Hørte fra ham hele tiden – nu intet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10642
  Ben27
  Deltager

  Jeg ser en fyr, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg er vant til at høre fra ham flere gange daglig, hvor det faktisk er mig, som har været lidt svær at få fat i. Vi har haft sex og han har sagt, at jeg er den bedste, han nogensinde har været sammen med. Jeg har herpes og har været ærlig med det fra start – og til det har han også været meget forstående og sagt, at det ikke betyder noget, så længe personen der har det, er det værd. Han kunne finde på at skrive til mig to timer før, han skulle komme, at han glædede sig til at se mig, og at det var længe siden, han havde haft den fornemmelse/følelse.

  Nu hører jeg pludselig ikke noget, og har spurgt om det er fordi, han gerne vil have afstand, men han siger, at det er fordi, han ikke er god til, hvis det hele går for stærkt. Men betyder det at vi ikke skal snakke sammen bare engang imellem? Vi skal vel stadig lære hinanden at kende? Har han fortrudt? Jeg er blevet så stædig, så han selv må kontakte mig igen, når han ‘føler for det’, men det er svært.

  PLZ HELP ME – DET ER KAMP FRUSTRERENDE

  #10643
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror når de første endorfiner har lagt sig, så bliver det lidt mere afslappet. Jeg tror det for de fleste fungerer således at man på et tidspunkt skal til at overveje om den man er tiltrukket af også matcher en på andre planer. Når han siger at det hele går stærkt, så er det fordi han synes at det går stærkt.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.