Hun vil ikke længere tale med mig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13963
  Jonassc
  Deltager

  Hej Allesammen.

  Jeg er en fyr på 26 år, min kæreste gennem næsten 2 år, gik fra mig i midten af januar.

  Hun fortalte at hun havde brug for ro, og jeg har efter bedste evne forsøgt at efterleve hendes ønske. Dog er jeg faldet i flere gange, mest fordi at mine tanker drev mig til vanvid og at omstillingen fra at bo sammen, til slet ikke at tale med hende var ubeskriveligt svært for mig.

  Vi ville have haft 2 års dag d. 10 marts, jeg besluttede mig for at ringe til hende, mest fordi det stadig var en betydningsfuld dag for mig.
  Da jeg talte med hende, fandt jeg hurtigt ud af at hun havde glemt hvilken dag det var – hvilket selvfølgelig gjorde ondt. Værre var dog, at hun fortalte mig at hun lige nu ikke kunne forestille sig, at vi skulle være på talefod længere, ikke engang som venner. Hendes primære grund var at vi aldrig har været venner og at hele fundamentet for os, var at vi var kærester.

  Dette var på trods af, at vi havde aftalt noget andet da vi slog. Altså at vi stadig skulle være snakke sammen og at vi ikke ville udelukke noget i fremtiden – altså lade vores følelser guide os.

  Det skal siges, at jeg i en længere periode har lidt af stress og muligvis depression, så mit humør har ofte været dårligt. Derudover har jeg været meget frustreret over, at jeg ikke følte at den uddannelse jeg havde valgt var den rigtige for mig, hvilket jeg beklagede mig meget over. Generelt fylder jeg meget og jeg taler meget om mine følelser. Modsat var hun typen der “led” i stilhed og ikke fyldte særlig meget.

  Min egen tanke (og håb) er at, hendes holdning vil ændre sig, når tingene er kommet på afstand og at vil kan begynde at tale sammen igen om 2 måneders tid.

  Hvad er jeres erfaringer?

  Jeg beklager, hvis der er lange sætninger eller dårlige formuleringer, da jeg skrev dette i et ryk.

  #13964
  lillehjerte
  Deltager

  Mit svar er nok ikke det du ønsker. Jeg tror løsningen er at lade hende være og så at du fokuserer på at få gjort noget ved det som du oplever giver dig stress og utilfredshed. Der dukker altid en sporvogn og en ny pige op. Men der er en chance for at hun bliver hvis du arbejder med de ting du nævner.

  #13966
  Kattemor
  Deltager

  Kære jonas
  Du skal gennem er omgang kærestesorg, og det gør bare så ondt..

  Der er ikke nogen genvej, det skal bare gennemleves og det tager tid.. Prøv at trække dig selv lidt op når det er værst.. Gå ud af dit hjem, væk fra minder, snak med gode venner.. Hvis du dyrker motion er det et vidunder middel til at rense hjernen med..
  Jeg gik lange ture hvor jeg snakkede med mig selv, og havde det altid bedre efter en tur..

  Hun kommer ikke tilbage, den tanke skal du fastholde..

  Du har abstinenser og en afvænning tager tid, det er ikke klaret på to måneder.. Men jeg lover dig at du får det bedre efterhånden…

  God energi til dig..

  #13983
  Jonassc
  Deltager

  Tak for jeres kommentarer.

  Jeg er ikke i tvivl om, at der ikke er nogen vej tilbage lige pt. Mit egentlige problem er, at hun ikke mener at hun kan tale med mig længere, altså heller ikke om 2-3 måneder, hvilket jeg ikke forstår. Der var ikke tale om et grimt brud, med skænderier eller lign.

  Umiddelbart tror jeg selv, at hun har brug for at få tingene på afstand, hvilket jeg godt forstår. Hvorefter at hun ser anderledes på tingene om 2-3 måneder.

  Jeg er ikke ude på at få hende tilbage nu, det ved jeg ikke kan lade sig gøre. Men jeg vil stadig gerne have at hun er en del af mit liv, da vi trodsalt har oplevet mange ting sammen og har meget tilfælles.

  – Jonas.

  #14012
  Emma
  Deltager

  Hej Jonas 🙂

  Jeg forstår godt det du skriver og synes også at du virker som en rigtig sød fyr. Godt at du kan tale om dine følelser, jer kunne vi godt bruge flere af! 😀

  Jeg vil prøve at give mit bud. Fordi jeg jo ikke kender dig eller hende bliver det selvfølgelig et bud givet udfra hvordan det for mig ser ud, udefra 🙂

  Den ene ting jeg vil skrive er, at jeg selv har en veninde som fornyligt var sammen med hendes, nu x-kæreste. Han led ligesom du skriver af stress og depression. Hun prøvede i lang at være der for ham og støtte ham igennem det, men fordi at man jo er to forskellige personer i et forhold og har hvert sit liv, tog det til sidst for hårdt på hende som ellers var et rigtig godt sted i sit liv, at hun ikke kunne se en forbedring og følte sig hjælpeløs ift ham. Hun glædede sig ikke længere til at komme hjem til ham da hun følte, at det pludselig blev meget tungt og blev enormt drænet af det. Jeg tænker at det i jeres tilfælde også kan handle om temperament da du beskriver at hun ikke fylder særlig meget. Måske kan hun være konfliktsky og i længere tid have været mere og mere indebrændt og fastlås, måske af de overstående grunde. Det er måske grunden til at hun stopper op så bræt – fordi hendes energi og tålmodighed simpelthen er brugt op, uden at hun har været god nok til at formulere sig undervejs.

