Hun rejser :(

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2559
  ipswich
  Deltager

  Kære allesammen ,

  Jeg mødte en pige til en fest for længe siden og tilfældigt faldt vi forleden i snak sammen på facebook og besluttet derfor at tage ude og spise brunch sammen . Det var enormt hyggeligt og det sluttede med at vi kyssede hinanden farvel .

  Problemet er at hun rejser i dag og vender først tilbage om en måned (!) og spørgsmålet er om det er muligt at vi kan holde det kørende eller var det “bare” det enkelt gang. Hvad kan jeg gøre ? hun er enormt tiltrækkende , men der kan jo ske en alverden på en måned 🙁

  Øv, vh. Kasper, en forvirret ung mand på 23 år

  #2562
  Anonym
  Inaktiv

  Kære Kasper

  Fantastisk mulighed for en mail- og sms-forelskelse.

  Det er slet ikke noget problem for to mennesker, der skriver sammen hver dag, at blive helt ustyrligt vilde med hinanden. Kvinder er vilde med mænd der er “på”. Og du vil være “på” om du skriver daglig.

  Ikke et ord om sex, mener jeg ikke. Du behøver ikke skrive dine inderste tanker. Du skriver bare dagligdags ting, måske kun to linier i en mail eller en sms med en smiley på en travl dag. Er hun mere end 24 timer om at svare, så er du en anelse længere tid om at svare, men ellers en mail eller sms om dagen.

  Min mening er jo at mails er bedre end sms. Men det har vi drøftet før her i brevkassen, at nogen er mere til sms`er, der tikker ind end andre …

  Det er helt unødvendigt at give den som forfører. Det kan hurtigt blive for meget, når du ikke kender hende. To linier om vejret kan være bedre end: jeg tænker på dit dejlige smil .. (vi gider ikke høre på det ..)

  Når hun kommer hjem, så er hun klar. Alle parader er nede. Tro mig.

  Du kan godt få en glædelig jul med en penneven …..:). Og pennevennen kan få en meget glædelig jul – kvinder er vilde med mænd, der er “på”.

  Kærlig hilsen, Charlene

  #2565
  ipswich
  Deltager

  Det var en dejlig indlæg at læse Charlene , jeg håber det kommer til at fungerer .. Vi kender jo ikke hinanden udover den ene dag vi var sammen og spørgsmålet er om det er stærkt nok til at vi kan tænke på hinanden i en måned . det bliver spændene , selvom hun har skrevet at hun vil ses når hun kommer hjem .

  Tak for dit råd btw. betyder enormt meget

  #2662
  ipswich
  Deltager

  Glædelig jul allesammen.

  Nu har hun været afsted en uge og jeg har intet hørt fra hende desværre . Det kan skyldes mange ting, men det er stadigvæk en lille smule frustrerende ikke være klar over hvor man står . Vi har faktisk ikke hinandens telefon nummer, hvilket jeg nu kan se er ret dumt, da al vores kommunikation har forgået over facebook og jeg kan se at hun ikke har læst min besked eller været online .

  #2663
  ipswich
  Deltager

  Nå jeg kan se at hun har været aktiv på facebook og uden at svare . Måske er det ikke hende jeg skal vente på .

  #2664
  Lillemy
  Deltager

  Hej Kasper.

  Er hun rejst til udlandet eller befinder hun sig stadig i Danmark? Og hvad skrev du til hende på facebook?
  Kan regne ud, at der må være gået ca. 10 dage fra du skrev til hende på facebook til hun så beskeden. Jeres relation er, som jeg forstår, ret ny, så rejsen og de oplevelser der er forbundet med dette fylder nok en hel del -og måske nok også mere end relationen til dig. Det skal dog ikke tage modet fra dig. Du må nok indse, at du skal arbejde lidt for sagerne her.

