Holdt hen i netdating

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18388
  Gniske
  Deltager

  Nej altså, nu har jeg brug for Jer til at få genopfrisket de gode råd til netdating. Dum, som jeg åbenbart (stadig) er, er jeg nu – til min egen overraskelse, surprice, surprice! – røget i kategorien, der bliver holdt hen med en sludder for en sladder og lidt spredte ligegyldige spørgsmål, fordi modparten måske lige har noget kørende med en anden, har fået kolde fødder, eller skal se om noget bedre dukker op (er det det, der kaldes “icing”?). Og vi er ikke engang kommet til en date IRL endnu. Hvordan reagerer man som kvinde, når det sker, og korrespondancen tidligere har været rigtigt lovende og haft initiativ og momentum mht. date IRL? Umiddelbart tænker jeg: stoppe med at svare på ligegyldighederne, og så må den enten dø eller manden må komme mere på banen mht. date? Det er vel stadig et turn-off med for meget kvindeligt initiativ og pressen på i den verden? Hvad ville I gøre?

  #18390
  Go Happy
  Deltager

  Tror du vil få lige så mange råd, som der er kvinder. Blandt mine veninder er der langt fra enighed om, hvilken tilgang der er den rigtige. Måske er det bedste råd at droppe alt analyse og strategisk ageren, og blot handle som den du er 🙂

  Jeg selv gider ikke bruge tid på en penneven. Og jeg gider heller ikke initiere en date, hvis manden holder mig hen. Glem alt om hvorfor han gør som han gør, og fokuser på hvad du vil med kontakten.

  Jeg tror at den uforpligtende kontakt som Tinder, datingsider og apps er, af mange betragtes som underholdning og tidsfordriv. Og jeg tror at kontakten og udfaldet er den du giver modparten lov til 🙂 Hvis du holder liv i “ingenting” ved at svare på ligegyldigheder, så er det jo reelt dig selv, der holder dig hen 🙂

  At stoppe med at svare viser jo ikke manden andet end ligegyldighed. I bedste fald tænker han, at du spiller kostbar, og det gider han nok ikke at bruge tid på. Svar i stedet, at han kan sende dig en sms eller ringe ved lejlighed, så I kan finde ud af, om I lyst til at mødes en dag 😉

  På den måde sætter du grænsen for, hvilken form for kontakt du gider at bruge tid på, og du lader stadig ham styre hvornår og hvordan 🙂

  #18391
  Gniske
  Deltager

  Super godt svar, Go Happy. Tak! Selvfølgelig er det mig selv, der holder mig hen, ved at tillade at blive holdt hen. Det ville jeg have kunne indse på en bedre dag. Og endnu værre: jeg er i gang med at lære den potentielle date, hvordan han kan slippe af sted med at behandle mig, som gode gamle Dr. Phil ville have sagt. Jeg tror, jeg laver en kombi: svarer, men sent, og svarer, at han kan vende tilbage for at snakke om en date IRL. Så er der da sat grænser for det pjat.

  #18392
  Go Happy
  Deltager

  Præcis 🙂

  #18393
  Aries
  Deltager

  Hmnn hvis du føler du bliver holdt hen, så bliver du holdt hen. Da jeg var på Tinder osv(er stadig single, men orker det ikke pt) havde jeg kort lunte iht. nævnte problematik. Mange bruger det som tidsfordriv, helt klart og vær derfor ikke deres andedam som de svømmer rundt i. Gør kort proces. Match up, ring sammen, mød hinanden. og dette inden for 7-10 dage, ellers glem det. Du kommer til at spilde oseaner af tid på idioter, som ogfe er i forhold.

  Aries

  #18396
  Gniske
  Deltager

  Nu har jeg eksekveret strategien. Alene det, at jeg trak den med at svare, gjorde, at jeg spontant fik lidt ekstra smuler fra ham – nemlig hans private kontaktoplysninger. Så må vi se, om der kommer mere action nu eller den dør. Jeg skrev kort, at han kunne vende tilbage, hvis han ville snakke møde in real life og ignorerede diverse spørgsmål.

  #18408
  Gniske
  Deltager

  En lille update: Strategien første faktisk til, at jeg – godt nok lidt forsinket og en anelse vævende – blev inviteret på date. Men det var med meget kort varsel, og jeg kunne ikke den dag (det var helt ærligt og redeligt og jeg skrev, at jeg gerne ville en anden dag). Efterfølgende faldt kommunikationen tilbage til det henholdende igen, og jeg regner den for død nu. Strategien virkede sådan set – der var bare ikke nok at bygge på. Men jeg har da selv fået “steppet mit game up”.

  #18409
  Aries
  Deltager

  At du blev inviteret på date med meget kort varsel, skyldes udelukkende, at han er blevet brændt af, af en anden date. Der opstod et tomrum, han ikke lige vidste hvad han skulle bruge til…og vupti, så kom han i tanke om dig. Det råber til himlen, at han er en tåbe. Godt du ikke satser mere på ham.

  Aries

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.