Hun tror ikke på kærlighed

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2821
  ipswich
  Deltager

  kære allesammen,
  med fare for at jeg lyder desperat og mangle på erfaringer så vil jeg stadigvæk vove at skrive idet jeg finder jeres råd herinde enormt brugbart .

  For en måned siden mødte jeg pige inden hun tog på ferie, hun er nu tilbage og vi har været sammen to dage i træk hvor den ene nat overnattede jeg hos hende .
  Mens vi lå og puttede inden jeg tog hjem fortalte hun mig at hun ikke rigtigt tror på kærlighed med en fyr, men at hun tror at hun kan blive forelsket i mange i fremtiden .
  Desuden fortalte hun at siden hun blev 20 har hun smidt hæmningerne og flirter rigtig meget med mange og har prøvet meget mht. sexliv

  Jeg ligger måske for meget i det hvilket hun tydeligvis ikke gøre ? Spørgsmålet er om jeg skal stoppe inden jeg bliver såret eller har jeg en ærlig chance for at vinde hendes hjerte ?

  Som sagt har vi hygget og snakket rigtigt godt sammen .

  Mvh. en lidt trist og meget fortvivlede ung mand !

  #2826
  ipswich
  Deltager

  Eftersom jeg ikke har hørt noget fra hende siden igår valgte jeg netop nu at skrive til hende og fortælle om hvad jeg søger og og hvad det er hun søger .

  #2829
  Kirstine
  Deltager

  Jeg ved ikke, hvorfor kvinden fyrer sådan en besked af. Der kan være flere forklaringer. Hun kan være bange for at blive brændt af og foregriber så begivenhederne, for at føle sig kortvarigt ovenpå, eller hun er nærhedsforskrækket og kan ikke leve i tætte monogame forhold, eller også er det bare, som hun siger til dig, at hun ikke er færdig med at eksperimentere seksuelt og forelske sig endnu og derfor p.t. ikke er interesseret i et fast forhold med dig.

  Det er fint nok at spørge hende direkte, så du ikke spilder din tid, men det smarteste ville måske være at have spurgt hende ansigt til ansigt, da det er min erfaring, at sms og emails ikke egner sig til den form for kommunikation.

  #2830
  ipswich
  Deltager

  Kirstine du rammer plet .

  Jeg har netop lige modtaget en lang besked fra hende at hun enormt meget er glad for mig , men hun vil være “fri” og leve levet som single og hun har sagt til mig at hun aldrig nogensinde har været forelsket og som hænger det meget godt sammen med at du nævner at hun er nærhedsforskrækket .

  Jeg har tænkt mig at skrive eller ringe og sige at vi bør stoppe forholdet her da jeg er blevet glad for pigen og hun vil kun have mig som ven . Og her antager jeg “bolleven” idet vi kysser og holder om hinanden konstant når vi har været sammen , derfor har det også været med til at gøre det endnu mere forvirrende .
  Jeg er ikke kun efter kysse og nusse , jeg leder nemlig efter kærligheden

  #2833
  Kirstine
  Deltager

  Det tror jeg er et godt valg, hvis du er ude efter kærligheden. Den vil du næppe få af hende p.t., uanset hvad du gør, så du vil skulle nøjes og føle, at du ikke får det igen, du gerne vil have. I stedet for at bekræfte dig, vil du i længden føle, at det faktisk gør det modsatte.

  At lege B-ven for en, man har sine følelser bundet op på, kan nemt komme til at føles som at lade sig nøjes. Det aftjener som regel ikke særlig megen selvrespekt, ligesom det nemt kan komme til at gøre mere ondt, end at droppe forbindelsen helt og komme videre i livet og måske møde en, der har samme ønsker som dig.

  #2834

  Hej

  Jeg er enig i de svar, du har fået. Se at komme videre i en fart … selv om det er svært, for der er jo ikke noget som at blive afvist – afvisning fungerer nærmest som kontaktlim.

  Super, at du har været “håbløst” ærlig omkring dine følelser og ønsker omkring jeres forhold og bedt hende om det samme. Og heldigvis har hun meldt lige så rent ud. Nu skal du så bare lykkes med at holde dig på afstand af hende, selv om dit hjerte, din krop og din sjæl savner hende og er blevet åbnet af de følelser, du på kort tid har fået vækket til live.

  Efter en hård opbremsning af forelskelses-energien og lidt tid med smertelig afvænning vil du med garanti med din ny åbenhed være endnu mere parat til at gå ud og møde kærligheden.

  Held og lykke og venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.