  #2665
  ipswich
  Deltager

  Jeg skrev en kort besked i lørdags at jeg håber hun har det godt på sin rejse og ser frem til at se hende igen når hun vender tilbage .
  Hun er tilbage om to uger og jeg er enig med dig at hendes rejse fylder meget mere og vores “forhold” er jo så nyt som det kan blive , det var jo blot en gang vi så hinanden inden hun tog afsted . Ikke fordi et kys betyder alverden , men jeg havde da håbet på en besked fra hende må jeg indrømme . Hun har ikke lagt så meget i det som jeg kunne have håbet .

  Jeg kan ikke se hvad jeg kan gøre mere ? Jeg vil heller ikke være den klisterende type .

  #2666
  Lillemy
  Deltager

  Ahr hovsa – når du skriver “jeg ser frem til at se dig, når du vender hjem”, så kommer du til at være måske en anelse for langt fremme i skoene (prøv at læs Charlenes første svar i den her tråd) Du skal selvfølgelig gøre, som du finder bedst, men eftersom du skriver her i kassen vil du sikkert gerne ha et bud på, hvordan kvinder skal “grejes” 🙂 Hvis du havde skrevet sådan til mig, så ville jeg nok ha syntes, at det var lige i overkanten. Egentlig er det jo sødt, at du skriver sådan, men Martin Østergaard har meget ret, når han skriver “kvinden tænder på manden hun næsten kan styre”. Det betyder, at kvinder (ikke alle men mange) godt kan lide, at manden har lidt kant. I må gerne være søde, men ikke alt for søde – og slet ikke når relationen er sprit-ny. “Gosh” tænker du sikkert “hvad hulans skal man så gøre, når man bare synes, at hun er top-skøn og alt det der?”. Du skal, som charlene skriver, være “på” det betyder, at du skruer gevaldigt ned for sødmen indtil hun er lidt mere på. Du må gerne være sød, men ikke i “SUK!”-kategorien. Dril hende lidt istedet (for det kan kvinder godt lide) og fortæl nogle dagligdagsting, som Charlene foreslår. Ikke længere romaner, men blot et par linier.

  #2688

  Hej

  Du lægger en del forventninger i det her, fordi du er blevet meget glad for hende ved første møde. Det er jo super, at du er så vild med hende, men det øger også risikoen for, at du bliver lidt stresset og lægger for meget negativ energi ind omkring hende engagement i dig eller mangel på samme. Og så er der risikoen for, at hun synes, at du er FOR meget på eller klistrer, som du skriver.

  Jeg vil anbefale dig at holde modet højt og håbet varmt.

  Vær sød, varm og positiv, når I mødes igen. Og lad dig ikke mærke med, at du har været ved at gå ud af dit gode skind i mellemtiden. For så går det først galt. Hvis hun fornemmer, at hun skylder dig noget, som du ikke kan få sagt direkte, men siger mellem linierne.

  Held og lykke med dig og det og hende

  / Martin Østergaard

  #2767
  ipswich
  Deltager

  Kære allesammen ,
  tusinde tak for jeres råd og uden dem havde jeg faktisk reageret anderledes og måske have ødelagt det hele . Hun er tilbage i Danmark og jeg var kort sammen med hende i mandags . Det var enormt hyggeligt , vi kyssede , puttede og snakkede om hendes rejse . Som I har bemærket er jeg lidt “ny” og der var et emne som jeg følte mig lidt på udebane og vidste ikke hvordan jeg skulle svarer hende .

  Hun valgte at være ærlig om sit sex liv hvor hun sagde at hun er meget åben og faktisk godt kunne tænke sig at være sammen med en pige på et tidspunkt . Samtalen blev heldigvis afbrudt fordi hun fik et opkald og vi snakkede ikke mere om det .
  Jeg er lidt modsætning til hende , hvor jeg ikke er helt så åben som hende og hvordan skal jeg sige det til hende og hvordan skal det fortolkes at hun har lyst til at være sammen med en anden pige ?
  Vil det miste hendes interesse hvis vi ikke har sex allerede nu ? Jeg skal føle mig tryg hos personen før jeg kan have sex og er lidt bange for at det kan ødelægge det

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.