskjul. Skal jeg bare holde kæft..eller skal jeg sende en sms for at bryde den tavshed der bliver tykkere og tykkere. Da vi så hinanden vidste vi begge at vi ikke skulle have timer sammen længere. men en lærer sagde op og han blev sat på vores klasse til at køre studiet færdigt. Så nu sidder vi i denne situation. Tavse som graven begge to, men når vi taler om projektet, kan vi godt grine og smile og fjolle, fordi det byder gruppen op til nogen gange. Det er pisse svært at skulle forsvare mit projekt overfor ham sammen med en sencor, men første eksamen gik fint…men underligt det er det fandme. Skal jeg ende ham en sms og spørge om han er ok, bare så vi får sat ord på? eller skal jeg holde min kæft og lide i tavsheden. jeg ved vores affære er slut, jeg søger ham ikke længere. Men han kigger altid over imod vores gruppe og en hel del gange har vores blik mødt hinanden på afstand, det er sådanne “stjålne blikke”

  Hvad fanden skal jeg gøre? Please jeg har sådan brug for et godt råd 🙂

  Knus Aroes

  Aries

  #3813
  Kattemor
  Deltager

  Personligt ville jeg ikke gøre noget.. og det er fordi du ved det er slut..

  Kommer der først en fortrolighed så bliver man så fandens sårbar syntes jeg..

  Lige mine tanker

  #3814
  Aries
  Deltager

  Hvad mener du med fortrolighed, er ikke helt med?

  Aries

  #3817
  ss
  Deltager

  Jeg ved, hvad du snakker om, Aries. Har selv prøvet noget lignede. Tror, at han husker sex og hygge med dig. Og savner det. Men ikke så meget, at han vil gøre første skridt. Men hvis du byder, så han et der. Og så ender du i helvede igen. Hvis du har revet dig fra ham, så hold dig væk. Han er dejlig og lækker og skadelig for dig. Jeg holder øje med dine indlæg, de er spændende. Men min erfaring siger, at du kan få sex på din initiativ. Og broken hart.

  #3818
  Anonym
  Inaktiv

  Wauw hvor havde jeg lyst til at kontakte ham lige da jeg så hans profil. Glad for jeg styrede mine følelser. Det er vel lidt det jeg skal øve mig i – at være i følelserne selv når det bliver temmelig uroligt ….
  Tiden må vise om han kommer ….. og at han har en profil på dating er vel ikke værre end jeg mødes med en gammel kærlighed fra Holland eller skal på besøg hos en mand imorgen aften 🙂
  Jeg laver aftaler for at afprøve mig selv – jonglere med flere mænd på samme tid. For at blive bedre til at “mærke” …og ikk bare gå i en venteposition og for at gøre det anderledes end jeg plejer. Har nogen prøvet noget tilsvarende ?? Det er ikke så nemt for min dejlige mand sidder derinde bagved hele tiden .

  kærligst Sommer16

  #3819
  Aries
  Deltager

  Hej SS.

  Hjertet blev jo smadret, da han Aflyste i Sommers. Men jeg er ok. men jeg glemmer ham nok aldrig. Mit spørgsmål gik mere på om jeg skulle få renset ud i den dumme luft at det usagte imellem os, det virker fandme så akavet. Tak for dine pæne ord om mine indlæg, det varmer 🙂

  Men nujjj, hvor er det svært..jeg har lyst til at gå hen og kysse ham, hold nu op, hvor det hele bare kommer i svingninger. Men det er faktisk fedt. jeg er super ovenud glad for at have fået lov til at opleve så stærk og en intens forelskelse og det undrer mig enormt meget at den bliver ved. men han rørte mig et sted jeg ikke er blevet rørt får, og endnu ikke er blevet rørt igen. alt dette tillader jeg mig selv at nyde, den følelse må gerne bo i mig. Jeg ved det bliver hårdt om 3 uger, så er det hele slut, jeg har ikke længere adgang til manden der vakte mig tilbage til mig selv 🙂

  Aries

  #3820
  Anonym
  Inaktiv

  ups undskyld … ikke svar til dig Aries … flytter mit indlæg til eget indlæg.

  Ja jeg vil også sige nyd da den rus det giver at være i nærheden af din underviser … det er vel fedt at mærke, at din nærhed også gør noget ved ham 🙂 eller ?
  kh Sommer16

  #3823
  Aries
  Deltager

  he he, ja jeg ved jo ikke om det gør noget ved ham. jeg er jo helt blank i potten, når det drejer sig om ham, ha ha..men jeg synes det virker underligt at han altid fanger mit blik i det skjulte. Forleden dag snuppede jeg har i at sidde og kigge på mig i klassen. vi havde fået noget tekst vi skulle gennemlæse, da jeg så er kort øjeblik løftede hovedet, ja ja ja..jeg skulle lige glo på ham, så sda han allerede og kiggede på mig, og han slog ikke blikket ned, men det gjorde jeg..det er lidt underligt, det hele,:-)

  Aries

  #3825

  Hej Aries

  Han begærer dig. Og det rører dig, fordi du begærer ham og er vild med alt det, han har vakt i dig. Men han har afvist dig, og du har trukket dig. Hvis du skriver en sms nu, risikerer du endnu en afvisning.

  Du vil jo gerne have, at han har fortrudt og vil gå hele vejen. Men du ved også, at det ikke vil ske. Så derfor skriver du ikke. Men dit hjerte tigger og beder dig om at skrive.

  Hvis han vil andet end at knalde dig, vil han skrive til dig. I samme øjeblik du skriver, skriver du, at du er billigt til salg. Ligegyldigt hvad du skriver, står der TAG MIG mellem linjerne.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3836
  Aries
  Deltager

  Kære Martin.

  Ja. Ja, jeg ved godt at det ikke sker 🙂 You made me cry 🙁
  To ting.
  1.Hvor ser du begæret fra hans side?
  2. Hvis en mand begærer en kvinde, hvorfor handler han så ikke på det?

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.