  Sket er sket og selvom det er svært vil jeg mene, at det er bedre at forvente for lidt end for meget i det her tilfælde. Måske skal du også bare give hende den plads hun har brug for, men jeg vil også sige, at det er super vigtigt at have en god afslutning, især efter 2 år sammen. Det bedste ville være at mødes og tale det igennem, fuldstændig ærligt. Jeg tror at du og hende vil føle så meget værdighed ved det. Du kan også skrive et brev hvor du skriver, ja nærmest det du skriver her. Så er du af med det og hun ved hvor du står. Så er du “ren” på din side, det tror jeg vil være rart for dig.

  Jeg håber du finder ud af det! 🙂

  #14014
  Go Happy
  Deltager

  Hej Jonas,

  Jeg tænker at hun er fyldt op, og bare vil have ro. Selv om det ikke er rart at tænke på, så er hun en del længere i processen end du er. Hun har gået længe med tanken om at gå, før hun gjorde det – og derfor er hun også mere afklaret, end du er lige nu.

  Når hun siger, at hun ikke kan forestille sig kontakt på sigt kan det enten være fordi, hun ikke ønsker at være en del af den krise du går igennem med depression og stress – hun tænker måske, at hun har gjort hvad hun kunne.

  Det kan også være, at hun melder sådan ud nu, fordi hun mærker, at du slet ikke er færdig med hende, og at hun derfor ikke vil give dig nogle falske forhåbninger.

  Et knust hjerte gør rigtig ondt, og tager tid. Andres erfaring kan ikke hjælpe dig, for vi ved jo ikke hvor hun er i sit liv…

  Men bedste bud er, at I måske en dag kan have en venlig snak ind imellem, men nok ikke et venskab. Uanset hvor hårdt det føles, så tror jeg du en dag vil være glad for hendes ærlighed. Du sidder ikke tilbage med en masse spørgsmål, og hun har fint sat ord på, hvorfor hun er gået, og at hun ikke har behovet for et venskab med dig.

  Bedste råd er at stå igennem, bruge dine venner, find ind til det, der gør dig glad, accepter at det ikke bliver jer igen – og en dag, så bliver du glad og forelsket igen 🙂

  #14019
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror ikke du skal regne med hun vil tilbage eller ændrer mening. Det jeg skrev mente jeg at der er altid en sporvogn og en pige til og det er den næste pige der nok skal komme jeg hentydede til nok skal blive(ikke din eks), hvis du får arbejdet med dine issues. Ellers lugter den næste og den næste det bare også.

  #14021
  Jonassc
  Deltager

  Hej Emma og Go Happy

  Tak for jeres tid og beskeder. Jeg tror i har ret i rigtig meget af det i skriver. Jeg har haft de her problemer i flere år, men har aldrig rigtig fået bearbejdet dem og kommet ovenpå. Det er mit absolutte fokus nu.

  Hendes egne ord var blandt andet, at hun var drænet og at det havde sat et låg på kærligheden. Jeg følte på daværende tidspunkt, at jeg var blev ramt af et lyn fra en blå himmel, da hun netop ikke havde givet udtryk for, at det var sådan hun følte.

  Vi har talt sammen flere gange og har givet udtryk for mine tanker. Min plan er give hende tid og plads, så tror jeg at hun ser anderledes på det, også ift. At tale sammen fremover om måske. Lige nu tænker jeg 2 måneder. Men det må jeg se på henad vejen.

  #14053
  lillehjerte
  Deltager

  jonas jeg tror du skal passe på med at forvente noget og især af hende. Jeg tror ikke der kommer noget godt ud af det. Du må helt væk fra det, så du har mulighed for at starte på en frisk.

  #14150
  Emma
  Deltager

  Det tror jeg også er et godt fokus – som du måske ved er den bedste “hævn” at have det godt. Måske hun får øjnene op for dig på en ny måde (dermed ikke sagt at i skal være kærester igen nødvendigvis), hvis du tager dig virkeligt godt at dig selv, laver nogle ting som du godt kan lide og tingene omkring dig måske begynder at gå frem ad. Kvinder vil som mænd gerne have en partner der har det godt og fungerer med dit liv 🙂

  Stort held og lykke!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.