Hun brugte mit Dankort

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5901
  ipswich
  Deltager

  Godaften allesammen,

  jeg er en ung mand på 27 år og skrive dette brevkasse med et klump i halsen og er på nuværende tidspunkt meget deprimeret .
  Jeg har været kærester med min nuværende kæreste i lidt over 8 måneder og jeg elsker hende over alt på jorden, selvom vi har haft op- og nedtur sammen. Igennem vores forhold har vi haft få skænderier og de har allesammen omhandlet om hende, hvor hun har svært med at tale sandt og det handler om mange små ting, men desværre slider det begge os op, da min tillid til hende bliver sat på prøve.

  Forleden dag var det så dråben da jeg fandt ud af at hun har brugt mit dankort til at betale hendes telefonregning og en cafetur med sine veninder. Det skete da jeg glemte mit dankort hos hende. Hun har på det seneste haft økonomiske problemer, men derfor tillader det hende stadigvæk ikke lov til at bruge mit kort . Jeg er meget i tvivl hvad jeg skal gøre, hun er enormt ked af det og ved ikke hvad hun skal sige andet at dette ikke ville gentage sig og hun ville gøre alt for at hun ikke skal lyve overfor mig .

  Hvordan tackler jeg det og skal jeg evt. komme videre ?

  #5904
  Salamina
  Deltager

  Er du den samme Ipswich, som den 17. december 2013 var 23 år og i juli 2014 var du 25 år og nu i september 2014 er du 27 år?
  Så må jeg sige, at jeg er stjerneforvirret… men lad nu det ligge og lad os blot konstatere, at du er inde i en rivende udvikling.

  Selvfølgelig skal du ikke have en partner, som bruger dit Dankort i flæng. Jeg fatter så heller ikke teknisk set, hvordan hun kan betale telefon- og cafe regninger uden at have din pinkode eller adgang til din netbank, det lyder dybt underligt.
  Hun kan købe en rejse til Bahamas eller hvad som helst via internettet med dit kort i hånden men jeg forstår som sagt ikke rent teknisk, hvordan hun kan bruge dit kort til at betale telefonregninger og regninger på en café.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.